С нови прически юнските майчета тичат след вече ходещи зайчета!

• 10 448
  • 259
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Наистина супер оформление на първа страница!Много е хубава,браво на Хотчето и Бубанка /не те възприемам като Елфщица и това е! /.
Аз преди малко се върнах от кухня,при нас вали и гърми дори и за първи път оставих двете деца сами /ни ма линчувайте/.Слава богу нямаше проблеми,беше за 30 минути само!
Хотче прическата ми общо взето е същата малко подкъсена всравнение с преди иначе нищо ново!А снимки  Naughty,много съм нефотогенична и не се търпя на снимки.Виж Мелата ще Ви я представя тези дни!Не че съм несериозна,просто ми идва нанагорно напоследък!
Бубе да не си в сатурнова дупка покрай рождения ден на Яна?Аз реших,че при мен е това/РД на Мели/,че моя РД ми е далеч,а депресията ми звучи страшно!
Сети какви са тез снимчици?И аз не виждам нищо!

# 31
  • гр.Варна, сега Германия
Честит първи рожден ден на Симона.Бъди здрава и щастлива.Весел празник! newsm59  bigdance2
Ина, спокойно нищо не си изтървала.Поканите са за рождения ден Simple Smile
Изабела, ако това те успокоява и Марти не е спал повече от 2 часа наведнъж откакто се е родил. #CrazyНадяваме се че ще дойдат и по добри времена  bouquet
Оформлението на страницата е страхотно Hug
И аз не виждам снимчиците Sad

# 32
Не виждам Хрис,
нито тортата, в миналата тема пак имаше снимки и тях не видях, защоооооооо  cry

# 33
Али, при мен няма депресия в момента Simple Smile

а Хрис наистина е страхотен!

# 34
 smile3501 smile3501 smile3501 ХОТЧЕ, smile3501 smile3501  love001 страхотна първа страничка!!!!

# 35
  • някъде ... тук ...
И аз не виждам нито Хрис, нито тортата на Мия - не става по никакъв начин Confused

# 36
  • София
Aз пък виждам Хрис и е страхотен с тази прическа,като голямо момче!
А тортата на мия не я виждам!
Бубе като не е депресия тогаз по-често се вестявай в темата!

# 37
БРАВО НА ХОТ ЕЛИ ЗА СТРАХОТНОТО ОФОРМЛЕНИЕ!!!

БРАВО И ЗА ЗАГЛАВИЕТО! ДО СЕГА ВСЕ ОТЛАГАХ ХОДЕНЕТО НА ФРИЗЬОР , НО СЕГА ЩЕ ОТИДА , ПОСЛУЧЕЙ ТЕМАТА НИ !

# 38
  • София
чакайте сега да направя един голям  offtopic, ама сори  Rolling Eyes
Значи - подариха ми каменно цвете и не знам как да го гледам, питах и при цветарките, но тук по-бързо ще ми отговорите  Mr. Green Четох в разни сайтове, но понеже никога не съм гледала цветя, трябва да ми се обясни с много прости думички  Mr. Green Цветето е много красиво, но май започвам да го уморявам, затова ХЕЛП!  Embarassed  Hug   bouquet

# 39
имаш ли латинско име?

# 40
# 41
  • София
Sinningia (Синингия или Глоксиния).
Обаче ми трябва мноооого простичко обяснение.

# 42
  • София
Бубе,   bouquet

# 43
ще ти дам но към 15,30  часа

# 44
  • София
Здравейте и от нас!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МЕЛИНА И НА ВСИЧКИ МАЛКИ СЪКРОВИЩА, КОИТО ПРОПУСНАХМЕ ДО СЕГА! БЪДЕТЕ ВИНАГИ ЗДРАВИ И МНОГО ОБИЧАНИ!Ние "малко" се позагубихме  newsm43 , ама сигурно ще ни простите  newsm03 . Вече близо седмица сме на Монтана и аз започнах да се чувствам по-добре - ям по цял ден боклуци, но като се храня редовно и почти не ми прилошава. Алекс тормози баба си, ама и тя не му се дава - малкия не иска вече да лази , а само да го водиме да ходи. От три дни ръкопляска с огромно удоволствие и вече два пъти бръкна под полата на жена с къса пола, като й опипва краката и се опитва да й стигне бикините  newsm12 . Трябва да попитам баща му ,да не го е научил от него, пък аз дори и незнам ... Нещо много са ми съмнителни двамата, ама нали си ги обичам  newsm51 .
Пишете, че ви гони след родилна депресия, а при мен като изключиме прилошаванията ме е обхванало едно любвеобилно настроение към всички, и по цял ден съм в състояние да мачкам и прегръщам Алекс или да се гушкам с баща му. Най-вероятно това са последствия от бременността.
За рожденните дни - аз пак се проявявам като несериозна - точно тогава се организираме с родата да празнуваме рождения ден на Алекс.
Иначе при нас всичко е наред - е, малкия е малко сополив, но ще се оправиме. Имаме си вече 7 зъбчета и чакаме осмо. За сега толкова от мен.
ЧЕСТИТИ ПРИЧЕСКИ НА ВСИЧКИ МАМИ, И ЧЕСТИТ ПЪРВИ ПРАЗНИК НА ДЕТЕТО НА НАШИТЕ МАЛКИ СЛАДУРЧЕТА!

Общи условия

Активация на акаунт