Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 48

• 76 629
  • 767
  •   1
Отговори
# 375
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Може би зависи от типа на косата. Моята е много суха. И ако и при косите важи правилото за задържането на аромата повече върху мазна кожа /в случая респективно коса/, може би има логика. Факт е, че преди половин час отново се намазах с крема и в момента косата ми не мирише изобщо на него, дори като я душа специално и целенасочено.  Laughing

Последна редакция: чт, 05 юли 2018, 18:05 от Reinа

# 376
  • София/Севлиево
Много бюджетно олио за коса ММ ми беше поръчал едно на Now foods с шеа,около 1-2 паунда за тубичка 200 мл, за да си попълни една поръчка от Ай хърб.Поне на моята се отразяваше доста добре, а тя е мазна в корените,суха в крайщата и боядисана...Вероятно може и тук да се намери.

# 377
  • Gotham City
Някой дали може да препоръча коректор за под очи?

# 378
  • Стара Загора
Snowflake 92, някой беше похвалил серума на Agiva с маслина, както и Аква на Балеа. Една дама пък спомена за Victoria beauty с охльов.

Мяуче, аз бях доволна от серума на Linea bio. Не е уау, обаче не спластява, изсушава и не прави на клечки като пяните.
https://remedium.bg/product/17282/linea-bio-argan-cream-krem-za- … kosa-h115-ml.html

Но е много важна и машата според мен. На моята коса не ми се задържаха къдриците, особено във влажно време. Правя се и докато отида на работа за 20 мин, всичко е паднало. Откакто взех тази на Remington, по 3 дни държат без фиксатор и лак. Старата ми е керамична на Elekom 16 mm.

https://www.remington.bg/mashi-za-kadrene/masha-za-kosa-remingto … silk-curling-wand

Можеш да пробваш да намачкаш и с бира. Чувала съм, че стават леки плажни къдрици, ако спиш с кок след това.

Относно финиш олио, погледнете на L'oreal Extraordinary и Pantene с аргана или с витамин Е. Доста дами харесват на Avon серума за сухи краища и аргановия, но при мен бяха слаби. Харесвам silk версията и възстановяващия.
https://www.avon.bg/306-365/grizha-za-kosata/terapii-za-kosa/?pn=1

Препоръчвам и спрея Supreme oils, който със сигурност не утежнява.
В темата има много добри впечатления и от черното олио на Balea.

# 379
Може би зависи от типа на косата. Моята е много суха. И ако и при косите важи правилото за задържането на аромата повече върху мазна кожа /в случая респективно коса/, може би има логика. Факт е, че преди половин час отново се намазах с крема и в момента косата ми не мирише изобщо на него, дори като я душа специално и целенасочено.  Laughing

Важи, дерматолог ми е казвал, че мазните кожи и коси задържат повече аромати (и хубави, и лоши) и мръсотия от сухите.

# 380
  • София, България
Ами моята коса в краищата е суха и то много. В корена е по-мазна, но не фрапиращо. Крема си го мажа по дължината и в краищата, но не и в корена...

# 381
  • Стара Загора
Аз съм с много суха кожа, но въпреки това ароматите се задържат с часове наред. Както на някои парфюми, дори повечето, така и на лосионите за тяло. И с косата не съм имала проблем.

А за мазни корени, пробвайте на Милва с хума. Колежка, на която косата и е супер мазна (разбирайте сутрин я мие, идва на работа и до следобяда е почти спластена, а на следващия ден все едно с олио си я мазал), вече трети месец купува и е много доволна. Боядисва си косата, обаче не помага и това при нея.

# 382

Някоя от вас ползвала ли го  е? Гледам,че има цвят,мисля си дали ще стане за скриване на несъвършенства по тялото(по точно тънки стрии)

# 383
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Важи, дерматолог ми е казвал, че мазните кожи и коси задържат повече аромати (и хубави, и лоши) и мръсотия от сухите.
А, ето - значи предположението ми е потвърдено от надежден източник. Мерси!  bouquet
Кожата ми също е много суха и като цяло нямам проблем с ароматите, но и най-често нанасям парфюма след душ и нанасяне на лосион, което по принцип удължава "живота" на уханието.

# 384
Впечатления от този body butter?
Само на мен ли ми се струва,че миризмата е доста остра и химическа в началото.? После става по-приятна и се усеща дискретно поне половината от деня. Консистенцията му е много различна. По-скоро е като крем мус.

# 385
Виж състава...

# 386
Моля,препоръчайте ми хубава и евтина маска за коса!Маска,а не балсам.Косата ми е гъста и къдрава по принцип,но може и да е нещо с по-комплексно действие.Също така,някакви продукти,които изправят косата.

# 387
Моля,препоръчайте ми хубава и евтина маска за коса!Маска,а не балсам.Косата ми е гъста и къдрава по принцип,но може и да е нещо с по-комплексно действие.Също така,някакви продукти,които изправят косата.
Garnier hair food. Вчера изгледах доста клипчета на чуждестранни влогъри и всичките бяха с такива мноого къдрави коси, на ситни къдрици. Доста суперлативи, също така и за серията с Алое пак на фруктис, все от къдрокоси Simple Smile Аз скоро мисля да си взема с банан.

# 388
Хубава и евтина маска не съм открила, но този спрей действа изправящо:
https://chistdom.com/products/view/5728-stiliziraschi-produkti-t … k-argan-oil-sprey

# 389
  • Стара Загора
Изписаха се доста суперлативи за маслиновата на Агива. Доволни много са и от какаовата маска на Жая.

Общи условия

Активация на акаунт