Отговори
# 540
  • Велико Търново
Tropic, може да са се появили от горещина.  Аз знам че при непоносимост към храна се появяват обриви на коремчето.

# 541
На мен педиатърката ми каза около устата,отпред под брадичката и на коремчето.И аз почвам в неделя,още не съм купила картофи,но като гледам как ни зяпа като ядем пред  него май няма да имаме проблеми с малката ми лакомия 😁

# 542
Teo_p от кой град си заради стоматолога питам. На нас ни казаха че УНГ специалист или лицево челюстен хирург го прави това цепене. За стоманолог не бях чувала. На моя позната вече им го цепнаха от УНГ.
nestava кое е това мазило щом помага да се отвори дупчицата да взема да разпитам и да мажем ако може да се избегне цепене.

# 543
    Вашите бебета какви гризалки харесват? Нещо не мога да улуча модела.
    Жирафът Софи 😊

# 544
    Благодаря за препоръката за надуваемата ваничка, ще пратя мм да я купи преди почивката. Под душа не бихме се справили.
    teo_p, може ли да кажеш дали си доволна от невролога и при кой ходихте? Имам някакви притеснения и аз и се чудя дали да не го заведа.

# 545
    • София
    Пъпчиците по брадичката са от самата храна и слюнката.

Относно гризалките, тази се оказа най-удобна.
    https://www.hippoland.net/canpol-prozrachna-chesalka

Последна редакция: ср, 25 юли 2018, 19:20 от Nandin

# 546
      Вашите бебета какви гризалки харесват? Нещо не мога да улуча модела.

Ние сме затрупани с дъвчащи играчки, но любими са му най-много жирафа Софи и отскоро един зелен крокодил на Fisher price.

# 547
      • Varna, Bulgaria
      Здравейте, благодаря за съветите! Взех чай на Hipp, кърмих на два часа (дори и 3 пъти през нощта, въпреки че малката отдавна не яде през нощта). След няколко дни, гордо мога да заявя, че имам кърма!
      Вчера малката стана на 5 месеца, 7.5 кг и 69 см! Наддала е 400 гр за последния месец и засега захранването се отлага със седмица-две. Не смятам да отлагам повече обаче, тъй като посяга към моята храна, мляска нервно, а и лапа лакомо от лъжичка (давам й калции от няколко дни).
      Да се похваля и аз с барбарон от вуйчо й:

Още е малка за него, но определено й харесва

# 548
      Момичета, споделете мнение за памперс baby dry и premium care.Каква е разликата, понеже мисля че от първите й се появиха ситни пъпчици и ми се ще да купя нещо по като за чувствителна кожа.Или да препоръчате друга марка😊?

# 549
      • София
      Момичета, споделете мнение за памперс baby dry и premium care.Каква е разликата, понеже мисля че от първите й се появиха ситни пъпчици и ми се ще да купя нещо по като за чувствителна кожа.Или да препоръчате друга марка😊?

И моята има ситни пъпки на кръста. От снощи е с дм памперси. До сега бял, зелен памперс без проблеми съм й слагала. Даже от Пуфис не е имала проблеми. Все се надявам да е от жегата.

# 550
      • Сливен
      Пишат че са безвредни,специално този го дават че е с естествени съставки,но знае ли човек.Мисля да взема един,за да ми е по-спокойно.
      https://www.hippoland.net/nuby-technost-za-studena-sterilizacija-500-ml-cg53050
      Аз с първото дете и сега с бебката ползвам течност за студена стерилизация само че на Чико. Използвала съм и таблетки за стерилизация. Вече стерилизирам много рядко и поизмивам играчките от време на време. Все още преварявам водата. Относно забелването на големия пи син от страх почти нищо не направих и на 5 г. го цепнаха, престояхме една вечер в болницата и после дядо му го научи сам да си я забелва. Аз така и не успях да го науча.

Последна редакция: чт, 26 юли 2018, 13:08 от olaya

# 551
      Използвам премиум кеар с индикатор за урина и засвга не сме имали проблем Simple Smile

# 552
      Аз в тая връзка за памперсите минахме на 4ка( тя нали е от 8кг)като стана 7кг и сме се заредили с 2 мега пак,ноо гледам че му се впива в баджаците и на 2-3пъти пропускат . Как е възможно аз така като почне да става и минавам на следващия номер а сега даже още не е достигнал долния минимум на кг и като че ли не му става 🤔

# 553
      Аз в тая връзка за памперсите минахме на 4ка( тя нали е от 8кг)като стана 7кг и сме се заредили с 2 мега пак,ноо гледам че му се впива в баджаците и на 2-3пъти пропускат . Как е възможно аз така като почне да става и минавам на следващия номер а сега даже още не е достигнал долния минимум на кг и като че ли не му става 🤔
      Ако са му големи пак пропускат, впиват се и не са удобни. Ние сме 7,5 кг и тройката на Пуфис ни е супер, четворката все още ни е голяма.

# 554
      Не му е голям . Някак ми изглежда че се едно още сме на 3ка . Чудя се да не са дефектни 😃

Общи условия

Активация на акаунт