Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 48

• 76 693
  • 767
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте!
Да се включа и аз... Кожата ми е станала супер чувствителна след раждането. Не понася никакъв грим. Ако се наложи да сложа малко фон дьо тен някоя вечер и на следващия ден съм цялата пъпчасала. Вече тотално съм се отчаяла, не знам какви неща да си взимам. Засега само си почиствам лицето с Мицеларна вода на Микса за чувствителна кожа и това е. Разхождам си се без грим. А ако реша пък да си сложа и малко спирала.... Очите ми не спират да сълзят. Какво ми стана изведнъж не  знам. Никога преди съм нямала този проблем :/ някой още с чувствителна кожа като мен и как се справяте? Какви продукти използвате?
Аз съм на 20 и при мен е същата работа.
Спирали,които ползвах досега започнаха да ми дразнят очите,а след фдт,кожата ми е пълна с пъпки. Или нещо не улучвам фдт или кожата ми не иска грим... Вече 4та спирала си купувам,засега най-добре се справя Lash sensational...

# 211
И аз не знам защо така се получи след раждането... Сега не знам какво да си слагам и какво не. И веднъж излезнат ли ми пъпки, много трудно се изчиствам. И сега дори цялото ми чело е пъпчасало. Мисля да се консултирам с дерматолог да видим какво ще ми каже. Преди носех грим нон стоп и никакви проблеми нямах. А сега не мога нищо да си сложа...

# 212
Аз на 20 почнах с проблемната кожа ,за напред като родя незнам какво ще стане..а много обичам козметиката...ужас😭

# 213
  • София/Севлиево
Аз пък никога не съм обичала фдт и не си и купувам.Имам един ББ крем на Гарниер и един на Ейвън и ги редувам,те доста добре се справят с несъвършенствата,но като цяло рядко се гримирам,понеже ММ не ме харесва с грим-само спирала,съвсем светли сенки и светло червило или гланц.

# 214
Аз пък никога не съм обичала фдт и не си и купувам.Имам един ББ крем на Гарниер и един на Ейвън и ги редувам,те доста добре се справят с несъвършенствата,но като цяло рядко се гримирам,понеже ММ не ме харесва с грим-само спирала,съвсем светли сенки и светло червило или гланц.

Ако нямах акне,фдт не бих си сложила и аз,но като стане дума за спирала и палитри сенкиии😍
Междодругото немога да кача снимка,но да си на 20 и да имаш бръчки около очите нормално ли е,т.е не е пачи крак,а под очите? Мисля,че е от дехидратация?

# 215
Аз в началото още като започнах да се гримирам използвах само ББ крем на Гарниер защото е много лек, но явно направих някаква алергия в последствие защото много ми пареше на очите и ле сърбеше кожата след известно време ползване. След това минах на фдт, тъй като съм със много светла кожа и румени бузи, ако ми е топло, студено, ако съм притеснена или се засрамя веднага ми личи Grinning затова предпочитам да съм с фдт, така кожата ми изглежда с равномерен тен. Сенки никога не слагам, само фдт, спирала, пооправям си веждите леко с молив и някакъв балсам за устни - обикновено на Нивеа ягодката, много го обичам Heart

# 216
  • София
При мен спиралите за мигли в края на третия месец не стават за нищо. Досега не ми се е случвало да ползвам спирала 6 м.  newsm78
Не само спиралите на Есенс се отварят. На всички марки клиентите отрварят спиралите. Някои са нагли и се гримират. За съжалени и продавачките, особено на кастата без да питат отварят спиралите. Ако им направиш забележка, отива на щанда, оставя спиралата и взима друга. Каква е гаранцията, че и тя не е отваряна преди това?!

# 217
Аз си ползвам спиралите за 6 месеца поне, че и повече. Някои са много трайни, някои след 3 месеца не стават. И вече си купувам от магазини, където не всеки има достъп до стелажа да отваря и да ръчка. Последния път, като съм купувала дрогерийна, на Алверде, за няма и три месеца засъхна, рони се, на нищо не приличаше. Подозирам, че е била отваряна.

Онзи ден в Кауфланд някой беше отварял кутията на паста за зъби Сензодин (тя е залепена), вътре сложена друга. И кремове се отварят, и маслата - с оливане край капачката, да не говорим за дезодоранти и всякакви пръскащи без защита.

# 218
Да сложат тестери.
Как да знам аромата на дезодорант,ако не пръсна малко от него?

# 219
Спиралата трябва да се ползва толкова, колкото е срокът след отваряне, дори и още да става за употреба. Като течен продукт с четка, която многократно се ползва и пак се потапя в него е голям развъдник на бактерии, а все пак се ползва в близост до очите.

# 220
  • Стара Загора
Досега не съм попадала на спирала, която след 4-я месец да е като нова и да не личи че е отваряна. Започва да се рони по малко, засъхва около гърлото, туша не прави миглите ми вече толкова хубави. Не знам вие, които ползвате такъв продукт повече от половин година, по 3 пъти ли слагате в месеца от нея, че да ви издържа толкова време? Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 29 юни 2018, 20:26 от iv4enceto_91

# 221
Аз никога не съм попадала на опаковани спирали на Есенс, трябва пак да погледна. Поради тази причина спрях да купувам техни спирали. Любимите ми са на Мейбълийн и на Голдън Роуз. Поне знам със сигурност, че не са отваряни. 😊
А за козметиката на Христина - преди време си бях взела трици за лице и не останах доволна. Бях ги намерила в една аптека.

# 222
Досега не съм попадала на спирала, която след 4-я месец да е като нова и да не личи че е отваряна. Започва да се рони по малко, засъхва около гърлото, туша не прави миглите ми вече толкова хубави. Не знам вие, които ползвате такъв продукт повече от половин година, по 3 пъти ли слагате в месеца от нея, че да ви издържа толкова време? Rolling Eyes
Както написах в предния си пост, ползвам само нея ежедневно. Слагам един пласт.

# 223
Още едно питане ! Grinning Ползвали ли сте продукти на bell ?
Аз съм ползвала червилата на Bell от серията "Classic" и "Glam&Sexy" и съм доволна. Червилата са меки, с добра покривност. Препоръчвам ги!

# 224
Един път си спомням попитах за тестер на спирала в ДМ, мацката каза "Нямаме" отиде и с някакъв ключ отключи тези пластмасовите кутийки, в които идват някои спирали и я отвори пред мен. В същата секунда се отказах да я купувам. Тъпото е, че тестери ако има, са в безобразно състояние, или откраднати, те затова не слагат. Какви гнусотии съм виждала по червилата, еми сори, никога няма да си го сложа на устните това, дето някоя си е мазала и кой знае какво е правила преди това. Изчегъртани, оплескани, не знам и аз, пък без пробра само да трупам не ми е рентабилно.

Иначе за спиралите - наистина не е хубаво да се ползват прекомерно, не е ок за очите, ако ще да са 100 левови.

Общи условия

Активация на акаунт