Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 52

• 56 723
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте! Писах и в друга тема, но ми е толкова мъчно ... Чакам да не ми дойде на 12, имах тест с бледа 2 черта. Пуснах чхг резултата е 2.3 при 5 за бременност. Искам да стане чудо, въпросът ми е има ли сред вас мами с ниско чхг и после да се е покачило. Мисля че днес ми е 11 ден след О, ФФ показва обаче 10. Има ли смисъл да се надявам? Cry

# 346
Здравейте! Писах и в друга тема, но ми е толкова мъчно ... Чакам да не ми дойде на 12, имах тест с бледа 2 черта. Пуснах чхг резултата е 2.3 при 5 за бременност. Искам да стане чудо, въпросът ми е има ли сред вас мами с ниско чхг и после да се е покачило. Мисля че днес ми е 11 ден след О, ФФ показва обаче 10. Има ли смисъл да се надявам? Cry

Кръвният ти е отрицателен, т.е. не си бременна. Ако наистина си имала положителен уринен тест, а сега отрицателен кръвен, значи е било биохимична бременност. Другият вариант е втората черта да е била изпарителна и бременност изобщо да не е имало.

# 347
Момичета, да ви се похваля на 5 юли в 10:38 сутринта се роди моето момче Томас - 3кг 310 гр, 49,5см Blue Heart
Преносих с 4 дни, но в деня всичко се случи много бързо и докато стигна до болницата вече бях с 8-9см разкритие и нямах време за никакви болкоуспокояващи освен райски газ. И се радвам, че се получи така. Вече сме си вкъщи и всички сме много щастливи! Успех на всички други, на които им предстои това изживяване - всяка малка болка и неразположение повреме на бременността и раждането се забравят на мига!

# 348
Аз смятам ,че когато бременността е лека ,не мисля да спирам с нормалните си занимания ,които включват риболов в планината на чист въздух сред природата Simple Smile.Да си хапвам прясна рибка на жар .Вечер да слушам игрите на големите рибоци в язовира и рева на елените .Чувствам се супер и мисля ,че ми се отрази добре ,въпреки че карахме 5 км по черен път в планината се чувствам отлично.

# 349
  • Варна
Тогава какво изобщо питаше не разбрах... Рибката никой не я е отрекъл мисля, нито чистия въздух сред природата. Рибата на жар, шумът на водата и т.н. екстри са достъпни и без друсане по черни пътища. Супер е, че се чувстваш ОК, само да напомня, че понякога нещата загрубяват без грам болка и дискомфорт. Та по-леко с екстремните преживявания, има време да се друсаш по баирите. Лично мнение, все пак никой не може да те върже, сама си носиш отговорност за решенията.

# 350
Момичета, да ви се похваля на 5 юли в 10:38 сутринта се роди моето момче Томас - 3кг 310 гр, 49,5см Blue Heart
Преносих с 4 дни, но в деня всичко се случи много бързо и докато стигна до болницата вече бях с 8-9см разкритие и нямах време за никакви болкоуспокояващи освен райски газ. И се радвам, че се получи така. Вече сме си вкъщи и всички сме много щастливи! Успех на всички други, на които им предстои това изживяване - всяка малка болка и неразположение повреме на бременността и раждането се забравят на мига!

Честито! Simple Smile

# 351
  • Blondeville
Естествено, че човек не трябва да спира с нормалните си занимания, просто друсане по черен път не е много ок. Ти сама ще усетиш като понапреднеш малко с големия корем, че не е толкова комфортно лашкането. Аз също не съм с рискова бременност, но друсането предпочитам да си го спестя.

Аз смятам ,че когато бременността е лека ,не мисля да спирам с нормалните си занимания ,които включват риболов в планината на чист въздух сред природата Simple Smile.Да си хапвам прясна рибка на жар .Вечер да слушам игрите на големите рибоци в язовира и рева на елените .Чувствам се супер и мисля ,че ми се отрази добре ,въпреки че карахме 5 км по черен път в планината се чувствам отлично.

# 352
Здравейте , бременна съм в 7г.седмица и до сега не съм имала симптоми освен болезнени гърди , като влязох в 6г. седмица почна да ми е лошо, да нямам апетит, постоянно паря и имам бяло течение . Това бяло течение ме притеснява , бих желала да чуя вашите мнения 

# 353
Здравейте , бременна съм в 7г.седмица и до сега не съм имала симптоми освен болезнени гърди , като влязох в 6г. седмица почна да ми е лошо, да нямам апетит, постоянно паря и имам бяло течение . Това бяло течение ме притеснява , бих желала да чуя вашите мнения  

Лекар + микробиологично изследване + неговото мнение!

# 354
Здравейте, извинявам се предварително ако темата не е за тук ,но искам да попитам някой правил ли е скрининг във 19г.с. и имал ли е в графа информация за лекаря стойност за риск от далун 1:940 , а в останалите графи да е бил доста по нисък риска като стойност 1:100000 .Благодаря за отговорите просто съм доста притеснена , въпреки ,че в графата за тълкуване на резултатите отпадане от фаталната ситуация , но все пак съм доста притеснена . Лекарят ме каза
да не се притесняваме ,но...  няма как.

# 355
Не се тревожи, лекарят освен това изследване е направил и ФМ на която е установил, че бебето си ти е наред. Не чети глупости в бг мама. Спокойна бременност!

Здравейте, извинявам се предварително ако темата не е за тук ,но искам да попитам някой правил ли е скрининг във 19г.с. и имал ли е в графа информация за лекаря стойност за риск от далун 1:940 , а в останалите графи да е бил доста по нисък риска като стойност 1:100000 .Благодаря за отговорите просто съм доста притеснена , въпреки ,че в графата за тълкуване на резултатите отпадане от фаталната ситуация , но все пак съм доста притеснена . Лекарят ме каза

# 356
Не се тревожи, лекарят освен това изследване е направил и ФМ на която е установил, че бебето си ти е наред. Не чети глупости в бг мама. Спокойна бременност!

Искрено ти благодаря за отговора

# 357
1:250 май беше границата за притеснение + някакви съмнителни стойности от ехографа, 940 мисля, че не е повод за тревога. Особено при добри показатели. А и ако имаше нещо, то щеше да има препоръка за амниоцентеза, още в 12та, 19та дори май ... не се следи вече за Даун, не са толкова точни тези БХС в късна седмица.

# 358
Момичета срам не срам ше питам.Та значи вчера вечерта по бельото ми имаше нещо буквално като супол(извинявам се гнусното пояснение) .Не е бяло течение, защото беше доста гъсто и имаше в него някаква бяла нишка.Та се чудя дали това е въпросната тапа.В 34 седмица съм.

# 359
Възможно е да е тапата. Тя е като слуз. Наблюдавай дали ще се появи още и дали ще има кафяви или червени нишки или примеси, защото обикновено има такива.

Общи условия

Активация на акаунт