Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 52

• 56 587
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Мисля, че процедурата е съдебна,  не съм сигурна на 100%, нека ако има адвокати да се включат

# 616
Отива в общината и припознава детето, те се свързват с майката дали е съгласна или не, или само я уведомяват, не помня какво беше точно, разисквано е тук във форума. Но ако е разумен срок в болница, мисля че могат да изчакат, или да го посетят там. Това при положение, че нямат брак, ако имат - не и трябва таткото.

# 617
Току що питах брат ми ,че му е най-пресен случая.Скоро припознаваше племенницата ми.При нотариус за 2 мин се издава документа .Носи се в болницата където ще раждате.Струва 10 лв преди да се роди ,ако се издаде след раждането е между 50-100 лв.Но не е сложно ми каза ,защото е питал .

# 618
  • По света и У нас
Значи изобщо не се притеснявай за припознаването, нотариуса може да отиде при мъжа ти в болницата и да подпише декларацията пред него. Има процедура, при която нотариуса отива при клиента, ако той е затруднен о не може да отиде в кантората на нотариуса. Само трябва да се уговориш с нотариуса кога прави посещения, може и по телефона, ако е по-разбран нотариуса. От кой град си? Посещението на нотариуса се заплаща допълнително, но не е някаква фрапантна сума.
Може и предварително да минете през нотариуса, както са ти писали по-горе. Общо взето за това не се притеснявай, варианти има доста, гледай ти и бебе да сте добре, всичко да мине нормално, другото са бели кахъри. Успех ти.пожелавам!

# 619
Благодаря много, само че той ще е в Стара Загора аз в Бургас... Ух дано всичко мине благополучно и за 3 ни.... Стана нещо с грабнака му изкривен е изпитва ужасна болка и просто до тоалетна не може да отиде и на този етап няма как да обикаляме нотариуси ... Дано бебчо изчака да се пооправи татко му

# 620
  • Ловеч
Никита- преди 9 години когато аз родих,ММ беше в чижбина и детето беше записано на моите имена.Раждах в Плевен.След като се прибра не сме ходили изобщо при нотариус а директно в Плевен/не се сещам точно институцията как се казваше/, и там си подадохме декларация,че припознава детето.Дават срок от 3 месеца,в който може да обжалвате или да размислите и край.
Но това беше преди 9 години,не знам сега дали е така🙂 При всички положения няма нищо страшно.

Последна редакция: сб, 28 юли 2018, 13:24 от gloria83

# 621

от коя г.с почваха да се правят записите на тоновете на бебо?
И колко често в седмицата.
че въобще не съм наясно.
Сега съм 28 г.с

# 622

че въобще не съм наясно.
Сега съм 28 г.с
На мен от 32ра на всеки две седмици

# 623
  • гр. Варна

че въобще не съм наясно.
Сега съм 28 г.с
При мен започнаха от 27 г.с Simple Smile

# 624
Бърз въпрос, ушите са ми заглъхнали. В почти 8ми месец съм, така е от доста време, не мога да кажа със сигурност, но може би 10-12г.с.
Ужасно е, заглъхват със ставането от леглото и така почти цял ден. Всеки ден. Напоследък и носа започна да ми се запушва и е много неприятно. Някой с подобни ситуации?

# 625
  • гр. Варна
Бърз въпрос, ушите са ми заглъхнали. В почти 8ми месец съм, така е от доста време, не мога да кажа със сигурност, но може би 10-12г.с.
Ужасно е, заглъхват със ставането от леглото и така почти цял ден. Всеки ден. Напоследък и носа започна да ми се запушва и е много неприятно. Някой с подобни ситуации?
На мен ми се случваше, но след края на 6-тия месец спряха Simple Smile а за носът от време на време си се запушва все още

# 626
Моя нос от самото начало та до сега 37 сед всяка вечер е запушен

# 627
Аз съм със запушен нос от самото начало. Сега съм 16гс. В началото беше само малко, понякога слагах спрей с морска вода. Но от скоро става все по-зле. Не мога да дишам. Ужасно е. Единственото, което ме спасява е Муконазал

# 628
  • ул. "Мечтание"

Консултира ли се с УНГ?

# 629
На мен ми изписаха промивки с морска сол или в краен случай, ако е много запушен Виброцил

Общи условия

Активация на акаунт