Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 48

• 76 694
  • 767
  •   1
Отговори
# 195
Без майтап. Отворих я точно през януари.

# 196
Още едно питане ! Grinning Ползвали ли сте продукти на bell ?

# 197
  • София
Добро утро, момичета Simple Smile Чудя се дали да си взема парадайса на лореал, май е намалена. Отзиви ? Водят я за "копие" на better than sex на too faced.

Мен лично точно пък това би ме отказало да я купя Smiley Не съществува за мен по-лоша спирала от Better than sex.

# 198
След раждане често пада имунитетът и целия организъм става по-чувствителен.
Много хвалени био спирали са тези на benecos.
Не е излишно да се проверят сроковете на годност на всичката козметика вкъщи, като се има предвид и срока след отваряне, оказан на опаковката с контейнерче с цифра в него.

# 199
Аз имам едно червило на Bell. Ползвах го за сватбата като резервно, в последния момент, приятен лек малинов цвят. С лек блясък. Не изсушава. Харесва ми и си го ползвам. Мирише на малина. Но нямам други наблюдения към техни продукти.

Последна редакция: пт, 29 юни 2018, 14:51 от Мис Каролин Бингли

# 200
Аз съм ползвала автоматичен молив в черно във керемидено червена опаковка и беше много хубав и мек.

# 201
Мерси, момичета, точно към Лили Лоло и Бенекос се бях насочила. Едната е 30 лв и затова още й се чудех, а и някой беше споделил, че става като панда. Алверде не ми е хрумвало да проверя, но ще ида да видя. В интерес на истината от Германия си купих една пудричка на Алтерра, и тя е без гани неща в нея и съм мега доволна. Лекичко озарява, то е хайлайтър реално, но не лъщиш и ми притъпи желнаието да притежавам на Ауърглас пудрите за 90 кинта хахаха
Иначе аз имам травъл сайз на Better than sex  и не съм супер впечатлена, като цяло май до сега не съм попадала на уау спирала, но бях си правила експеримента с една на Буржоа - 2 години я държах и не изсъхна. Почти до последно правеше същите мигли като в началото - no joke.

# 202
На Есенс имаше спирали, които харесвах, но се отказах да ги купувам, защото всички спирали са оставени по щандовете да се отварят и пробват. Трябва да направи нещо или производителят (да ги опакова в защитно фолио например) или в ДМ да направят така, че само тестерите да са разпечатани и да може да се отварят. Така, както е в момента, и безплатно да ги раздават, няма да рискувам да взема отворена изсъхнала спирала с бонус конюктивит или друга инфекция.

# 203
  • София/Севлиево
Точно в ДМ до нас дълго време я нямаше въпросната спирала-само 1 отворена и нищо друго.Търпеливо изчаках и си купих нова запечатана с фолио.

# 204
  • Стара Загора
Последно си взех спирала на Essence преди две седмици от ДМ и тя беше запечатана в пластмасова кутия или и аз не знам как да го нарека, сетихте се какво имам предвид. Явно не навсякъде е така.

# 205
Последно си взех спирала на Essence преди две седмици от ДМ и тя беше запечатана в пластмасова кутия или и аз не знам как да го нарека, сетихте се какво имам предвид. Явно не навсякъде е така.

Това е добре, значи са направили нещо по въпроса. Преди имаха само лепенка, която лесно се отлепяше и залепяше обратно.

# 206
Още едно питане ! Grinning Ползвали ли сте продукти на bell ?
Имам фдт на Бел. Ей такъв - https://svejo.net/system/stories-photos/001/114/730/fon-dyo-ten- … -l.jpg?1428996433
Доволна съм доста.
С него ми подариха и гъбичка - много е хубава.

# 207
Здравей, Marthina.
С какво покритие е този фондьотен и пресушава ли, след като е матиращ? Благодаря предварително. Simple Smile

# 208
Ами средно покритие бих казала.
Моята кожа е мазна в Т-зоната и ми е добре,не ми пресушава.
Не знам за суха кожа как ще е.

# 209
Благодаря. bouquet

Общи условия

Активация на акаунт