Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 48

• 76 664
  • 767
  •   1
Отговори
# 285
При мен маската със желатин нищо не направи.

# 286
  • Стара Загора
Аз също съм със суха кожа и при мен нямаше ефект, но и моите черни точки не са големи и нямам широки пори. За дами с мазна кожа и видима нужда, върши много добра работа.

# 287
  • София
Е трябва хубаво да се напари кожата преди да правите маската с желатина или подобни на нея.
Но аз ги мразя, правят ми кола маска не където желая. Grinning

# 288
Чела съм и за такава маска с белтък, като се залепва кухненска хартия върху кожата, намазана с белтъка и после се отлепва след изсъхване. Изобщо не съм фен на тези маски - едно, че ми скубят мъхчето от нослето и си мисля дали няма да вземе да стане по-грубо един ден при системен тормоз и друго, че кожата ми е много тънка, дори тази в клипчето с желатина доста се беше зачервила след дърпането. Фен съм на продуктите на Биодерма, защото променят състава на себума и черни точки изобщо не ми се образуват, те се дължат на гъст и лепкав себум, който кожата произвежда, но пък марката не попада в категория "евтини", аз я ползвам за лечебни цели.

# 289
Аз пък винаги съм се чудела не може ли някак да се върне нормалното производство на себум отвътре. Наясно съм, че зависи от хормоналното състояние, общото здравословно състояние и храненето. Rolling Eyes

# 290
Със сигурност може и това е единственият устойчив начин. Но тъй като процесът е дълъг, козметиката междувременно помага, че запушване на порите на всеки 3-4 дни никак не ми е приемливо.

# 291
Да похваля шампоана на ДМ :

С руса коса съм , стана много мека и жизнена . Разресва се лесно .

6.99 лв от ДМ 

Ще си взема и балсама , дано се отразят още по-добре.

# 292
Със сигурност може и това е единственият устойчив начин. Но тъй като процесът е дълъг, козметиката междувременно помага, че запушване на порите на всеки 3-4 дни никак не ми е приемливо.
Разбира се, козметиката помага. Аз нямам нищо против умерената й употреба. Предполагам, че естественият процес освен дълъг би бил и доста труден за поддържане, защото толкова много неща влияят на кожата ни, а няма как всичко в начина ни на живот да е перфектно. Чудя се дали естествените киселини в плодовете и зеленчуците, които прочистват целия организъм не могат да почистят и кожата отвътре и да подобрят качеството на себума. Макар, че нарушеният баланс на мастни киселини пък трябва да се регулира по друг начин. Мисля, че при черни точки беше както при мазна себорея - олеиновата киселина е в повече.

# 293
Цитат на: Libertad link=topic=1045015.msg36980945#msg36980945 date=15r30549114
Да похваля шампоана на ДМ :

С руса коса съм , стана много мека и жизнена . Разресва се лесно .

6.99 лв от ДМ 

Ще си взема и балсама , дано се отразят още по-добре.
И аз го имам Simple Smile спря накъсването на косата ми.

# 294
  • Deutschland
А маска има ли към този за руса коса? Аз видях само към repair серията, че има тук

# 295
Няма за съжаление Sad и аз търсих .

# 296
 Това с желатина и изобщо пийл оф маските съм чувала, че могат капиляри да спукат.
На тези шампоани им се чудех. Има ли за суха коса?

# 297
Днес в Лили ми казаха,че боди бътъра на Велнеа с ванилия вече не се произвежда😭 Това истина ли ееее😭😭😭

# 298
Нали им сменяли опковките, нарича се маркетиг. Изкарват стар продукт по нов начин, че се е наситил потребителя и търси нещо ново, нещо супер. Ако са го спрели наистина, сигурно ще изкарат с така досадното арганово масло, от което вече ми се повдига или някакво друго екзотично растение, което не сме чували и ще чакаме чудо Simple Smile)

# 299
Може и наистина да го спират. Така спряха този страхотен скраб за крака, още жаля по него. Така и не мога да намеря друго толкова ефективно, на кафе карам...

Общи условия

Активация на акаунт