С какво ви дразнят мъжете 2 тема

• 52 976
  • 805
  •   1
Отговори
# 90
Доводите ви имат резон, така че за благото на семейното щастие - мрънкайте на воля, дами и пазете магията. Така или иначе съм приятно изненадан, че не бях свален в полет и подобаващо нареден за това, че съм си позволил да си отворя устата в защита на собствения си пол. Казвам го съвсем искрено, знаейки, че ако това се случваше в типично мъжки форум, досега N на брой потребители да са ме изравнили със земята, заради крещящата ми позиция, която не отговаря на общите настроения и простата констатация, че очевидно мястото ми не е в подобен форум.
В малко форуми ще да си бил.

п.п. Впрочем семейното щастие по дефолт се определя от двамата съпрузи, не само от жената.

п.п.2 Интересен никнийм.

# 91
Доводите ви имат резон, така че за благото на семейното щастие - мрънкайте на воля, дами и пазете магията. Така или иначе съм приятно изненадан, че не бях свален в полет и подобаващо нареден за това, че съм си позволил да си отворя устата в защита на собствения си пол. Казвам го съвсем искрено, знаейки, че ако това се случваше в типично мъжки форум, досега N на брой потребители да са ме изравнили със земята, заради крещящата ми позиция, която не отговаря на общите настроения и простата констатация, че очевидно мястото ми не е в подобен форум.
В малко форуми ще да си бил.

п.п. Впрочем семейното щастие по дефолт се определя от двамата съпрузи, не само от жената.

п.п.2 Интересен никнийм.
Абсолютно си права. Не съм фен на форуми и групова терапия, но ми стана любопитно. Съвсем случайно попаднах тук, докато търсех информация за един фентъзи роман.
Разбира се, че и двамата допринасят, но също по дефолт - жената се счита за пазител на семейното огнище.
Никът идва, естествено, от Толкин, чийто фен съм - елфически владетел и баща на красивата Арвен (Лив Тайлър във филма). Нескромно, но невинно асоциирайки се с мен и моята дъщеря Simple Smile

# 92
Абсолютно си права. Не съм фен на форуми и групова терапия, но ми стана любопитно. Съвсем случайно попаднах тук, докато търсех информация за един фентъзи роман.
Разбира се, че и двамата допринасят, но също по дефолт - жената се счита за пазител на семейното огнище.
Никът идва, естествено, от Толкин, чийто фен съм - елфически владетел и баща на красивата Арвен (Лив Тайлър във филма). Нескромно, но невинно асоциирайки се с мен и моята дъщеря Simple Smile
Охо, фен на епичното фентъзи - чудесно. Зная кой е Елронд.
Заповядай в темата: Фентъзи и фантастика - Тема 15.
И спокойно, няма да си единствения мъж там. Simple Smile

# 93
  • София
Ето - много е добър и работлив. Каза, че е много зает лятото и така си беше. Заради това, аз и майка ми заведохме децата на почивка. И сега, всеки ден мърмори, как аз не съм работела, пък съм почивала, а пък той, работния, горкия... Всеки ден от седмици насам!
Не че аз съм си починала много с двете деца!
Супер много ме дразни!

Ами, почни ти работа, а той да остане с децата.
Съвсем сериозна съм- преди да реша да забременея с второто, толкова ми беше писнало да върша едно и също, на едно и също място, цели 12 години, та бях готова и тризнаци да отглеждам.
Защо всички, които си седят вкъщи, са убедени, че работещите преливат от желание да го правят? newsm78

# 94
С две деца на 7 и 13 какво толкова му е гледането им? Те не са ли самостоятелни вече на тази възраст /особено 13 годишните/.
Аз съм с едно на 7 и нямам кой знае какви ангажименти по нея. Вярно, сама не може да отиде никъде, но се храни, облича, обслужва сама. Няма нужда да се въртя около нея на пета. А пък ако ни пратят на почивка двете заедно сме много лесни. Само да има хотел с басейн, на близо голям магазин, където да има всичко и в стаята да може да се готви. Няма да мръднем от там с дни.

# 95
Не че нещо, но на 7 доста деца са обгрижвани, все едно са на 3. Има и такива майки. То е свикнало само да протяга ръце и да отваря уста като гардже. И пак не е като на 3 де, щото не побягва нелогично нанякъде и не си пада върху лицето толкова често:)

Ама пак трябва да си там някъде наблизо...

# 96
  • София
С две деца на 7 и 13 какво толкова му е гледането им? Те не са ли самостоятелни вече на тази възраст /особено 13 годишните/.

И с тези две деца се ходи на почивка с помощник- баба?
Аз млъквам тактично.

ПП. Разбирам защо бащата иска равноправие..... Simple Smile

# 97

И с тези две деца се ходи на почивка с помощник- баба?
Аз млъквам тактично.

ПП. Разбирам защо бащата иска равноправие..... Simple Smile
Въпреки постоянните ни противоречия, тук не мога да не се съглася.
Аз с две деца, на 7 и 13 години, дори няма да разбера, че са с мен на море.Та това са големи деца, за Бога......

# 98
  • София
Оооо с едно дете е рай. Моите като са една по една са най- кротки на света. Ела ги събери и да видиш, конкуренция, ревност, делба, рев, кой обичаш повече, на кого е повече сладоледа...... уаааауууу.... мяуууу
само да ги опазя една от друга да не се пребият и голямата да не смачка малката "от обич", това е най - досадно и все си нащрек..... и под напрежение
море с тях 10 дни е кошмар .. само да ги приготвя за плаж... да ги пазя във водата 2 часа да не се удавят.... да ги прибера в жегата и изкъпя ( не иска да си свали банския малката в никой случай) ...... да изсуша дългите коси и изпера кърпи и бански.... и обяд, едно друго и съм  припаднала.... Едва намирам сили да се изкъпя.... те междувременно пак спорят или се карат за нещо..... те имат сили . Blush
8 и 4,5 г. Flushed
голямата се катери по всичко възможно, малката след нея...... Confused

# 99
Сирен, едно е да си на близо, друго е да си с две бебета да кажем. Стоя си на близо на шезлонга и никой не ме закача за нищо. От време на време някой огладнява и толкова. Най-много да надуя някой пояс, топка и т.н. и до там. Да не говорим, че след цял ден плаж/басейн, 7 годишното доволно заспива в 21 часа и до 9 на другия ден нямам абсолютно никакви ангажименти.

# 100
  • София

8 и 4,5 г. Flushed
голямата се катери по всичко възможно, малката след нея...... Confused

Дали не си изтървала първите 7 години на голямата?
И малката да върви по прокараната пътека? newsm78

# 101
  • София
Не е много гледането.
Само дето първия ден на морето щяха да се избият.
Майка ми не е помощник, тя е с нас на почивка.
Освен това, голямата е 7 за 8 клас и току що приключи кампанията за кандидатстване, която при нас беше пълна лудница.
Така че цяло лято си имам занимавки, не е като да блея.

# 102
  • На Марс
Free Agent, и моят е така, но той винаги си е бил такъв, сега например от година и половина е решил да претапицира една табуретка и все не се захваща щото щяло да му отнеме поне един ден. Поне да не я беше започвал.
Но определно към 45-тата си година влезе в кризата на средната възраст, което се изразява в безразборно купуване на дрехи и вещи и заглеждане по чужди жени, ама само си гледа, поне така се надявам. И ми обяснява, че искал да си купи мотор. Това била детската му мечта и неговият колега, който е на двадесет и няколко години имал мотор и моят мъж искал да ходи с него да карат.

И аз искам мотор ... ама ме е шубе Simple Smile

# 103
  • София
Не е много гледането.
Само дето първия ден на морето щяха да се избият.
Майка ми не е помощник, тя е с нас на почивка.
Освен това, голямата е 7 за 8 клас и току що приключи кампанията за кандидатстване, която при нас беше пълна лудница.
Така че цяло лято си имам занимавки, не е като да блея.

Обърках се- имаш 3 деца?
14, 8 и 4.5 години?
И са момичета, и ще се избият? newsm78

# 104
  • София
Нее, 😁 момче на 7 и момиче на 14.

Както и да е, темата е за мъжете, не за децата.

Общи условия

Активация на акаунт