Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 52

• 56 784
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
  • ул. "Мечтание"
Какво мислите за спазмалгона със силни болки съм ниско в кръста и гърба и не можах да изтърча изпих 1....

Чуй се с лекаря си. Макар че еднократно надали е драма някаква.

# 241
Какво мислите за спазмалгона със силни болки съм ниско в кръста и гърба и не можах да изтърча изпих 1....
В коя седмица си? Аз съм пила 2- 3 пъти, но доктора ми каза след 28 седмица е напълно забранен.

# 242
38 седмица, но акушерка ми каза, че мога да пия, защото нош па  не ми помага.

# 243
  • ул. "Мечтание"
Значи няма какво да му се чудиш толкова. Simple Smile

# 244
Аз за пръв път чувам някой да пие спазмалгон за болки в гърба...

# 245
Значи няма какво да му се чудиш толкова. Simple Smile
Все пак искам да се допитам и до вас, жени в моето положение или вече минали през този период от живота си 🙂

# 246
Мами здравейте отново, искам да попитам за резултата от урината пише 1-2 левкоцити пл.еп.кл. слуз.  Знаете ли какво означава това,дали има някакъв проблем. Благодаря предварително

# 247
  • Някъде там
Здравейте, имам въпросче. Една приятелка е бременна с термин 23ти Юли, но бебенцето от три  месеца е седалищно и даже  по диагонал. Второ раждане ще й е, но проследяващият дава зор да планира секцио 2 седмици по-рано, но на нея не й се иска много. Прави разни упражнения за да се обърне, но досега безрезултатно.
Някой сблъсквал ли се е с нещо подобно. Дайте съвет. Да планира ли секцио или да чака. Има ли опастност като е в това положение и т.н. Всякакви съвети ще ся от полза.

Да отиде на боуен терапия! Много бебета са се обръщали

# 248

Болките в кръста, за които си попитала по-рано според мен са контракции, ако идват на определен интервал. От моята лекарка знам, че ако са подготвителни контракции, с болкоуспокояващо трябва да премине болката. Ако са родилни контракии, хапчетата няма да ти помогнат. Ако зачести болката и стане на сравнително равен интервал през 7-10 мин, значи е започнало раждане. В дните преди раждането ми, имах подготвителни болезнени контракции, които отшумяваха за няколко часа, докато един ден започнаха по същия начин и не спряха.

П.П. Болките, идващи от матката могат да се усетят в корема, в кръста или в бедрата.

# 249
  • гр. Варна
Боядисвате ли си косите?

# 250
  • Варна
Болките в кръста, за които си попитала по-рано според мен са контракции, ако идват на определен интервал.
И според мен като нищо раждането започва. И мен навремето ме бяха върнали вкъщи да пия 2 но-шпа, щяло да ми мине. Мина ми таратънци, 2 часа по-късно се върнах в болницата като ми идеше да утрепя докторката.

# 251
# 252
  • Димитровград
Да аз се боядисвам понеже съм руса и ако не се изглежда ужасно. Но се боядисвам на два месеца веднъж и корена само ми мажат с по-тъмен нюанс(взе да става като омбре) защото боята която по принцип ползвам е много силна.

# 253
Аз още не мога да се престраша, нито се боядисвам,нито подстригвам..ама доста израстнаха корените вече и не мога да се гледам.. Май скоро и аз ще се боядисам

# 254
  • София
Аз се боядисах в 3ти месец края /до тогава се въздържах/ и от тогава си се боядисвам и подстригвам редовно. Боята ми е хубава обаче и не ме дразни дори на мирис. И на гел лак ходя, говорила съм с двама гинеколози и с личната лекарка и ми казаха, че не вреди.

Общи условия

Активация на акаунт