Отговори
# 660
Кисна ги и няколко пъти сменям водата.Смесвала съм само картоф и морков с кърма.

# 661
Моя юнак, откакто го мъчат зъби, хич не иска в количката. Все на ръце. Вече свикнах да го нося и знам, че и това ще мине. Много обичат да ги носят като растат зъбите.

# 662

Моята е по-различна, ето такава https://visvitalisbg.com/product/tommee-tippee-chasha-s-drzhki-e … irst-cup-43111010

С твърд накрайник е. Има две дупчици, които са малки и не пускат много вода.

Точно такава гледах и се чудех за нея дали ще стане и няма ли да се поливат много.

# 663
Аз също накисвам нарязяните зеленчуци и после слагам малко от водата,в която са се варили

# 664
Положението с моя и количката е като при Иванова,няма да се повтарям.Да допълня,че обича да се вози по корем в нея,даже и така спи.Моят от месец и повече е само по памперс и денем и нощем,и пак се поти понякога като пълзи.От 12 до 6 не излизаме дори и на двора.
Варя на пара и разреждам с ам.

# 665
Копирам си поста от януарската тема да не пиша пак😊
1 авг. 2018, 12:03 ч.
Нашето момиче си хваща крачетата,  обръща се и лежи и на двете си страни.Като я сложа да седне облегната се навежда напред и се подпира на ръчички и така се позасесява. По корем много мрази,  но дега и глава и гърди и се подпира на лакти. Обръщала се е 2 пъти от корем на гръб и веднъж се търкулна вместо на страни на коремче и веднага побърза да се обърне  по гръб .Не пълзи още. Вчеря навърши 6м.
В количката е само по памперс, на 45гр. или легнала. Возим се без мрънкане, зяпа си има и играчки с които си играе.От друскането си и дремва. За сега гледа към мен, след месец може и да я обърна напред.
Вчера пробутях малко пюре,ама не го прие много радушно, не се и разплака, близна 2 пъти и си смръщи зачудено. Но третия опит стесна уста и завъртя глава. Реших да не я насилвам..ще видим днес как ще е 😊
Скоро потегляме на море,  някакви съвети?

# 666
  • София
Моето дете не пълзи, не лази и не седи. Е, за седене скоро ще стане дума, горе-долу се получава, но се кюлва след малко. В количката се хваща за борда и седи. Возя я на 45° и ѝ е кеф. Прави опити да пълзи от два дена, но само вири душата. Иначе пък се върти в кръг яко и понякога подлазва назад. Върти се свободно и обожава да е по корем. Нощем почна да спи само така и се налага след сутрешното хранене да я взимам при мен, защото иначе веднага се обръща и драйфа..

# 667

Моята е по-различна, ето такава https://visvitalisbg.com/product/tommee-tippee-chasha-s-drzhki-e … irst-cup-43111010

С твърд накрайник е. Има две дупчици, които са малки и не пускат много вода.

Точно такава гледах и се чудех за нея дали ще стане и няма ли да се поливат много.

От дупчиците изтича много малко, бебо по-скоро смуче, все еьно суче, за да пийне повече. За сметка на това се олива като се нагълточи с много вода без да я преглъща и после му изтича от устата. Мисля че ако ти им надигаш чашката и пият по малко няма да имате проблеми.

# 668
  • пловдив
И ние сме на 5 месеца и половина и от преди няколко дни започна да се обръща,но не успява все още да си извади ръчичката отдолу. Не виждам опити за седене и пълзене, но в мен се напъва да седи като я взема. И нас ни мъчат зъбки, и понякога крещи направо от болка.Слагам и кехлибарена гривничка,но мн.често пада и не забелязвам има ли ефект.

# 669
Аз много вярвах в ефекта на кехлибарената гривничка. Беба я носеше непрекъснато ала като свалихме чорапите я загубихме.
В количката я возя легнала.
Прави опити за надигане, но когато й помогна да седне почва да недоволства, иска да е изправена😊

# 670
Бебешока ни в края на 3м се обърна за 1в път от гръб на корем но много плахо . Вече е на 5+ само да го сложа на гръб и са 2сек се е обърнал по корем. Отскоро се върти по часовниковата стрелка 😄 наддига леко дупе и се пребутва с крачета леко но 1см най много му е пълзенета. Много ми е странно защо като го сложа на земята върху килимче от пъзели и не иска да се върти , незнам твърдо ли му е . Иначе когано е върху дивана е много активен.
Слагате ли масло в пюретата? Майка ми, ми каза че е слагала когано ни е захранвала. Също така и от познати чувам че слагат малко масло или зехтин.

# 671
Моят спи даже с гердана,според мен също има някакъв ефект,но както казах и зъбите му не са почнали май,не са подути,белеят се и се усещат като ми стиска пръста,но няма пробил.Аз и не бързам,достатъчно реве от паданиците и се стряска от по рязкото сменяне на позиция.Странното е че не се удря на едно и също място повторно,запомня ли,не е ли рано не знам.От вчера се качва на прага за вратата към двора и бута мрежата/врата да излиза,с магнит е,ама колко и трябва.Постоянно съм нащрек да скачам или му вися на главата 🤣

# 672
Аз мисля да слагам Гхи в пюретата, но малко по нататък. За сега съм предложила само 2 зеленчука. Намислила съм още 3 и след това ще пробвам с кашите и евентуално тогава може да предложа и масло към пюрето.
Днес става на 6 месеца. Бяхме на последната ваксина. Тежи 8200 и е 71 см. Дадоха ми направление за кръв, урина и коремен ехограф. Другата седмица ще ги направя.
Върти се от гръб по корем нон стоп, но му е изморително да стои така и започва да се сърди. Понякога надига дупе и се придвижва напред или се върти в кръг, но всичко е съпроводено от мрънкане.
Има три бели точици на венеца. ЛЛ потвърди, че са зъби.

# 673
Сложих и аз днес кехлибареното герданче,пък ще видим.Свалих го да не спи с него,че ме е страх още.

# 674
  • Down Under
Аз свалих гердана и гривната, не виждам да има ефект и сякъш плаче повече като е с тях или си въобразявам, но не ги носим вече. Мажа с гел и се успокоява.

Общи условия

Активация на акаунт