С нови прически юнските майчета тичат след вече ходещи зайчета!

• 10 458
  • 259
  •   1
Отговори
# 225
  • гр.Варна, сега Германия
Честит рожден ден на Акса и Калина.Мили деца бъдете здрави  и много щатстливи!Весел празник! newsm59
Пете, честит рожден ден.Бъди здрава и винаги много обичана. nbirthday
Бренеин, за водата не мога да ти кажа.Марти пие най много 30 грама.Сок също не пие.
Към мамите които дават пюрета - давали ли сте от тези за след годинка? Аз днес дадох едно на Alete   и Марти го изяде без проблем.Та смятам вече от тях да давам. Thinking
Ели, и Марти се катери по леглото на кака си.И аз се чудя какво да сложа че да не се катери.т.е не ти помогнах много
Фроска, много хубави дечица и снимки и страхотна торта Simple Smile
Маги, чеsтита кола!

# 226
Изабела сериозно ли?  Thinking
Съвсем.Даже доста я е понамалил.

# 227
Честито,Маги!Само приятни емоции пожелавам,а книжката в най-скоро време.
На Акса и Маринка мерките са страхотни.
Флора е с много красив  тоалет и каката не отстъпва.Много сте ми хубави.

По темата за водата, Гинко пие малко,но все пак пие и сокчета.

# 228
  • София
Мамите пловдивчанки, като дойда в Пловдив да ме заведете там  Hug  Mr. Green

Мили, понеже знам, че си страхотна кулинарка и сладкарка, дай, моля те, някоя идея за торта и кремче без прясно мляко и яйца. Искам Емма да може да си хапне от нейната торта за РД-то.

# 229
Мамите пловдивчанки, като дойда в Пловдив да ме заведете там  Hug  Mr. Green

дай някоя идея за торта и кремче без прясно мляко и яйца.

Аз днес съм на вълна "мен никой не ме пита, ама аз да си кажа". Та, Ели, идвай и отиваме. Обещавам да люлея Емма на люлките.
А, за тортата, бисквитена торта, като кремчето е от царевично натурално нишесте с адаптирано мляко Laughingтова е единственото, което ми хрумна. Моля да не бъда порицана ooooh!

# 230
  • някъде ... тук ...
Хотче, с кисело мляко може ли? Имам една рецепта Негърче (Фъч) - с какао е, но може и да не го слагаш (няма да е негърче Wink)
Я виж какво излезе с търсачката - наша Фроска е пускала тема за торта:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=59155.0

# 231
  • София
Хотче, с кисело мляко може ли? Имам една рецепта Негърче (Фъч) - с какао е, но може и да не го слагаш (няма да е негърче Wink)
Ми още не съм дала кисело мляко, но може за нас с мъжО да го направя този Фъч  Mr. Green Давай рецептата   chef

Аз днес съм на вълна "мен никой не ме пита, ама аз да си кажа".
Ей сега ще те питам  Wink Я кажи каква ви е колата, изфукай се, де  bowuu!

# 232
  • някъде ... тук ...
Негърче (Фъч)
Продукти: 1 кофичка кисело мляко
                  2 ч.ч. брашно
                  1 ч.ч. захар
               1/2 ч.ч. олио
                  1 ч.л. канела
                  2 с.л. какао
                  1 ч.л. сода за хляб
                  орехи - пожелание
    Киселото мляко, захарта и олиото се разбъркват в купа. Отделно се смесват брашното, какаото, канелата и содата и сместта се изсипва в купата. Всичко се разбърква.
    Предварително се намазва тавичката с разтопено масло и  се оставя да изстине. Сместа от купата се изсипва в готовата табичка. Пече се на умерена фурна (200о). Още топло, се намазва с масло, за да стане хрупкава коричка.
    Орехите могат да се добавят към сместта или да се поръсят натрошени отгоре.
    Гарнира се с пудра захар или кокосови стърготини.
                                                                                        Добър апетит!

# 233
  • Sofia
Честит Рожден Ден на всички рожденници, малки  и големи! Да са здрави и да не се отърват от щастие!    ura
Да се похваля, днес бяхме на консултация и момата ми е наддала с цели 300 гр, сиреч е 8,800 кг и е дръпнала с 1 см. Вече сме цели 76 см. newsm44
По въпроса за водата и ние пием бая дори като и дам шишето, което е от 150 мл, много често си го изпива цялото. Не съм смятала на ден колко пие.
Али за Барбарони мога да дойда с теб, но ми пиши на лични или на Q-то. Близо ми е и не ми е проблем до помогна, стига да искаш.
За спането отдавна сме се научили.  Вечер ядем към 20:30 ч., пием вода и я оставяме сама. След 5-10 мин е заспала. Само гледам поне 1 час преди спане да не я разигравам, че децата са възбудими и няма да иска да спи. И така сутрин спи поне до 7 - 8 ч.

# 234
- Това е бебелина Калина на една година!

# 235
  • No Line On The Horizon
Я виж какво излезе с търсачката - наша Фроска е пускала тема за торта:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=59155.0

ЕлиТ, облещих се в първия момент  Shocked- бях забравила  Mr. Green

Hot Eli, ми хайде де, кога ще дойдете към Пловдив? Заведението е за големи, но има много хубав детски кът.
Между другото това място мисля, че е удачно за следваща пловдивскофорумска среща. Ще е близо на майките и таткото от Смирненски, а останалите сме с коли. Така че може скоро да се организираме.

Гале, като заваля поседяхме под навеса и за наш късмет бързо се размина и дъждът не намокри много люлките.

maggie, тортата е от Виенския салон и е много вкусна /това за сведение на hamelionche-то  Grinning/

Одеве ходих до Метро да купя същата такава люлка за Флора. След малко ще отида да купя две халкички и ще ги бодна в касата на вратата  Mr. Green Важното е децата да са щастливи.

bowuu На всички най-сърдечно благодаря за комплиментите  bowuu

# 236
  • Sofia
Не виждам голямата Калина! Sad
Пробвах дори и от цитат и пак не!

# 237
# 238
Ей сега ще те питам  Wink Я кажи каква ви е колата, изфукай се, де  bowuu!
Аз писах, когато мъжът ми плати капарото. Simple SmileОпел Вектра, цвят "петрол" с всички екстри без кожен салон - климатик, автоматични стъкла, лети джанти, касетофон...Втора употреба, но без никакви забележки. Така казва съпругът ми, който разбира от коли.Ами изфуках се.  LaughingНе си е работа без кола - просто е необходимост. Дойде и нейният ред. ooooh!

Между другото това място мисля, че е удачно за следваща пловдивскофорумска среща. Ще е близо на майките и таткото от Смирненски, а останалите сме с коли. Така че може скоро да се организираме.

Съгласен!Хайде, че много искам да ви видя.Аз така и не мръднах от квартала Whistling
Честита ви люлка!
Съкровищнице, нямаме си вече бебета, Калина е страхотна млада дама Heart Eyes
Преси, браво на момата! Simple Smile

# 239
  • Sofia
Така вече стана! Laughing
Много е сладка, пу - пу  Whistlingда не и е уруки!

Общи условия

Активация на акаунт