С нови прически юнските майчета тичат след вече ходещи зайчета!

• 10 448
  • 259
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Силве, горе главата  Peace Има такива моменти.

Мацки, новата тема е готова. Пишете тази вечер в тази. Новата да я сефтоса утре сутрин най-ранобудният  Mr. Green

# 256
  • София
Четох ама да видим какво запомних!
Маги честита кола!Със здраве и късмет да си я карате и вярно да ви служи!Наистина си е необходимост,а не лукс!Когато Алекс се роди първите две години нямахме кола и беше кошмар!
Браво за безпроблемното отбиване!Бренин честито християнче!Да е жив из здрав и голям късметлия!Разгледах снимките,ами той си е голям сладур!
Фроска Флора е малка госпожичка на снимките!
Хотче а няма да са обиждаме сига на софийски и пловдивски завидения!Моля ти са!
Кажи с теб кога ще отбиваме,че мойто диване си стана голямо магаре!И какъв сок и даваш на Ема?При нас май мисията е невъзможна за отбиване!
За водата Мели си пие,но никога не съм гледала колко,но май повече от 100-120 не пие, ама от утре ще следя!
Софийски мами къде ще поръчвате торти?

# 257
  • София
Браво Съкровищнице, много много по-добре звучи от моето, но ето доказахме поговорката за планината, дето се повдига от сговорната дружина.

Малиии Хотче, как ги правите тези работи - то като едномесечно кърмаче е наддала Еммата. А с кухнята потръгна ли?

Ивайла е пораснала 4 см и е наддала към 300 грама, което за нейната фина снага си е направо перфектно. Живот и здраве ще я видите какво е клечони, но напоследък яде, пупупупупупупупупу.

Браво на Никол. Правилно Силве, ти си мамата и съответно най-важния човек относно взимането на решения. И Лусилската добре се справя с ходенето според мен, видяхме се с нея и нейната маминка в една градинка.

Алии, най-вероятно в една сладкарница до нас - нарича се Рицка, но на мен все ми прилича на Пръцка, хахаха. Обикновено са им вкусни нещата, почти на площад Македония се намира.
Иначе в сладкишница Гаврош тортите са супер, там ни правиха сватбената, но то защото собственикът ни е приятелче. И за там си мислехме, но съществува вероятността да не ни даде да си платим, а и ни е далечко да си я вземем. При мен колебанието е повече при манджата -  сигурно ще накупим разни мезета и подобни от Била, няколко сладкиша и сладки и това ще е. Скромната част на родата възлиза към 13-14 човека плюс 6 деца, та ще се опитам на нещо като шведска маса да го направя. Масата ми побира само 10.

# 258
Здравейте и от нас  Hug

baloni Честит рожден ден на Калина и Акса  bouquet ! Да сте здрави, палави и щастливи! Много да радвате мама и татко  baloni

bouquet Честит рожден ден,  Jungle ! Желая ти здраве, усмивки, много хубави моменти с Нати и таткото и скоро  stork-boy   bouquet

Ние днес не си бяхме в къщи и утре няма да сме, но ще гледам пак да се включа вечерта Simple Smile
Колкото за заспиването, от известно време на Ники като му се доспи, идва гушва се в мен и заспива  newsm78 . Като знам какъв проблем беше преди направо не е за вярване  Grinning . Дано да продължи в същия дух  Praynig
Маги, честита нова кола! Леко и безаварийно пътуване с нея  Flowers Four Leaf Clover ! Поздравления за безпроблемното отбиване Simple Smile
Снимките на Флора, Калина и Марти са много хубави  Grinning . Вече и аз почвам да се замислям за рождения ден и малко се притеснявам
За водата и Ники започна да пие много вода. И то при условие, че допреди 2 седмици (все още го кърмех) пиеше по има няма 50 гр. на ден. Не мисля да му ограничавам водата. И аз пия много вода Simple Smile
Хотче, браво на Еммата за наддаването!!! Да я нацелуваш от нас  Hug  Heart Eyes
Али, тората съм замислила от "100 гр сладки" . От там си купих тортата за сватбата и беше много вкусна и красива Simple Smile .За бебешка торта, ще се мисли нещо  Thinking
Айде лека от мен, отивам да спинкам и аз Simple Smile

# 259
  • София
Сънчо виждам,че и други милсят за менюто,не само аз!И нашата скромна част на родата възлиза на 11 човека!Само умувам какво да приготвя!Но аз залагам на предястия и салати и трябва да избера нещо за основно и накрая торта!Мерси,че ми припомни за Гаврош!
Браво на Дивайла за перфектните мерки!
Силве наистина горе главата,това е най-хубавия месец на годината за теб,така че остави родата да си прави каквото иска,а ти си гледай кефа и спокойствието и разбира се семейството!

Общи условия

Активация на акаунт