Сватба 2018 - Х част

• 38 635
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Змия,както вече момичетата казаха за в Бургас искат психо,освен на бележката и самата жена,която ни записа, ни го каза.
Да, разбрах, за което благодаря на всички.
След 2 седмици ще ходя до личната.

# 646
Вълшебство Hands Plus1 Ужасни и непоправими неподправени идиоти! Без извинение. Роклите им стоят и зле на всичко отгоре, по мое мнение в сватбения център в Младост, в диапазона до 2000 са по-хубави. Има намаление в Брайдъла в момента, така че намират се и за 1500 Wink
Здравейте, дами. Чета ви от известно време, но основно се включвам в темата за 2019г. Нашата сватба ще бъде през май. Има много време, но от сега се вълнувам Simple Smile Вашите идеи много ми помагат. С удоволствие разглеждам и снимките, които качвате Simple Smile
Извинявам се, че така нахлувам. Въпросът ми е насочен към julchence и към другите дами, които евентуално знаят. За кой магазин става въпрос, че има намаление? Този в България Мол ли? Аз там съм си харесала рокля още февруари (много е рано, но какво да се прави Satisfied )
Онзи ден отидох да хвърля 1 око до Арети и останах много разочарована от отношението им. Може би, защото има много време... Но както и да е, ще се радвам на мнение.
julchence твоята сватба не е ли някъде около Хасковско? Имам блед спомен, извини ме ако бъркам Simple Smile

# 647
Момичета,някоя от вас има ли инфо за фотографа Росен Георгиев от Бургас?Чакаме отговор от него дали е свободен на нашата дата - прочетох,че не взимал малко и се зачудих за около 2 часа снимки колко би трябвало да излезе?(Без видео заснемане.) Thinking

# 648
Всъщност, на свидетелството от психиатъра пише само "отрича да има такива и такива проблеми", така че ако отричаш достатъчно уверено, няма значение до какво заключение е стигнала психиатъра Grinning

# 649
  • Варна
Всъщност, на свидетелството от психиатъра пише само "отрича да има такива и такива проблеми", така че ако отричаш достатъчно уверено, няма значение до какво заключение е стигнала психиатъра Grinning

Те лудите не си признават Laughing Едно време за шофьорска книжка само ме провериха дали съм регистрирана в психодиспансера и ми взеха някой лев, не са ме пращали да си говоря с психолог. Ама то май масово народът не е добре и не могат да затворят всички Simple Smile

# 650
Здравейте.
И аз имам идея за букета. Мисля да го дам на една приятелка, но не знам как да го направя. Може би да се наредят момите за букета, а аз да се обърна и да й го дам. Някой мислил ли е този вариант.
Искам да попитам имате ли идея от къде мога да си намеря огромна чаша за вино. Много голяма да е около 20 см без столчето?

# 651
Момичета,някоя от вас има ли инфо за фотографа Росен Георгиев от Бургас?Чакаме отговор от него дали е свободен на нашата дата - прочетох,че не взимал малко и се зачудих за около 2 часа снимки колко би трябвало да излезе?(Без видео заснемане.) Thinking

Той снима нашата сватба и съм възхитена от него. Цените му според мен са нормални за качествена фотография, но ние го бяхме ангажирали за цял ден, не знам какво би предложил за два часа.

Изключително спокоен (много полезно за изнервени булки!), деликатен и адаптивен. Снима хубави фотосесии, но аз лично ценя повече това, че много го бива да улавя спонтанните моменти в сватбите - поглед, усмивка, жест... Също беше удачно за нас, като за хора, които не обичат да позират и да им се дават сценарии. Може да действа както по конкретни желания на младоженците, така и да даде съвет за избора на място за снимки и за организацията, без да си налага мнението. Кадрите му хем са много красиви и професионални, хем изобщо не усещаш, че е наоколо, за разлика от други фотографи на неговото ниво, които искат цялата сватба да се върти около тях.

Изобщо само добри неща мога да кажа за него.

# 652
Роузи, благодаря ти. Прекрасни снимки видях в портфолиото му-останахме очаровани,дано да е свободен на нашата дата тъй като ние се сетихме преди 10 дни да се женим и датата ни е 26.07. 😂😊

# 653
О, вие съвсем набързо Simple Smile само за подписване ли го искате?

# 654
Да, и това е другото, че като вземеш да питаш някой преди 90 набор дали е кръщаван и се намира някоя баба, дето казва - е как, такова хубаво голямо кръщене направихме  Laughing
После се оказва, че всъщност говорят за онова "гражданското" дето са давали чавдарска и пионерска връзка и хич не разбирам какъв му е бил смисъла  Mr. Green
Няма такава нещо. Това са пълни глупости. Имаше си истинско кръщаване в ритуални зали - тези които се използват за гр. брак. Издаваше се документ който приличаше на удостоверение. Чавдарските и пионерскитя връзки се връчваха в училище и имаха съвсем друга роля.

# 655
  • Beyond the stars
Да, и това е другото, че като вземеш да питаш някой преди 90 набор дали е кръщаван и се намира някоя баба, дето казва - е как, такова хубаво голямо кръщене направихме  Laughing
После се оказва, че всъщност говорят за онова "гражданското" дето са давали чавдарска и пионерска връзка и хич не разбирам какъв му е бил смисъла  Mr. Green
Няма такава нещо. Това са пълни глупости. Имаше си истинско кръщаване в ритуални зали - тези които се използват за гр. брак. Издаваше се документ който приличаше на удостоверение. Чавдарските и пионерскитя връзки се връчваха в училище и имаха съвсем друга роля.
Истинско викам аз на такова с отец и казан с вода. На моето определено са липсвали.. Кръстиха ме 5-6 години ро-кэсно в зората на демокрацията в църква. Удостоверение трябва да се разтърся, ама съм убедена, че не е за свето кръщение.

# 656
Истинско викам аз на такова с отец и казан с вода. На моето определено са липсвали.. Кръстиха ме 5-6 години ро-кэсно в зората на демокрацията в църква. Удостоверение трябва да се разтърся, ама съм убедена, че не е за свето кръщение.
Обасних, че въпросното гражданско кръщене няма нищо общо със сините и червена вратовръзки. А освен някакъв документ връчваха и едни медалиончета.  Поне в ритуалната зала на ул. Кракра такъв беше ритуала. Отделно който желаешя си правеше и свето кръщение в църква. Моят голям син през 1987 г. имаше и гражданско и църковно кръщене. Никой нито ни е спирал, нито пък сме имали някакви проблеми с това.

# 657
  • Beyond the stars
Аз и мъжът ми имаме снимки с връчването на папка с пликове с въпросните връзки вътре от гражданското ни кръщене (два различни края на БГ) 1986 и 1987 сме Wink Много обичах да си играя с тях като малка. Ама предлагам да спрем с офф топика.. аз така или иначе нямам съзнателни спомени, освен снимки..

# 658
Последен оф топик от мен. Да внимавамеее... И бидох аз кръстена в църква по инициатива на баба ми, лека й пръст. Даже и на нея съм кръстена. Лето 1979-то пише на кръщелното. Амин! 

# 659
Здравейте.
И аз имам идея за букета. Мисля да го дам на една приятелка, но не знам как да го направя. Може би да се наредят момите за букета, а аз да се обърна и да й го дам. Някой мислил ли е този вариант.
Искам да попитам имате ли идея от къде мога да си намеря огромна чаша за вино. Много голяма да е около 20 см без столчето?
В Айко има големи чаши, като за декорация. Ние се шегувахме, че това ще са ни ритуалните 😀😀

Едит: ето ги http://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=86&pid=8228 … %5Bmaterial%5D%5BСТЪКЛО%5D=СТЪКЛО

Последна редакция: пт, 06 юли 2018, 00:05 от МърМяу

Общи условия

Активация на акаунт