С какво ви дразнят мъжете 2 тема

• 53 069
  • 805
  •   1
Отговори
# 480
Ох не знам  това намиране на половинка може и да е трудно понякога. Най-близката ми приятелка от студентските години няма партньор. Хубава, упорита и самостоятелна. Има много висока позиция на работното място и от години е финансово независима. Ама в любовните отношения е мъка, а и се иска. Аз все си мисля, че много мъже се плашат от такива жени. А си я обичам  и усещам, че вече и на нея и криво.

# 481
Факт от живота: на никой не му пука колко ти е висока позицията. Не получаваш любов и отношение заради позицията си. Работата е скучно нещо, не е черта от характера.

# 482
А Сирен и такива индивиди има. Нищо не ме чуди. Много жени биват привлечени положение и финансови възможности.

# 483
  • Бургас
  Обикаля всяка вечер нощни заведения, абсолютно всяка вечер, без пропуск.
Да не би случайно, оставяйки в  празния си самотен апартамент, да му хрумне колко си приличат...

# 484
А Сирен и такива индивиди има. Нищо не ме чуди. Много жени биват привлечени положение и финансови възможности.

Жени -да, но за мъжа положението на жената в работата е скука и не го интересува.

# 485
Ами може би си права. Всъщност исках да кажа, че е някак твърде самостоятелна и малко мъже могат да преглътнат по-добрата позиция на жената. То зависи и от средата .
Но съм виждала и мъже , които се женят заради добри финанси. В крайна сметка зависи какво търсиш - отношение или други работи.

# 486
Не е самостоятелна, а самозатворена. Ако ще да е шефка на левия ръкав на Млечния път, пак може да се замисли и да намери в живота си роля за мъж. Тя просто не е дала пространство, в което да влезе мъж. Какво значи "самостоятелна" - човек сам не може да свърши това, което могат двама, или по библейски - как един ще се стопли самичък.

Та така, трябва да се погледне в огледалото, да махне тъпата идея, че позицията й я прави привлекателна, и да намери някой, с който да се стоплят взаимно.

# 487
  • София
Да покаже малко слабост, малко глупост, малко "Скарлет О'Хара".

# 488
Именно, нали е мениджър, все ще измисли роля за мъжа до себе си. А иначе никой не е 100% способен да се справи сам - в повечето случаи само си мисли, че е така, защото човек не може да знае какво не знае. А мъжът е начин да вкараш малко хаос в живота, да разшириш границите и да научиш какво не си знаела, докато си била сама. Иначе се получава илюзията, че имаш всички отговори.

# 489
Дано,  тя си преживя преди доста години едно много голямо разочарование. После си завря носа в работата и си хвърли енергията там. А беше много желана девойка. Не е късно още, но може би наистина е нужно да освободи пространство в живота си за друг мъж. Отделен въпрос е дали си дава сметка.

# 490
  • София
Мм сега пътува много. Вече с нищо не ме дразни, демек. Обаче ми е едно такова...
Оправям се сама. Намествам си работата, децата, ученето. Даже крушки и дръжки си сменям. Но е някак пусто. Липсва ми кой да ми каже какво да сготвя даже.

# 491
Мой приятел, много успешен ИТ, в момента на невероятно желана и добра позиция откъм работа, познаваме се от 20 години. Още тогава твърдеше, че не иска семейство и деца. Сега е на около 48-49, няма семейство или дете. Обикаля всяка вечер нощни заведения, абсолютно всяка вечер, без пропуск. Говори с огромна подигравка за всички семейни, набъкали се с кредити, колко са зле. Иначе е много свестен и готин. Не го разбирам, но той наистина никога не е искал семейство и съответно е верен на тази си идея.
Когато ти е особено важно колко другите са зле, а не колко ти си си добре, работата не е много чиста...   Smiley
Удовлетвореният от себе си и живота си човек, не се вълнува кой знае колко как живеят останалите.
И понеже природата и биологията на човека не "програмират" такава нагласа у човешките същества, явно бъга при този мъж се е получил като следствие на някаква драма в живота му.След която той изгражда огромна, дебела, здрава защитна стена около себе си, за да не бъде никога повече наранен по такъв начин.
Не е нещо ново или нечувано....дори често се случва.Но, повечето хора не са толкова неустойчиви психически и обикновено преодоляват травмата в рамките на няколко години.Човешкият мозък често "забравя/изтрива" лошото, за да се съхрани и да продължи да живее нормално.
При този човек явно има прекалено много фактори, дори може би от детството му, които са го "заключили" в капана на отрицанието.

# 492
Има една група сами мъже и жени преживяли разочарование и затова решили да останат сами. Не мога да кажа, че те са типичния ерген, защото когато размислят може да се променят и  съответно да се задомят. Говоря за други, които никога не са били във връзка, никога не са търсили семейство и си живеят сами. Това идва от семейството - да не им харчат парите, да не се появи някаква да ги командори и т.н. Набито им е в главите, че семейния живот е загробване.
То и много жени биха си останали сами, ако не беше нуждата и желанието да станат майки.

Преди години при баща ми идваше един стар ерген. Бях го питала защо е останал сам, каза че имало една жена, но не се е получило с нея. И той се беше попропил.

# 493
Скрит текст:
Има една група сами мъже и жени преживяли разочарование и затова решили да останат сами. Не мога да кажа, че те са типичния ерген, защото когато размислят може да се променят и  съответно да се задомят. Говоря за други, които никога не са били във връзка, никога не са търсили семейство и си живеят сами. Това идва от семейството - да не им харчат парите, да не се появи някаква да ги командори и т.н. Набито им е в главите, че семейния живот е загробване.
То и много жени биха си останали сами, ако не беше нуждата и желанието да станат майки.

Преди години при баща ми идваше един стар ерген. Бях го питала защо е останал сам, каза че имало една жена, но не се е получило с нея. И той се беше попропил.
А дали не си е подпийвал и преди да загуби жената ? Blush
Много мразя хора, които оправдават подобни пороци с житейски разочарования.
Да пиеш е избор. Да не казвам, че не решава проблеми, а създава допълнителни.

# 494
  • София
За старите ергени не ми се говори въобще. Скъпият ми брат е такъв. Все по-дразнещ става. Дойде тук уж да оправи компютъра, а повтори 22 пъти колко е разхвърляна детската стая. В крайна сметка беше направил мазало с компа.

Общи условия

Активация на акаунт