"Връзка" с омъжена жена

• 9 548
  • 33
  •   1
Отговори
# 15
Осигуряване на меч, сабя, камшик, набавяне и на други оръжия и  да се брани този златен и така нападан от лоши, лоши жени, ангел. Друго, работа за опазване на такъв рядък диамант, не върши.
Чак толкоз хабене на енергия...
qrye беше дала добра стратегия - връзва го за парното и зазижда прозореца с тухли, за да не може лошата съседка да го прелъсти.

# 16
Много объркано ми звучи всичко написано, но и хм...някак познато.  Ако темата не е измислена, авторката по-добре да прекрати всякакъв контакт с въпросната "доброжелателка". Не е като да няма психари и психарки из нета, които скучаят ужасно и като си набележат даден човек дори и от бегъл разговор , да се опитат да го вкарат в тъпите си филми.

# 17
  • София
Бих се изказала , ако бях разбрала същността на питането.
Инак, дори и 10% от тази сложна кръстословица са ми достатъчни, да офейкам и да не се обърна повече назад..... ни към мъжа и ФБ му и свитата почитателки Ill

# 18
Вие гаджета ли сте с този човек или просто приятели?

# 19
Вие гаджета ли сте с този човек или просто приятели?

Доколкото разбрах, авторката го играе съветник на една от жените, които си пишат по фейсбук с мъжа. Тя обаче си заряза темата преди да я е пуснала още.

# 20
  • София
Две от виртуалния харем се загрижили, че третата била омъжена?!
Get a life! дет' се вика...

# 21
Две от виртуалния харем се загрижили, че третата била омъжена?!
Get a life! дет' се вика...

Точно! И въпросът е да допринесем ли лично в борбата срещу световния разврат или да ги пуснем да минат и този път метър.  Sick

# 22
Здравейте,
Аа не съм си "зарязала" темата 😊
И се извинявам, че до сега не реагирах. Но аз съм човек, който уважава всяко едно мнение. И затова не коментирах нищо.
Да, ситуацията е объркана. И аз съм "просто" като един добър слушател и съветник на моята приятелка. Аз й казах това, което част от хората тук го мислят. Т.е. повече да не се занимава с това момче. Нейната реакция беше, че те почти от година и половина, та и повече комуникират, виждат се, той винаги към нея се е отнасял много любвеобилно. Ако питате мен - Дон Жуан 😉☺️. И затова тя е объркана, точно когато реши да го "зареже" и да има нова връзка, той се "връща" в живота й с пълна сила, както се казва. Някаква особена харизма има този човек, това са нейни думи. На нея просто й е любопитно, ако той разбере че други знаят за това как си е писал и с други момичета, показано чрез съответния снимков материал, каква ще му е реакцията. Особено комуникацията с тази омъжена жена, с която очи в очи не са се виждали (става въпрос за мъжът/момчето и жената).
Наистина, за някои ситуацията, е нелепа, безмилостна и т.н. Но ние сме различни хора и по различен начин реагираме.

# 23
На нея просто й е любопитно, ако той разбере че други знаят за това как си е писал и с други момичета, показано чрез съответния снимков материал, каква ще му е реакцията. Особено комуникацията с тази омъжена жена,

Твоята приятелка досега не го ли светна, че знае всичко? Каква е нейната цел? Да го спечели само за себе си?  Grinning Тя сигурно е вложила доста емоции за тази година и половина, което е кофти към настоящия момент.

# 24
  • София
Повръща ми се от такива истории за комплексирани мухльовци. Ако нямаш деца от него, бий му камшика и не се хаби. Ако имаш - прецени си и го постави на мястото му.

# 25
Нейната реакция беше, че те почти от година и половина, та и повече комуникират, виждат се, той винаги към нея се е отнасял много любвеобилно.
Под "виждат се" какво да разбирам? Ако само си пишат, говорят и се виждат от дъжд на вятър, не виждам каква е драмата, те са си просто добри познати. Такава връзка едва ли ще се превърне в нещо друго.

Ех, този ФБ. Да знаете с колко човека си пиша и никого не съм питала дали е женен/омъжена. Дали някоя откачалка няма и мен да подбере.

Скрит текст:
Всъщност имах такъв случай. Получавам съобщение от познат във ФБ, който ме пита какво правя в този късен час и защо не спя. Отговарям, че имам много работа и в момента съм онлайн защото съм си направила салата +питие и съм си дала малка почивка. Нищо друго. Да, ама не знаех, че бил от тези дето споделят профили с жените си и не се знае кой публикува. На другия ден се почна - значи така, каниш мъжа ми на ракия, а?
Голям екшън беше.

# 26
Много объркано написана история. Не се разбира дали се случва на авторката или на друго лице.
Не разбрах как ще кажеш на съпруга на въпросната госпожа, след като тя пише от фалшив профил?!
Мен ако питаш, аз не бих желала да съм една от многото за въпросния господин! 😊
Успех ти желая!

# 27
  • На топло в неговото сърце.
Това ми е като сериал ,в който всичко е все по-завързано.Просто да сложи картите на масата и да се приключва,тя не знае какво иска а другите виновни.Относно мъжа,ако е мъж на място няма да прави това да му бие шута и това е.....

# 28
Не можах да разбера главната героиня и Дон Жуанът във връзка ли са и какво точно значи "виждат се"... А това за писането... несериозно е, какво като си пише с някой си, нещо не загрявам... за виртуален секс ли иде реч, за що ли? Какво ще пратиш на съпруга на госпожата? Обвинения в чатене?!?!

# 29
Нещо не разбрах. Един мъж върти любов с една жена, и в същото време върти виртуална любов с няколко други жени ли?
Направете си изводите тогава...

Общи условия

Активация на акаунт