Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 52

• 56 781
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
Какво страшно има в подстригването Thinking

# 256
  • София
Страшно не бих казала, някой жени вярват в разни бабини приказки, че по този начин ще отрежат патката на момченцето ако чакаш момче, или също съм чувала, че ще му отрежеш щастието на детето. Simple Smile

# 257
Аз съм чувала също,че и езика ще му отрежеш.. Имам момченце няма да рискувам, от вярващите съм Rolling Eyes Grinning

# 258
Страшно не бих казала, някой жени вярват в разни бабини приказки, че по този начин ще отрежат патката на момченцето ако чакаш момче, или също съм чувала, че ще му отрежеш щастието на детето. Simple Smile
Това, че на момченцето ще му отрежеш нещо не е ли в смисъл, че ще родиш момиче? Нали едно време да родиш син е било голямата гордост. Joy

В такива глупости хич не вярвам и ми се вижда абсурдно в 21 век въобще някой да вярва. Поддържам си външния вид както съм правила досега.

# 259
  • София
Ами не, че ще му смалиш патката си е баш Grinning аз също чакам момченце и да ви кажа на ехографа си изглежда нормална Joy Joy Бременната жена трябва да хубавее, разбира се Simple Smile

# 260
Мислих да се боядисвам ,но се отказах понеже съм тъмно кестенява и просто заради блясъка и плътността се боядисвам .Но ако бях с ангажиращ цвят нямаше да се замисля.Подстригах се в края на 3-ти месец, защото ми е много жега, а косата ми беше ужасно дълга.Не мога да си представя 9 месеца да не се подстригвам.И без това д-р Чачева не видя атрибути на ФМ ,което май говори за МОМА Simple Smile,ама ще видим.

# 261
  • гр. Варна
Благодаря момичета Simple Smile и аз се боядисвам от третия месец, понеже съм руса и е ужасно ако си оставя корена.. и без това се чувствам зле поне в главата да приличам на нещо 😃 а за постригването само 1 път съм, защото моята фризьорка е суеверна и не иска да ми я реже сега, а не ми се ходи пак при друга Simple Smile

# 262
А Хенри VIII като е обезглавявал за дето са му раждали дъщери 😂 едва ли не 😹 вие тука за 1 фризьор и едно боядисване

# 263
  • гр. Варна
Аз с постригването нямам проблем.. на суеверия не вярвам;д но за боята все я мисля да не би да е вредна.. все пак е химия Simple Smile

# 264
Вчера както си лежах на спалнята и от нищото почна да ми се втвърдява корема. Ниско долу и на пипане твърд. Писах на лекарката каза ми но-шпа 3 по 1 и магнерот 4 по 2. Питах за 3 по 2, каза изрично 4 по 2 за 2-3 дни. И после пак си минавам на 3 по 1.

18+2 дни съм, както не бях усещала бебето от няколко дни снощи за два часа сигурнл го усетих 20 пъти. Чак почнах да се чудя дали е наред.

От снощи не съм ставала от леглото, днес не бих казала че има такова втвърдяване, но сякаш пък чувствам едно като опъване или схващане отвътре. Докатл лежа корема ми е мек, на допир потъва, като се изправя става по-твърд. Нямам болки като болки някви силни, по-скоро е дискомфорт в кръста.

Въпросът ми е може ли да има контракции без да има това втвърдяване на корема, за това че може да са без болка знам.

# 265
  • ул. "Мечтание"
Вчера както си лежах на спалнята и от нищото почна да ми се втвърдява корема. Ниско долу и на пипане твърд. Писах на лекарката каза ми но-шпа 3 по 1 и магнерот 4 по 2. Питах за 3 по 2, каза изрично 4 по 2 за 2-3 дни. И после пак си минавам на 3 по 1.

18+2 дни съм, както не бях усещала бебето от няколко дни снощи за два часа сигурнл го усетих 20 пъти. Чак почнах да се чудя дали е наред.

От снощи не съм ставала от леглото, днес не бих казала че има такова втвърдяване, но сякаш пък чувствам едно като опъване или схващане отвътре. Докатл лежа корема ми е мек, на допир потъва, като се изправя става по-твърд. Нямам болки като болки някви силни, по-скоро е дискомфорт в кръста.

Въпросът ми е може ли да има контракции без да има това втвърдяване на корема, за това че може да са без болка знам.

Втвърдяването може да се дължи на проблем с коремните мускули. Имах ужасни болки с третата бременност по същата причина. АГ-то твърдеше, че имам контракции (то и не му се мислеше много какво ми има де). Оказа се, че мускулите и лигементите, които държат матката са претоварени и за това имам болки и втвърдяване. Реших проблема с боуен терапия. Вариант е ресторативното движение.

# 266
Здравейте! Бременна съм в 28 седмица и искам да попитам: Имах моментно бяло прозрачно течение,според вас на какво се дължи дали не е околоплодна течност? Придружено е с тежест в таза,което според аг-то е нормално? Трябва ли да се притеснявам?

# 267
  • Димитровград
Не се притеснявай излишно, но отиди да те прегледат това е най добрия вариант.

# 268
  • Blondeville
Аз честно това с подстригването не го вдявам - как би могло с подстригване да се повлияе размерът/наличието на мъжкото достойнство, как си го обяснявате на практика тези, които вярвате в това? Подстригвах се и с първото ми дете - момче с всички атрибути, съвсем нормални. Сега и с второто също, то е момиче де, освен да е било момче, но като съм се подстригала да съм го направила момиче Stuck Out Tongue Winking Eye Нали знаете, че полът се определя от мъжкия сперматозоид, тоест още при оплождането вече свирена работата, колкото и да се стрижете или не. Grinning

А и повярвайте ми, след раждането ще ви е по-трудно да намерите време за всякакви процедурки, и хич няма да ви е ок да се погледнете в огледалото и да сте като Чубака, особено под влияние на следродилните хормони Grinning С най-добри чувства ви го казвам, грижете се за себе си и самочувствието си, правете допустимите от гледна точка на бременност глезотийки, и се наслаждавайте на резултата Blush

За контракциите, ако са на често, или имате притеснения, идете да ви видят.

# 269
Момичета имам въпрос относно витамини .Днес ми препоръчаха Елевит.Не бях ги чувала.Гледам даже ,че има тема за тях. Нещо ново ли са ,и затова ми ги препоръчват или наистина са хубави?Някой пил ли ги е ?

Общи условия

Активация на акаунт