С какво ви дразнят мъжете 2 тема

• 53 047
  • 805
  •   1
Отговори
# 540
  • Наблизо
Предполагам че става дума за над 1000 лева.Ами това не е нужда от помощ,а оправяне на бъкии и от от пиянстване и глупост.Това е възрастен човек,трябва да може да си поема отговорност за Глупавите действиа.

# 541
Трябваше да започнеш с това, че сте в чужбина. Много често се случва това, което описваш, и общо взето няма край, само разиграваните етюди са различни.

# 542
Amandel* пратете и своята заплата на свекър си, понеже манипулативни родители като него били рядкост и статистически няма как той да е такъв. Малка група са.

# 543
  • София
Amandel* пратете и своята заплата на свекър си, понеже манипулативни родители като него били рядкост и статистически няма как той да е такъв. Малка група са.
Колко точно познаваш такива родители?
Ако евентуално имаш близки такива и ако са особено гадни, съществува "Декларация за отказ от наследство" и случая приключва, няма да имаш нищо общо и няма да контактуваш даже.. .ама завинаги и за двете страни, Няма какво даже да коментираме.
Нали говорим за големи хора? Инак най-лесно е да виним родителите си за всичко, така е.... тук вече съм съгласна.... Thinking

# 544
До човек си е, но и до ситуация.
Дали ако се върнеш назад в спомените си и си дадеш сметка какво е коствало на родителите ти да те опазят и отгледат в ония тъмни мутренски години, няма да ти стане малко неудобно?

Или щото са ти родители са били длъжни, но ти не си длъжна "да ощетиш" семейството си, дори и да се спаси живот?
И да, никой родител, стига да може да си го позволи, не би допуснал детето му да се чувства ощетено.
Ще го разбереш,когато дойдеш на тяхното положение.

Като цяло съм съгласна, AbsurT, но точно в болднатото "стига да може да си го позволи" е уловката. Субективната преценка на хората какво могат да си позволят е много разтегливо понятие.

# 545
Има родители, които ощетяват едното си дете за сметка на другото. Жалко е, но е друга тема.
Ами дразни ме в мм, че не пада по гръб. Виновен, знае го и не си признава. Такъв човек е.

# 546
Баща му много добре знае, че ние в момента имаме нужда от тези пари, но той е голям егоист и манипулатор и търси сина си само когато той има нужда от нещо.
Имаме син на 11 месеца и дядото още не го е виждал от камерата (в чужбина сме), нито веднъж не се обади ей така само да пита как сме, но пък има ли нужда от пари праща по 10 съобщения на ден.
 И да отбележа, че парите не са за здравословни проблеми или храна, а пиянски борчове.
 И още дразнещо нещо е, че ги иска тайно от жена си тези пари, в съобщенията видях, че е писал "не казвай на майка ти, че ми пращаш пари". Това пък защо??
 И най- дразнещото е, че ММ ми казва чак след като парите са изпратени.
Ама такъв скандал му вдигнах, че и на майка му се обадих и и казах за парите, нека и тя да знае какви номерца върти мъжа и зад гърба и.
Много ми писна вече!

От кое ти писна, та ти си го търпиш, но идваш тук да се жалиш. Всъщност, мъжът ти е за съжаление, случил е на жена.

# 547
Да, мъжът ми наистина е за съжаление, че е случил на подобни родители. Жалко, че човек не може да си ги избира. И той не ги харесва, но се чувства длъжен да им изпълнява прищевките, защото нали криво ляво са го отгледали.

# 548
Аз имах предвид “късмета” му с жена като теб. Simple Smile

# 549
  • София
Да, мъжът ми наистина е за съжаление, че е случил на подобни родители. Жалко, че човек не може да си ги избира. И той не ги харесва, но се чувства длъжен да им изпълнява прищевките, защото нали криво ляво са го отгледали.

Пак стигаме дотук- как такъв свестен човек "криво- ляво" са отгледали такива боклуци? newsm78

# 550
Дренке, много добре разбрах какво имаше предвид, но аз не съм "късметът" му, а "изборът" му. И ако нещо не му харесва е свободен още утре да ме "смени", нали?
Родителите си нито може да ги избира, нито да ги сменя.

Абсурт, срещат се и такива, рядко може би, но ги има.

# 551
Ясно ми е, че предпочиташ да избира между теб и родителите си, но нещо си се объркала в представите си, хубавото е, че тук намираш утеха.

# 552
Ясно ми е, че предпочиташ да избира между теб и родителите си, но нещо си се объркала в представите си, хубавото е, че тук намираш утеха.

Ужас. Такъв избор не може да се прави Никой не е безгрешен само защото е родител.

# 553

Нещо ти се обърка май Grinning

# 554
  • София
Тя Дренка си е родена объркана Joy

Общи условия

Активация на акаунт