С какво ви дразнят мъжете 2 тема

• 53 159
  • 805
  •   1
Отговори
# 645
Давай да ти олеква, аз мъж вече нямам ,дори забравих какво  е, но ако потърся за оплакване ,ще се намери.
Кат не помага, да мълчи.И да взема дългосрочно квартиранти ,  няма само ремонти да прави.
Joy
Ще давам, ама само набирам и си причинявам допълнителен стрес, той дойде изОка и айдееее, готов.
За квартирантите, този път аз правих обзавеждането и  дизайна, аз ги намерих. Дано да са читави, от два- три месеца са, засега е ок. положението. Че старите едва ги изгони. Ае, добра душа е той, аз съм го избрала, щото е такъв, не отказва помощ, все от него да мине. Но ето, че негативите са за него , респ. за мен. То и това да си добър човек е нож с две остриета.

# 646
С две остриета е , да. Докато не те заболи, че те правят на будала. Да ви кажа, не толкова за парите, ами заради нахалството и лицемерието съм се ядосвала много повече. Тънки сметчици как да те минат. Това по повод такива отношения.

# 647
Е ,за нахалството  и аз се ядосвам, ама на себе си вредя.Вчера излизах  и се засякох случайно с роднина ,тя за девера драпа  от самото начало, той почина преди 20 години ,боже как минават само.И ми дрънка за имоти как било, че тя засегна тема за други и дойде и до нас.И като я почнах , как е било викам ,отидохме в банката и свекърите изтеглиха парите си и  му ги занесохме, а ние извадихме акт на тях и после прехвърляне на мъжа ми чрез гледане. Той си е получил , парите да не са нищо? И децата му си взеха до метър нивите , аз ги делих и раздавах,че бяха измрели вече. Млъкна.Ми няма да ме накаже Бог, викам, нищо не съм взела  или излъгала от някого. Това отстрани , роднина, , а си представям от семействоот как е .Няма насищане на имоти.На вземане.

# 648
  • София /Абсурдистан
А, стане ли въпрос за пари и имоти, става страшно направо.

# 649
  • София
Има лаф, че човек много по- бързо забравя бащината си смърт, отколкото ще забрави бащиния си имот.

# 650
Моя хърка и много ме дразни, как се справяте с това?

# 651
С хъркането-никак. Карам го да отиде на лекар, защото ми казва, че причината е, че постоянно му е запушен носа.

# 652
  • София
Пращам го в другата стая.

# 653
# 654
За хъркането действа безотказно единствено по-силно да го попритиснете с възглавницата.

# 655
  • София
Да си кажа въобще за услугите на роднини, приятели, съседи и сие. Моят мъж беше човека- услуга. Сега понамали малко.

# 656
Бившият ми приятел е много по услугите на хората, както и дядо ми. В един момент, роднини и близки злоупотребяват и това ме е дразнило. И двамата, сякаш се чувстваха добре, в смисъл значими, че могат и имат контакти и помагат. Помагали са и с дребни жестове-да сложат дограма, ламинат, да преместят някоя мебел. Така, както се дразнех, на сегашния ми приятел се учудвам, че няма приятели и нито някой го вика за помощ, нито той има с кого. Наскоро, трябваше да се мести закачалката и го питам, защо не повика съседа, тъкмо ще пият по една ракия, аз ще направя салата. Отказа, не искал и се мъчи сам. Накрая, в работно време, помолил колега да му помогне.

# 657
Ще им правиш салата, за да пият - ти чуваш ли се, и то в тази тема?!
Шегувам се Wink

# 658
Моя хърка и много ме дразни, как се справяте с това?
Има едни клипси ,силиконови под формата на подкова са и в двата края имат магнитчета  . Слагат се на носа , много помагат.Проблема е ,че понякога по време на  сън падат .ММ използва тая джаджа , иначе е страшно положението  и не мога да заспя . Струват левче , ние ги взехме от Джъмбо .

# 659
За хъркането действа безотказно единствено по-силно да го попритиснете с възглавницата.
Преди това ще е добре да си измислила убедително алиби. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт