Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 48

• 76 487
  • 767
  •   1
Отговори
# 165
Как не огладнявате от тези аромати не знам.
Аз бягам надалеч от такива тортени,бисквитени и тулумбичени аромати!
И ми става толкова тъпо,когато някой мирише на блат за торта,почти толкова е обидно,колкото на омекотител Simple Smile

# 166
  • София/Севлиево
Сегa ме зaинтригувaхте с тези "ядливи"аромaти. Къде в София могa дa ги открия?

# 167
  • София
Как не огладнявате от тези аромати не знам.
Аз бягам надалеч от такива тортени,бисквитени и тулумбичени аромати!
И ми става толкова тъпо,когато някой мирише на блат за торта,почти толкова е обидно,колкото на омекотител Simple Smile

Обидно е да миришеш на омекотител?

# 168
Момичета, преди време бяхте писали за ензимна маска на Балеа, дали има ефект върху петънца по лицето, не знам от какво се явиха , не са от пъпки, такива пигментни върху двете скули, дали я има в ДМ и как изглежда сега,
Благодаря ви

# 169
По повод Христина - не са им лоши нещата, супер евтини, но учудващо чисти. Водеше се голям спор дали си пишат всички съставки, защото наистина са 4 5 на кръст. Аз съм ползвала триците за лице съъс овес мисля и едни други, които не помня. Огромно количество, бяха 4 лв. Доволна бях, няма някви химии. Бях набелязала едни дзен неща, някакви ексфоланти за тяло, но не съм ходила отдавна.

# 170
  • София, България
Аз сега си поръчах триците на Христина с праскова. Чакам ги, като дойдат и ги пробвам ще кажа мнение. Супер евтини ги поръчах, мисля, че са 200 гр - 2,49 лв

# 171
  • русе
Коя от двете спирали на Есънс?
Тази https://www.essence.eu/bg/produkti/ochi/spirala/e/product/volume … url-hold-mascara/

или https://www.essence.eu/bg/produkti/ochi/spirala/e/product/i-love … y-volume-mascara/

Spring..., благодаря и на теб! Ще разгледам какво има довечера в близкия Ивис.
https://www.essence.eu/bg/produkti/ochi/spirala/
Аз лично съм мн доволна от тази.

# 172
https://www.essence.eu/bg/produkti/ochi/spirala/e/product/get-bi … ume-curl-mascara/ Давам глас за тази спирала. Извива много добре и е издръжлива.

# 173
За козметиката на Христина повечето мнения са, че не пишат пълните състави. То и с тези аромати, а без описан парфюм няма как да са пълни със сигурност, ако не заради друго. Който се интересува повече от съставите им и изобщо от марката да погледне темите за био козметика, има доста писано.
Ядливи аромати избягвам само ако са твърде реалистични, защото ми се прияжда всеки път. Умерено ядливи Simple Smile ползвам без проблем.
Колкото до аромата на тялото - не ми харесва да мириша на зехтин, краставица, кисело мляко, течен шоколад или др. подобни, но на плодове например нямам нищо против. Simple Smile

Последна редакция: чт, 28 юни 2018, 15:12 от Петенце Цветенце

# 174
  • Deutschland
Някой беше споменавал за лосион с аромат на бисквитки,на коя марка беше?

No drama lama на Балеа

# 175
  • София
За козметиката на Христина повечето мнения са, че не пишат пълните състави. То и с тези аромати, а без описан парфюм няма как да са пълни със сигурност, ако не заради друго. Който се интересува повече от съставите им и изобщо от марката да погледне темите за био козметика, има доста писано.
Ядливи аромати избягвам само ако са твърде реалистични, защото ми се прияжда всеки път. Умерено ядливи Simple Smile ползвам без проблем.
Колкото до аромата на тялото - не ми харесва да мириша на зехтин, краставица, кисело мляко, течен шоколад или др. подобни, но на плодове например нямам нищо против. Simple Smile
И аз съм чела, че няма как съставът, който е изписан на опаковките им, да е пълен. Явно лъжат.

# 176
Абсолютно. В посочената тема има доста информация за тях.

# 177
  • offshore & overseas
Интересно ми стана с тая Христина, аз пък не съм попадала на техни продукти никъде. Подкрепям мнението, че в много случаи на етикетите на продуктите родно производство съставът не се изписва докрай. Не че съм се запалила да чета, но в определени случаи, когато търся нещо конкретно, се случва да се вгледам и аз.

Явно всички спирали на есенс са на ниво. Аз престанах да ползвам такова чудо преди 1 година някъде и се „родих“, нямам тези проблеми с очите (сърбеж, сълзене), които преди имах. Да, вярно, че очите ми не са толкова добре подчертани, но... Все пак може би ще пробвам някоя от 7-левовите спирали. Следя ви, за да реша коя по-точно ще е „моята“.

# 178
Аз имах голям проблем с дразненето на очите, какви ли не спирали пробвах, най-малко ми сълзяха он на Л,Ореал. Случайно си купих:  /m.emag.bg/spirala-maybelline-ny-lash-sensational-black-3600531143459/pd/DH32TMBBM/, беше намалена на 8 лв. и установих, че изобщо не ми дразни очите. Може би е само при мен този ефект, но съм
доволна.

# 179
Аз имах голям проблем с дразненето на очите, какви ли не спирали пробвах, най-малко ми сълзяха он на Л,Ореал. Случайно си купих: /m.emag.bg/spirala-maybelline-ny-lash-sensational-black-3600531143459/pd/DH32TMBBM/, беше намалена на 8 лв. и установих, че изобщо не ми дразни очите. Може би е само при мен този ефект, но съм доволна.
Това ми е една от топ спиралите , с кокосово масло е Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт