Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 52

• 56 639
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
И аз забелязвам,че в този форум много често пишете без някои да ви е поискал мнението по даден въпрос,момичето си задава въпроса,ако можете помогнете ако не недейте да съдите хората и да ги карате да съжеляват,че са писали нещо.
Чи и старите им мнения да търсите и в тази тема не видях да пише,че е само за бременни,които искат да задържат бебе.
И аз съм против аборта и не намирам това което иска да прави за редно,но тя не ни търси одобрението.

Точно, както и ти в момента, защото не видях някой да ти е поискал персоналното мнение?
Щом са написали нещо в публична дискусия, са приели сами вероятността, който иска да ги съди, критикува, хвали и т.н. Особено, когато умишлено се пуска такъв провокативен пост на няколко места.

И - тази тема е за бременни - задържали и искащи да задържат бебето. Не е за абортиращи по желание. Как очакваш точно да и се помогне? Инструкции за аборт някой да напише? Тя не ни търси одобрението, а писалите път не търсят нейното/твоето.

И мненията са съвсем адекватни, не виждам какво подскачаш.

# 481
Здравейте, четох че Постинор Дуо предизвиква цикъла, аз съм бременна , но ми е интересно за това ще искам вашето мнение ако изпиеш тези хапчета, дали има възможност от аборт?

Доколкото знам, тези хапчета са за спешна контрацепция и отдавна ги няма на нашия пазар. Имам спомен даже, че са спряни от производство. Те имат действие преди да бъде оплодена яйцеклетката(и то не 100% гарантирано), а не когато вече е настъпила бременност.

Преди да направиш някоя глупост, да ти кажа, че да пиеш разни лекарства, с които искаш да абортираш, е много вероятно да увредят бебето ти, но не и да направиш аборт. Да направиш аборт не е толкова лесно. Има дори бебета, които оцеляват след процедура по аборт.

Няма как тук да останем равнодушни към такъв въпрос. Не живееш в средновековието, че да искаш сама да си махнеш бебето. Ако увредиш бебето си съзнателно, ще си сложиш такъв грях на душата, който ще носиш цял живот. Порасни и поеми отговорност за действията си. Вече носиш отговорност за друго живо същество и няма място за егоизъм. Но хората са казали, каквото сам си направиш, никой не може да ти направи.

Тук в темата, жените са бременни и желаят бременността си, така че такива въпроси са, меко казано, неуместни.  

# 482
То е ясно, че ние акъл не можем да й налеем. Яявно, че и няма много де, след като иска да прави аборт по тоя начин. И да я порицаваме е все едно. По- добре да й обясним, за какво се ползва постинор-а пък тя каквото е решила ще го направи. Но пък толкоооооова да искаш бебе, да имаш спонтанен, да страдаш и после да забременееш ... и хоп една сутрин се събуждаш в 8гс. И решаваш,че вече нищо не е същото?! Има кой да я съди, в живота винаги има равновесие, ама проблемът си е нейн ✌
Да не й отделяме повече внимание, безсмислено е зараждането на спорове.

# 483
  • София
Момичета, здравейте. Моля за мнения и съвети, че се панирах с тая бактериална вагиноза. В 15 г.с. съм и не сме правили секс със ММ до сега. Scream от страх не давам. Sweat Smile От къде дойде сега тази бактерия!?!? Misc GhostMisc Gun
Ще се чуя с доктора след обяд, но искам и вашите мнения и съвети. Благодаря!
[/img]

# 484
Здравейте, как почистихте количката и кошчето за кола? Чудя се и колко време предварително да ги почистя и как да ги съхраня след това. Също се колебая и за матрака изисква ли някакво почистване?

# 485
Здравейте, как почистихте количката и кошчето за кола? Чудя се и колко време предварително да ги почистя и как да ги съхраня след това. Също се колебая и за матрака изисква ли някакво почистване?
Въпреки ,че ми е далеч това го мислих.Имам приятелка с Rainbow и ще използвам нея за дезинфекция има някакво пособие за пране с дезинфекция.

# 486
Упс. Обърках темата Frowning Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 19 юли 2018, 18:27 от @steraki

# 487
  • гр. Варна
Здравейте, не знам дали това е точната тема, но да ви попитам някоя от вас наясно ли е за помощи за самотна майка?

# 488
  • ул. "Мечтание"
Здравейте, не знам дали това е точната тема, но да ви попитам някоя от вас наясно ли е за помощи за самотна майка?

Попитай тук: http://www.bg-mamma.com/?topic=1044524

Лека бременност!

# 489
Дайте мнение какви капки ползвате срещу коликите, ние даваме абиколикен, но ни се иска и още нещо да й даваме...

# 490
  • ул. "Мечтание"
Дайте мнение какви капки ползвате срещу коликите, ние даваме абиколикен, но ни се иска и още нещо да й даваме...

Открийте причината за коликите (ако въобще наистина става думи за колики) и ги остранете. Simple Smile Чудесни немедикаментозни начини са например боуен терапията и S.E.S.T. Simple Smile Консултация с класически хомеопат също е добър вариант.

Има тема за върпоси свързани с бебетата: http://www.bg-mamma.com/?topic=1049327
Вероятно има и тема за различните медикаменти за колики.

# 491

Сабсимплекс

# 492
Момичета искам да си взема магнезий,питах и доктора той каза вземи си обаче забрави да ми напише рецепта.Та мисълта ми е на коя марка е най подходящия при бременност?

# 493
  • Димитровград
Момичета искам да си взема магнезий,питах и доктора той каза вземи си обаче забрави да ми напише рецепта.Та мисълта ми е на коя марка е най подходящия при бременност?

Аз пия магнезиев диаспорал 300мг. Той се пие по едно прахче на ден. Най-добре слетобед или вечер.
Другото е магнерот таблетки, но дозата трябва да ти я определи доктора. По принцип се пие 3×1 ако имаш контракции го изписват и 3×2

# 494
И аз пия диаспорал на прах 2 по 1

Общи условия

Активация на акаунт