Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 48

• 76 567
  • 767
  •   1
Отговори
# 180
Христина ги има във фирмения им магазин до НДК и на още няколко места в София, имат и в няколко по-големи градове. Пише в сайта им. Мис Каролин, как е проиводството, изглеждат ли като хора, които лъжат? Simple Smile

Аз също много съм се съмнявала изписват ли всичко на опаковките, но досега каквото съм ползвала, си е отговаряло на цената. Т.е. ясно ми е, че крема от 3-4 лв. не е най-прекрасния, но пък този от 10-12 лв. определено ми харесва повече от доста прехвалени популярни марки и т.н. Нито един от кремовете им не ми е правил пъпки и черни точки, което значи, че поне нямат парафин и минерални масла. Сладкишните им аромати си купувах преди време, много странно, но лосионите бяха по-плътни и мазни от кремовете от същата серия.

Пробвала съм шампоаните - не бяха зле, имаха попадения. Пробвала съм от по-луксозните серии кремовете за лице на името на разни скъпоценни камъни - доста добре действаха, но те вече не са за темата с евтините продукти. Имат и луксозни серии, както и професионални, които излизат доста скъпо.

Една приятелка е направо влюбена в продуктите им за мазна кожа и коса, казва, че й действат прекрасно.

# 181
То голям срам,че са до нас пък нищо тяхно нямам. Не знам и къде си продава
Христина 😀 Иначе смятам да си туря косъм по косъм мигли този месец; та няма да я мисля спиралата. Аз не мога да си се представя без,погледа ми е един изпит,убит, изобщо не е същото и е много незавършено.
Буржоа имат спирала за чувствителни очи. Обаче аз техните спирали открай време не мога да ги харесам. Много цапат. Много напоени,не ми извиват достатъчно добре.

За Христина:
Нямам представа какви са и що са, за срам и резил, но не съм се интересувала и не я познавам собственичката. Осигурява обаче работни места за хората. Това е важно. Но скоро стана голям спор с тях, защото имат завод за отпадъчните си продукти и продукцията си с изтекъл срок(тяхна и на още една фирма) в близост до училището в квартал, в който е населено и близо до гората. Хората от квартала събираха подписки против, защото смърдяло ужасно и постоянно се палело нещо, разнасяли се някакви миризми във въздуха. Имаше среща с кмета, и с общинския съвет, но еколозите от общината ни обясниха, че материалите, които се обработват в завода не застрашават здравето на човека и не са опасни. Колко е така аз не знам. Парадират,че нещата им са био и екологично чисти. Дали е така, дали е по-скоро реклама ние няма как да знаем.
Но не могат да ги пипнат, защото си имат разрешително хората.

Последна редакция: чт, 28 юни 2018, 21:52 от Мис Каролин Бингли

# 182
  • София/Севлиево
И aз имaм проблеми със спиралите-сълзят ми очите и се зачервявaт. Тaзи нa Буржоa ми върши работа, a също и еднa от ДМ точно зa моя проблем.

# 183
Аз имам на Буржоа бялата - за чувствителни очи - ами дразни ми очите и това е. Поне при мен не върши никаква работа

# 184
Ох, успокоих се. Мислех си, че нещо не съм в ред, с непоносимост към грим ли какво, че така ми се зачервяват очите при слагане на спирала.

# 185
Здравейте!
Да се включа и аз... Кожата ми е станала супер чувствителна след раждането. Не понася никакъв грим. Ако се наложи да сложа малко фон дьо тен някоя вечер и на следващия ден съм цялата пъпчасала. Вече тотално съм се отчаяла, не знам какви неща да си взимам. Засега само си почиствам лицето с Мицеларна вода на Микса за чувствителна кожа и това е. Разхождам си се без грим. А ако реша пък да си сложа и малко спирала.... Очите ми не спират да сълзят. Какво ми стана изведнъж не  знам. Никога преди съм нямала този проблем :/ някой още с чувствителна кожа като мен и как се справяте? Какви продукти използвате?

# 186
Всяка кожа е различна и трудно може да ти се даде съвет. Просто трябва да опитваш и да видиш с кои продукти кожата ти се чувства добре. Мой съвет е да си купиш пресни продукти, в срок на годност, по възможност с по-изчистен състав. Другото което мога да ти препоръчам, ако се гримираш инцидентно е да изпиеш някое хапче против алергия и пак да следиш реакциите.

# 187
Колко тъжно - парадират, че са органично чисти, а дори състава не са си написали. Те не са ли задължени по закон бтв? Не съм се интересувала, но доколкото знам, за да те признаят и да си лигитимен като еко и био, трябват доооста разрешителни.

Колкото до спиралата - аз имах сълзене от една на МаксФактор, мале, очите не можех да си отворя. Имам позната, която от всички се надува...въпрос на човек е. На Есънс съм ползвала https://essencemakeup.com/products/i-love-extreme-volume-mascara , не беше лоша като за цената си.  Сега обаче си търся био спирала и съм мн ентусиаст да пробвам.

# 188
..Сега обаче си търся био спирала и съм мн ентусиаст да пробвам.
Ползвах на Lily Lolo и изобщо не ми хареса, размазваше се.

# 189
[uMelisandra,и при мен има нещо такова след раждането. Имам проблемна кожа и вечно имах пъпки.Сега се оттървях от тях като родих обаче ето вчера забелязах,че сложих фдт и днес имам наколко дребни пъпки. Понякога и очите ми ме дразнят като съм с грим. Не точно да сълзят,но едно такова неприятно глождене, като все едно имам нещо в окото като сложа грим.
Не знам. Интересна работа на какво се дължи. Не съм сменяла пудрата и фдт. Щях да кажа,че е от жегите,кожата се замърсява ако си в градска среда,знам ли. Но то сега не е много топло. Обаче ето вчера се гримирах старателно и бях като "измита" на вечерта,фдт изчезнал и лицето ми беше като мръсно. Може би защото реших да не ползвам пудра известно време,а кожата ми е комбинирана и не се матира.
И си ходя често без грим. Почиствам с розова вода,слагам крем,една спирала и червило и това е.
Гел на Балея ползвам измивен. Не знам какво да посъветвам. Може да е нещо свързано с раждането и кожата трябва да привикне.

# 190
  • София/Севлиево
Явно рaждaнето при много от нaс влияе тaкa. И при мен дискомфортa зaпочнa след него. И нямa опрaвяне, нищо че минaхa 10 години от тогaвa.
Breedlove ,пробвaлa ли си ДМ -скaтa спиралa.Пише Alverde на нея и поне при мен нямa дразнене кaто я слагам.

# 191
Добро утро, момичета Simple Smile Чудя се дали да си взема парадайса на лореал, май е намалена. Отзиви ? Водят я за "копие" на better than sex на too faced.

# 192
Добро утро, момичета Simple Smile Чудя се дали да си взема парадайса на лореал, май е намалена. Отзиви ? Водят я за "копие" на better than sex на too faced.
Доста негативи се изказаха и се изписаха за нея,аз не бих рискувала,особено за тези пари Simple Smile

# 193
Аз пък специално от парадайса на Л'Ореал съм супер доволна. Половин година вече не изсъхва при всекидневно ползване и чудно разделя миглите ми. Не ги удължава много, но не ми и трябва. За мен си струва.

# 194
  • Стара Загора
Половин година???? Astonished

Общи условия

Активация на акаунт