Отговори
# 615
Момичета, търся пюре от карфиол. В интернет има на Гербер, но не ги намирам по магазините. Знаете ли кои магазини ги предлагат?

# 616
Тук в Кърджали има на пазара тиква,нашата е от градината на баба му,но още не съм стигнала до нея.Донесоха ми домашна бамя,някой давал ли е вече,дали ще се развали за седмица две в хладилника,дали да я сваря и пасирам след картофа и тиквичките,които съм планувала за тази седмица?
Скк а защо не иска да сменя памперси?Моят знае всичко и прави наравно нещата с мен като си е в къщи.Памперси,сам го къпе при нужда,ам прави и храни,приспива.Просто ми стана интересно,страх го е или?Да,гащичките се слагат и махат много по лесно.Моят бандит взе да си дърпа лепенките на памперсите и минахме на гащички.

# 617
Момичета, търся пюре от карфиол. В интернет има на Гербер, но не ги намирам по магазините. Знаете ли кои магазини ги предлагат?
danimolli, от София ли си? Всички пюрета на Гербер има в аптеки Ремедиум и Вис Виталис.
Може да провериш и във Фантастико и Кауфланд, но там избора е беден.
А всъщност да добавя, че карфуола може да го въведеш в комбинация с нещо вече въведено. Хип имат такива комбинации. Чист карфиол има особен вкус, не знам дали ще се хареса?

Последна редакция: вт, 31 юли 2018, 12:21 от Анонимен

# 618
  • Велико Търново
Лещичка, мм го е страх да държи бебето ххах, а смянта на памперс е съвсем сложна дисциплина.
Купих гащички 4ка, да има з всеки случай.
Тази сутрин го накарах да смени памперса сам - що годе успя, но мисля че се препоти 2 пъти за 3 минути Simple Smile
Направо ви завиждам за помагщите и отменящи татковци.... дано да са повече Simple Smile

# 619
  • София
Аз взимах пюре от карфиол на гербер 80гр от кауфланд

# 620
Ние днес станахме на 6 м. и мислех да се пробвам със захранването,малката обаче не спа добре нощес и беше голям киселяк,та остава за утре. Да ви питам взела съм на Томи типи чаша за вода с два накрайника - биберон и едно подобно пак сиюикпново. Ако някоя мама има такава може ли да каже с кой накрайник почнахте?Моята до сега биберон не е ползвала.
Няхме на ортопед ,ама май нещо ни претупа. При вас как минава прегледа?
Също така купих изворна вода Девин,трябва ли да я преварявам преди да й дам да пробва?А от къде взимате Бебелан вода?
Много въпроси станаха 😊😊🤗
Иначе и нашето тете е супер мама😘

# 621
Имам същата чаша, пробвала съм и с двата накрайника, не се прие. Но сина ми просто отказва шишета по принцип. При вас може да потръгне.
Първия ни преглед при ортопед ня 40 дни си беше живо претупване. Затова втория път на 5 м ходихме другаде на частно без направление, естествено разлика има.
Вода Бебелан взимам от Кауфланд като пазарувам и за нас, но я има на доста места включително в някои аптеки.

# 622
  • София
И в Лилли я има

# 623
И моят беше от страхливите,ама го ръчках и окуражавах и сега всичко знае.С гащичките се прероди и той,че както шава малкия,с лепенките беше истинска борба.
Изворна вода не се преварява,че се променя минерализацията.Моят я пие без проблем,само че Бачково.
Кое те притеснява от прегледа?Нашият също беше и 3-е пъти на частно,по около половин час всяке,доста подробно ни обясни и разясни всичко за луксацията първия път,после за спането,носенето и последния беше за прохождането.Питай каквото се колебаеш,ако можем ще помогнем.
Днес моят хубосник изяде 2 лъжици,омаза се целия с картоф,нагриза лъжицата и общо взето добре тръгва.

# 624
Първият ден бебо също не искаше много да яде,хапна 2-3 лъжички.От следващия ден обаче много му хареса и започна да си хапва, сега яде по 60-70 гр на ядене и след това го дохранвам с мляко.
Бебелан вода има в Дм,Лекси,Метро и другите големи магазини Simple Smile

# 625
Аз давам вода в шише с биберон и в чаша със силиконов накрайник. И с двете повече се мокри, отколкото пие. Никак не му върви водата, но чашата си я харесва много, защото има дръжки и може да си я държи сам.
Последните дни е страшно кисел. Четох за скок в растежа именно в 27 седмица. Дали наистина е вярно това с тези периоди. Ако да, следва да се подготвя май за поне 2-3 седмици киселеене Sad
8-ми ден давам пюре и повече от 60 гр. не съм предлага. Кога се замества обедното хранене изцяло?

# 626
Ние днес станахме на 6 м. и мислех да се пробвам със захранването,малката обаче не спа добре нощес и беше голям киселяк,та остава за утре. Да ви питам взела съм на Томи типи чаша за вода с два накрайника - биберон и едно подобно пак сиюикпново. Ако някоя мама има такава може ли да каже с кой накрайник почнахте?Моята до сега биберон не е ползвала.
Няхме на ортопед ,ама май нещо ни претупа. При вас как минава прегледа?
Също така купих изворна вода Девин,трябва ли да я преварявам преди да й дам да пробва?А от къде взимате Бебелан вода?
Много въпроси станаха 😊😊🤗
Иначе и нашето тете е супер мама😘

Бебо също не е пил от шише с биберон, взех му директно чаша с накрайник на тони типи 4+ и бързо свикна. Според мен на 6 месеца няма смисъл тепърва да даваш шише с биберон щом досега не сте ползвали. Освен това накрайника на шишето е удобен за чесане на зъби:)

# 627
  • София
Аз давам вода в шише с биберон и в чаша със силиконов накрайник. И с двете повече се мокри, отколкото пие. Никак не му върви водата, но чашата си я харесва много, защото има дръжки и може да си я държи сам.
Последните дни е страшно кисел. Четох за скок в растежа именно в 27 седмица. Дали наистина е вярно това с тези периоди. Ако да, следва да се подготвя май за поне 2-3 седмици киселеене Sad
8-ми ден давам пюре и повече от 60 гр. не съм предлага. Кога се замества обедното хранене изцяло?

Аз за 2 седмици заместих обедното хранене

# 628
РаЧе_ЗаЩиПаЧе явно много си харесала темата на априлките, че си я копирала и поставила тук. Друг път се постарай и сама оформи темата не кради чужд труд. Един ден ми отне да я оформя с малко бебе...

# 629
Аз за месец и малко заместих хранене.
Какво значение толкова има как е оформена темата и откъде е взета, ако става въпрос за началния пост? Всички сме толкова натоварени покрай бебчетата, а тук намираме време от време на време да попитаме нещо или да споделим. Такова издребняване кое как било оформено и откъде било взето ми се струва дребнаво на фона на нямането на време и по-важни въпроси. Ми хубава е явно априлската тема и сме я харесали, чудо голямо Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт