Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 48

• 76 681
  • 767
  •   1
Отговори
# 225
Да не ви тревожа, но от приятелка, която работеше в магазин знам как се пробва червило, така че а не си личи, че е пробвано. Пробва се не отгоре, а отстрани. Добро пожелание е да е пробвано на ръката.

# 226
Какъвто и да било тестер пробвам на ръката, ако искам да го тествам върху моята кожа изобщо. Не мога да си представя продукт, минал през стотици хора, да си го залепя на лицето.

# 227
Естествено

# 228
Моите спирали карат минимум по 4 месеца,6 месеца също ми се е случвало. Не се гримирам всеки ден да речем през ден. И фдт толкова ми карат. Аз пробвам само на ръката червило или изобщо не пробвам,и всичко останало само на ръката.
Може би да пробвам и аз ББ крем. Досега не ми е било опция,защото прикривам несъвършенства и много обичам ефекта на фдт върху кожата и дори по едно време не можех да изляза без. Сега кожата ми се изчисти и си позволявам без обаче явно пак ще ме нападнат пъпките.
Кажете някой хубав ББ крем.

# 229
  • Пловдив
Моите спирали карат минимум по 4 месеца,6 месеца също ми се е случвало. Не се гримирам всеки ден да речем през ден. И фдт толкова ми карат. Аз пробвам само на ръката червило или изобщо не пробвам,и всичко останало само на ръката.
Може би да пробвам и аз ББ крем. Досега не ми е било опция,защото прикривам несъвършенства и много обичам ефекта на фдт върху кожата и дори по едно време не можех да изляза без. Сега кожата ми се изчисти и си позволявам без обаче явно пак ще ме нападнат пъпките.
Кажете някой хубав ББ крем.

Ако кожата ти е суха или нормална към суха - ББ на Гарниер!

# 230

Missha M Perfect Cover BB cream Simple Smile . Има и SPF 42.

# 231
Къде са намира? Не съм го чула като марка.

# 232
Missha e корейска козметика. Можеш да поръчаш онлайн,виж темата за азиатската козметика. Интересни попадения има там, макар че аз още не мога да се навия да пробвам.

# 233
  • Стара Загора
В енцо доколкото знам го има, но на двойна цена.

# 234
Здраве Актив: Шампоан против пърхот с таурин и кофеин
Здраве Актив: Бласам против пърхот с таурин и кофеин

Страхотни! От един друг шампоан скалпът ми се разрани жестоко, сърбеж и големи, сухи участъци, които направо се белеха. При предишен подобен проблем съм ползвала Eucerin и Klorane, но този път реших да разровя форума за препоръки и попаднах на този на Здраве. Подходих малко скептично, но още с първото измиване усетих огромно облекчение, а след второто кожата на главата ми беше спокойна и здрава. Впечатлена съм! По-скъпите, които ползвах преди нямаха толкова бърз ефект.

Освен това косата ми стои чудесно с него, мека, но обемна, лесно се реши и мирише страхотно!
Определно ще пробвам и другите им шампоани.

Иначе на Здраве винаги си имаме от обикновеното кремче, за всякакви раздразнения е пръв приятел Simple Smile
Слагам го и на брадичката си, защото там вечно имах леки подутини и пъпчици, след крема ми за лице минавам с един пръст лек слой Здраве и кожата ми е гладка и здрава.

# 235
На каква цена са? И колко ml са?
И аз имам сърбежи по скалпа от известно време, изведнъж се появиха и не знам от шампоан ли стана, от какво ли.

# 236
+1 за шампоан Здраве актив за проблемния ми скалп, дразни се от всичко, само Сенсинол на Дюкре търпеше (20 лв./200 мл)

# 237
И аз го препоръчвам Здраве и в друга тема го хвалих. Ползвах този с чаено дърво, след един шампоан на Ейвън, който ми направи екземи направо, пърхот, като въшлива се дръгнах. Купих го, точно след първото измиване успокои скалпа. Косата наистина става супер, само че трябва да се внимава, защото според мен може да я пресуши в дългосрочен план. Трябва маска за хидратиране.

# 238
+1 за Шампоана с таурин и кофеин на Здраве. Води се укрепващ и стимулиращ растежа, помогна ми за косопад преди години. Вече 2 опаковки изхабих. Измива идеално и не дразни скалпа(аз съм с много проблемен скалп,вечно съм с Дюкре от 150 мл, 25 лв),освен това косата е мека, обемна и гладка, не премива и ухае добре. Ще взема да пробвам и балсама. Изобщо Здраве имат чудесни попадения, изпитана марка, на достъпни цени. Шампоаните от сериата Актив са чудесни,много съм доволна от тях,  ползвала съм доста видове. Не оставам без крем Здраве(леката формула) и универсалния. Дневния им хидратиращ крем с кокосово масло и оризови протеини също е много хубав.

Последна редакция: сб, 30 юни 2018, 14:42 от Мис Каролин Бингли

# 239
Някой има ли впечатления от този фон дьо тен на Кройтерхоф. В момента в Ремедиум е за около 21 лв. Адаптира се към всякакъв цвят на кожата. Показаха ми го на тестер на ръката, съмнявам се дали е покривен.
https://shop.bionat.bg/bg/%D0%B0%D1%81%D0%B0%D0%BC/hyaluron+/kr% … 1%82%D0%B5%D0%BD/

Общи условия

Активация на акаунт