С какво ви дразнят мъжете 2 тема

• 53 121
  • 805
  •   1
Отговори
# 405
Има жени, които са емоционални повече отколкото разумни и пресметливи или предивдливи. Не им трябва много да мислят, за да родят дете, когато изпитват любов. Това, че е сгрешила относно мъжа, не значи, че е сгрешила за детето (да го създаде -било е създадено с любов). Всеки има право да живее както иска живота си и да греши колкото иска, щом това не наранява никой.

# 406
Написала е защо е бързала и е играла на руска ролетка. Не казвам, че за мен това решение е правилно, то така или иначе, със или без форумното одобрение, четвъртото дете е факт. Важното е, че има финансовата възможност да ги гледа и четирите, което и позволява да му бие шута и да дишат спокойно.
Тя написа, че е гонила последния влак ако правилно помня. Но какъв е този последен влак, при положение, че вече има 3 деца? Аз гоня влака, защото съм на 35 и ще ми е първо, но за нея... Или по скоро е гонила мъжа, поради любов. Самия факт, че той е искал дете толкова бързо трябва да е било червена лампа. Нормален човек би искал първо да поживеят поне няколко месеца заедно, особено ако има и деца от предишен брак.
Аз не я обвинявам в нищо. Просто в момента тя страда, големите и деца също, а и се очаква и най малкото да страда, защото ще е отделено от баща си в някакъв бъдещ момент.

# 407
За последния влак го написах аз. Понеже се омъжих за втори път много късно, а искахме наше дете, мъжът ми няма други деца. Отделен въпрос е, че тия неща не са по поръчка. Между другото моят мъж никога не ме е натискал по въпроса, съгласи се с мен, че за нас инвитрото не е вариант и толкова.

Когато искаш бебе, а си на 40+ или рискуваш, или се отказваш, трети вариант няма, на 47 и да искаш - все тая.

# 408
Сетих се сега. Имах съученичка, която беше една година по- голяма от брат си. Майка им замина в чужбина още когато бяхме в гимназия. Там си намери мъж и преди 7- 8 г му роди дете. Явно е намерила щастието. Разбира се, че едно дете не може да бъде грешка. Не смея и да го твърдя. Въпросът е, че не всеки може да се реши. Затова и сме различни. Моя баща почина много рано. Майка ми остана сама. Не знам до колко е правилно това нейно решение. Често се замислям за нея и ме боли, че е сама.Тя казва, че така и е добре. Надявам се, дори понякога да не го вярвам.

# 409
За последния влак го написах аз. Понеже се омъжих за втори път много късно, а искахме наше дете, мъжът ми няма други деца. Отделен въпрос е, че тия неща не са по поръчка. Между другото моят мъж никога не ме е натискал по въпроса, съгласи се с мен, че за нас инвитрото не е вариант и толкова.

Когато искаш бебе, а си на 40+ или рискуваш, или се отказваш, трети вариант няма, на 47 и да искаш - все тая.

Познавам жена, родила на 48, за пореден път, от доста по-млад мъж. Лекар е. Пак за ужас на наблюдателите. Аз й се радвам Simple Smile

# 410
Скрит текст:

Значи пак съм объркала кой какво е казал... Smile
Явно не съм прочела тя защо е бързала.

# 411
Да, извинявам се, една известна българка роди и на 51, но там какви са пари и време, отделено за процедури, не знам. Според повечето лекари 42-45 е пределна възраст и повод за тъпи майтапи, може и аз да съм се заблудила. Мен поне ме гледаха с научен интерес като артефакт.

# 412
Ама разбира се. Появата на дете е нещо хубаво, когато е желано. Възрастта е без значение. И аз съм виждала майка и дъщеря да раждат в една и съща година и съм им се радвала.

# 413
  • София
И мама на 4 е гонила влака ... въпреки, че в нейната ситуация тя е имала вече 3:
Аз сега си давам сметка, че е било чисто егоистично от негова страна да иска дете от мен, преди да се опита да се напасне с моите. Всичко обаче стана набързо, защото "нямахме време за губене" заради възрастта ми, а и се надявах, че бебчето ще го направи по-добър и към другите ми деца. Груба грешка в моя случай. Сигурна съм, че има други мъже, които не са такива и моя случай не е правило.

Иначе по темата, мъжете ме дразнят, когато смятат че домакинските задължения са женска работа. "Женската" работа е ежедневие, драги мъже, а "мъжката" е от дъжд на вятър, даже може и да не съществува, ако ръцете на мъжа са в гъ*а!

# 414
Нейния живот си е неин. Екстра я разбирам, и аз съм родила 4-то от втори брак. Хем бях убедена, че съм приключила след развода с ражданията.

Даже на първи срещи с мъжа ми го предупредих, че повече деца няма да раждам. И двамата смятахме, че само ще купонясваме заедно.

# 415
Не съм от хората, които биха демонстрирали щастлив живот в социалните мрежи изобщо, а камоли ако не е така. Така ще излъжа себе си само. Желанието за дете беше от негова страна. Той е по-млад, аз не толкова, а и двамата имаме деца и не разбирах защо напира толкова. Накрая склоних, а не трябваше... Станалото станало. Детето си го обожавам колкото и другите три, но раздялата с бащата ще е по-трудна така. Щети ще има, ако остана с него-психически за мен и децата. Деца не смятам да раждам повече, нито да живея с мъж, поне докато децата не поемат своя път. 😀 А до тогава ще съм оценила живота си без мъж, та едва ли ще приритам да вкарвам в дома си друг дразнител. Живот и здраве, ще видим.

# 416
Точно това, Бианка. Човек не знае какво го чака. Аз не мислих, че ще имам смелост пак да се реша на дете. И не заради отглеждането, а защото трудно задържах първото и страховете ми скочиха до небето.
Баба ми казваше -''Не казвай голяма дума, че ще ти дойде до главата.''

Мама на 4- не мисля, че не е трябвало. Станало е и е на белия свят. Пожелавам ти да си ги отгледаш с любов.

# 417
  • София

Познавам жена, родила на 48, за пореден път, от доста по-млад мъж. Лекар е. Пак за ужас на наблюдателите. Аз й се радвам Simple Smile

И за какво, по- точно ѝ се радваш?
Че е успяла да роди внука си?
Колко ли радост и гордост ще донесе този подвиг на детето, никой не го е еня.

# 418
Не съм от хората, които биха демонстрирали щастлив живот в социалните мрежи изобщо, а камоли ако не е така. Така ще излъжа себе си само. Желанието за дете беше от негова страна. Той е по-млад, аз не толкова, а и двамата имаме деца и не разбирах защо напира толкова.......

Защото е искал семейство, ксквото е нямал, а ти си се събрала с мъж, без да осъзнаеш потребностите му, без да те виня.
Хубаво е всяка жена да поживее сама, след развод/раздяла, за да разбере какво иска, но всъщност е проба-грешка Simple Smile
Постъпи така, както решиш, но не си сама в избора, отново.
Внук или син, не е ни моя, ни твоя работа, Абсурт.

# 419
  • София

Внук или син, не е ни моя, ни твоя работа, Абсурт.

Да, ама ти съобщи клюката и демонстрира радостното си отношение.
Що да не споделя и аз мнението си, без да претендирам, че ми е работа! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт