Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 52

• 56 736
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Здравейте, бъдещи мами Simple Smile В съвсем ранна бременност съм, още не е потвърдена от гинеколог, но яко съм го закъсала с гъбички и се побърквам, място не мога да си намеря, досега такова чудо не е било Neutral Face - промивам се външно със смрадлика, взех си да пия пробиотик Лактофлор био плюс. Дайте съвет какво мога да ползвам, защото съм на преглед чак след 2 седмици и не знам как ще издържа. Може ли да се ползва в ранна бтеменност Макмирор например, преди ми е помагал или Гино певарил, Гиназол ? Пробвах с гелчета Гинофит, но без ефект. Тея гъби са кошмаарнииии Triumph

# 331
По този въпрос единствено лекарско мнение след направена микробиология. Разбирам дискомфортът ти. Аз бях с гъбички от 5я месец и нищо не ги "изби". Но не бих провеждала лечние на гъбички преди 12 г.с. за макмирор да не говорим.
Не си самопредписвай нищо, не е сериозно предвид бременността.

# 332
  • София
По този въпрос единствено лекарско мнение след направена микробиология. Разбирам дискомфортът ти. Аз бях с гъбички от 5я месец и нищо не ги "изби". Но не бих провеждала лечние на гъбички преди 12 г.с. за макмирор да не говорим.
Не си самопредписвай нищо, не е сериозно предвид бременността.
Права си, благодаря ти, ще си изчакам прегледа. Просто ме побъркват и се надявах да ги изтрепя от рано

# 333
И ние си летим Simple Smile

# 334
Много добре те разбирам! Аз правех седящи бани със смрадлика, само това ме успокояваше. Бях с огромен корем, едвам се сгъвах, но са си гадни тия гъби и трудно се морят през бременността. Стискай зъби, друго не мога да ти кажа.
От няколко аг знам, че препаратите, които могат да се прилагат  при бременност са доста малко.
Имай предвид, че от гинофит може да те пощипва, поне при мен беше така.

# 335
Гиназол може против гъбички по време на бременност, изтребва ги до крак

# 336
Зависи, слагах гиназол 3 пъти от 5ти до 9ти месец и не ги изтреби...

# 337
  • София
Да, и преди ме е щипало от Гинофит Simple Smile но ако ми помогне ще изтърпя, то би трябвало да е безобиден.
Гиназол са изписвали на моя приятелка, но беше минала 3ти месец.

# 338
Аз съм в 18 седмица и ми откриха кандида в 16г.с. доки( посетих още 2 мнения за по -сигурно )  до края на 18 седмица не правим нищо пия само пробиотик кандеа  , като мина 18г.с. ще слагам гиназол мисля (не помня името имам го на рецепта ) но аз не ги усещам нямам симптом че нещо се случва. Ако е много нетърпимо може би е по-добре да се консултираш по-рано с твоя доки . Но били много упорити гадините , аз до сега никога не бях имала , но ще ги преборим важно е да не пречат на бебчетат. Успех

# 339
Не го разбирам това, две седмици да стоиш с гъбички. Намирай си друг лекар и върви да те прегледа и изпише нещо. Ако трябва и на спешно отиди, това е ужасно, човек да стои с гъбички.

# 340
  • София
Благодаря за отговорите и съветите, момичета, ще се вслушам Simple Smile леко бременеене Heart

# 341
  • Варна
Не съм чула някой да отрича летенето. Има огромна разлика между летене и друсане по черни пътища Tired

# 342
Не съм чула някой да отрича летенето. Има огромна разлика между летене и друсане по черни пътища Tired
Да, неглижиране на атмосферно налягане и радиация Wink
Не се уморявайте толкова, причинява дискомфорт Simple Smile

# 343
Здравейте, бъдещи мами Simple Smile В съвсем ранна бременност съм, още не е потвърдена от гинеколог, но яко съм го закъсала с гъбички и се побърквам, място не мога да си намеря, досега такова чудо не е било Neutral Face - промивам се външно със смрадлика, взех си да пия пробиотик Лактофлор био плюс. Дайте съвет какво мога да ползвам, защото съм на преглед чак след 2 седмици и не знам как ще издържа. Може ли да се ползва в ранна бтеменност Макмирор например, преди ми е помагал или Гино певарил, Гиназол ? Пробвах с гелчета Гинофит, но без ефект. Тея гъби са кошмаарнииии Triumph
На мен в 8 г.с ми изписаха силвържин било подходящо за бременни.

# 344
  • София
Има разлика между "люлеене" и "друсане" (по селски път).
Първото може може да предизвика гадене. При рязко залюляване може да предизвика болка в матката.
Друсането... може да предизвика контракции.

Докато бях бременна издържах пътуване по път с планински завои. Сега обаче не мога.

Общи условия

Активация на акаунт