С какво ви дразнят мъжете 2 тема

• 53 099
  • 805
  •   1
Отговори
# 435
Самият факт, че да се направиш на интересен или да не клекнеш пред клишетата е по- важен от това с нещо дребно да зарадваш някого, говори  за егоизма ти.
Горните картинки са на типични мизогинисти. Няма нищо общо с празника. Ако имаше ден на мъжа (или поне такъв, който се празнува често), нямаше да мрънкотят. Това са дребни душички. Хората, които просто не празнуват нещо, не вадят от десет кладенеца вода колко  е малоумно.

Това и жени го правят, допускам - в отговор на твърдата позиция, която са заявили любимите им мъже. Моя приятелка с присмех реагира на пожеланията ми за любовния празник. Всеки ден можело да е празник, мъжът й така казал Simple Smile

# 436
Защо един празник пък да е глупост. Кой определя кой празник заслужава и кой е глупав.
То пък много неща има за празнуване в тоя живот та вече и да определяме че някой е глупав.

# 437
Най лесно е да кажеш, че е глупост, като искаш да се скатаеш. Друго си е да кажеш - "аз не съм романтичен тип и не ме е грижа за такива празници, но те обичам и съм ти взел букет рози за св. валентин." То пък 1-2 пъти в година да не вземеш една китка и само твойта жена/приятелка нищо да не получи, когато другите влачат букети...

# 438
Mom of 4, съжалявам много, че така са се развили нещата. Помня те от темата за загуба на бременност и знам колко много го искахте това бебе...а мъжът ти се оказа не особено читав. Успех занапред и кураж!

# 439
Не знам защо, само по отношението към този признак, се определя като "кофти мачо"?
Не може ли наистина да не се превъзнася по разните сърчица и плюшени играчки, а да носи цветя без специален повод?

Същите стадни чувства се развиват последните години и към друга нелепица- Вси светии......

Няма нужда да се превъзнася и да, хубаво е да носи цветя и да проявява внимание без повод. Но когато всички празнуват, човек малко или много се поддава на празничното настроение. Нищо лошо няма в свети Валентин. Всъщност, отлично се съчетава с Трифон Зарезан- любов, шоколад, цветя и вино са идеална празнична комбинация. Вярно, че сърчицата за св. Валентин са кичозни, но след месеците зима, в които няма цветове, гледката на цветя и сърчица по улицата действа супер освежаващо. Нищо стадно няма в това да харесаш един празник с хубаво послание.

# 440
Аз съм сигурна, че той се чувства като натрапник между четиримата мускетари Simple Smile. Един срещу всички Simple Smile. Те си имат тяхната много силна връзка, а той някак - чуждо тяло. Може би това го изнервя и го кара да иззлобява повече, отколкото е разумно. Може би не е лош човек, а просто не може да се справи достатъчно добре.

А може би просто си спекулирам на чужд гръб....

Да бе, хич не е лош и нещата ще се оправят. Да обобщим - имаме някакъв, който никога не бил живял/свикнал с дете, обаче в същото време има собствено дете, не е ерген, и който бившата му е изгонила пак от нейно жилище, и... оптимистично настроена многодетна майка го прибира в жилището си, почти без да го познава, същият този човек, който не ще да живее и да се грижи за собственото си дете и никога не го е правил, надявайки се да се грижи за нейните, и бърза да му роди още едно дете, с надеждата за светло и безоблачно семейно щастие.

# 441
  • София
Дайте да си признаем истината и да се приключва:
Сам мъж към 40сетте  е желан и даже ще го "вземат" доста жени , като това че е изгонен от зла първа жена даже му вдига рейтинга.... ето той е искал семейство, но заради гадна жена се е провалил.... Confused
Сама жена към 40сетте, че и с деца.... никой "нормален" не я иска?

Какво излиза- ерген без жилище и без дете е велик, жена на същата възраст с деца,  жилище че и хубава професия е жалка ..... така се получава..... ?  Rage
(нищо лично срещу Мамчето,.... говоря по принцип....)
Confused

# 442
Е, колко жени ще го вземат? Ако чакаха на опашка за него, отдавна да е отпрашил да опрашва следващата кандидатка, която му предостави безплатно жилище. Говорим за човек, който не е полагал грижа за собственото си първо и единствено дете. Айде, за ерген може да се заблуди някоя, че ще се държи добре с децата ѝ, които са му чужди, но в подобен случай няма голям шанс да се превърне в добър родител. За неща, които не могат да се върнат, няма смисъл да се задълбочаваме, но да продължава да тормози децата си с присъствието си е излишно.

# 443
Не виждам опашки от кандидатки за 40-годишните ергени средна ръка, за по-възрастните пък хич. Обратното - те търсят, но рядко имат реална представа за мястото си на сергията и често с годините се озлобяват срещу женското население.

# 444
Точно така! И тия ергени, на 40+, имат особено големи изисквания към дамата: да е млада, образована, нежна, мила, да приеме маминка, да му готви, чисти, пере, ако може повече 💰 да изкарва, по-малко да харчи. А, себе си, не поглеждат. Даже, определени представители се гордеят, че видиш ли, се били опазили от ранен брак...

# 445
  • София /Абсурдистан
Че и претенции се появяват чак до небесата.

# 446
Като стана дума да вади пари - в друг форум (финансов, да не помислите нещо) един ерген даваше акъл на друг да си вземе някоя да му плаща половината ипотека, понеже нали щяла да живее в неговото жилище. И задължително младичка, за да роди наследник.
И двамата още са ергени.

# 447
  • София
Като се посмачкат малко, влизат в бг мамата да обяснят на пишещите как жена на 40 е бита карта, но един мъж може да прави деца и на 60. Част от тия са същите, за които са темите "не му става, а е само на двайсе" и са отпрали шкембак още след трийсетака.

# 448
  • София
Като се замисля имам куп познати мъже с втори брак, втора половинка без брак,. дете от втора съпруга или втора приятелка ..... някои си имат и деца и от първата жена... . Повечето им втори жени са по - млади, доста по - млади... Господинът го играе между първата жена ( в смисъл дете от 1ви брак, ама зад това стои и жената винаги ) и новата съпруга която се дерзае ( гласно или негласно)....

Като  се замисля нямам ни една позната жена на 40сет години с деца от първия брак, която да е сега  с по-млад мъж с брак или без брак и  с деца да речем  ... или не се сещам поне... имам разведени, самотни майки, или най - много да живее с някого без брак и нови деца ( и то това се случи след като жената отгледа сина си, за конкретна жена която се сещам)

Имам едни дето правиха голяма сватба... на младини... за много пари и иху аху любов беше... сега са семейство с "отворен брак" - и двамата си хойкат

На никого не изяснявам че жена на 40сет е бита карта... даже ми е супер тъпо... жена с деца , жилище, професия и деца... излиза че трябва да се съобразява с някакъв мухьо само щото е мъж , ама живее при нея и се проваля пак.... На мен не ми харесва, нито защитавам това.... Казвам какво се вижда и как излиза в действителност , и да не ни харесва... не очаквам някой да хареса тази констатация

# 449
Играе го между първата и втората само ако и двете жени са се навили да участват в тази простотия. Каквито аз пък не познавам.

Общи условия

Активация на акаунт