Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 48

• 76 466
  • 767
  •   1
Отговори
# 150
Нещо не ми е приятно много това усещане, но пък няма да мога да го върна и имам две опаковки (за съжаление нямаше от друг вид, когато бях в Кауфланд). Явно трябва да свикна.

Ментата има дразнещо и изгарящо действие върху лигавиците и върху чувствителна или наранена/с нарушен горен слой кожа. Според мен не е ок нито усещането ти, нито тази съставка в продукт за интимна хигиена. А и някои жени имат по-нежна и чувствителна лигавица. Предложението да се употреби като душ-гел е много добро. Така освежаващото усещане ще е плюс и няма голям риск от раздразнения. Simple Smile

# 151
  • Стара Загора
Здравейте.

Има ли някоя спирала на Мейбълин, която в подходяща за много къси и прави мигли? Не харесвам тези продукти на марката и затова не ги следя, но ми поръчаха. Имало някаква нова жълта?
Според мен трябва да е с четка от естествени влакна, но като не съм с такива мигли и ми е малко трудно да преценя.

Благодаря!

# 152
Моите мигли са такива-късички и прави. Направо не знам беба откъде е наследила тези огромни мигли.
Не ги харесвам вече спиралите на Мейбълин. Само много реклама. Откакто открих розовата за обем на Есенс,друга почти не купувам. Сега съм с 2000 калории на Макс фактор и е на двойна цена от Есенската и не прави нищо, а преди много я харесвах. Тази на Есенс прави дори моите нищожни мигли супер обемни и дълги, не сплъстява, нямам никакви забележки. За 7 лв близо,идеална е,пробвай и няма да сгрешиш. Четката е силиконова обаче. Аз за себе си установих,че повече се справям с такива четки, и за моите мигли са по-добри. Спиралата е обсъждана и харесвана в темата. Опитай.

# 153
Не мога да се съглася с горния коментар! Спиралите на Мейбълин са разкошни! Моите мигли са като описаните-прави, дори клонят надолу, и къси, но мейбълинските спирали, които съм пробвала досега, ми ги правят толкова дълги! Имала съм и други марки спирали, но най-доволна съм от тези на Мейбълин!
Сега ползвам ето тази:

(Да уточня, че става дума за спиралите от серията Colossal)

# 154
  • Стара Загора
Коя от двете спирали на Есънс?
Тази https://www.essence.eu/bg/produkti/ochi/spirala/e/product/volume … url-hold-mascara/

или https://www.essence.eu/bg/produkti/ochi/spirala/e/product/i-love … y-volume-mascara/

Spring..., благодаря и на теб! Ще разгледам какво има довечера в близкия Ивис.

# 155
  • Бургас
Подкрепям с две ръце,за розовата спирала на есенс.Страшно съм доволна и аз !

https://www.essence.eu/bg/produkti/ochi/spirala/e/product/get-bi … ume-curl-mascara/

Аз от тази!

# 156
Може да погледнеш и дантелената на Голдън роуз. Единствена ми извива козирките и задържа извивката без извивачка. Откъм обем също е добра.

# 157
Имам въпрос към тези, които са използвали или използват интимен гел Lactacyd fresh - усеща ли се нещо странно при употребата? Аз си взех като бяха намалени в Кауфланд и преди малко за първи път го използвах - имаше някакво странно усещане, не парене, но в първия момент все едно съм нанесла нещо с охлаждащо действие, което отмина след 2-3 минути. Чудя се това нормално ли е (може да е точно от това Fresh), или щом има такова нещо значи нещо не ми понася?
Ползвам същия вид (бяха намалени във фантастико Grinning Grinning Grinning ) Усещането е същото и при мен, явно е от самото действие на продукта.

# 158
Ами това е индивидуално,много на Мейбълин съм ползвала през годинити и за мен не са нищо особено.

# 159
Някой беше споменавал за лосион с аромат на бисквитки,на коя марка беше?

# 160
Мис Каролин Бингли, за коя по-точно розова спирала става дума, iv4enceto_91 е дала 2 линка, една от тези ли?

# 161
Вярно,че има и още една розова. Втората, цикламената, i love extreme,crazy volumeнея хваля. И първата я имам, наскоро я приключих и не съм доволна. Нанася се трудно, сплесква ги,и пада голямо мазане и мн бързо изсъхна.
Просто аз съм впечатлена от розовата, не мога да повярвам,че за тези пари е толкова добра. Има много информация за нея,почти няма блогърка, която да не е писала. Отзивите са чудесни.
Ползвама съм и тази за кукленски мигли. И от нея също съм доволна. Черна със зелени шарки. Ще потърся и ще дам линк.

Последна редакция: чт, 28 юни 2018, 10:57 от Мис Каролин Бингли

# 162

Лосиони и кремове с "ядливи" аромати имаха "Христина козметикс" - шоколадови бисквити, ягоди със сметана, йогурт, плодов сладолед.... Тук май споменаваха бонбонените мусове з ръце на Балеа и имаше едни италиански, излезе ми от ума марката.

# 163

Лосиони и кремове с "ядливи" аромати имаха "Христина козметикс" - шоколадови бисквити, ягоди със сметана, йогурт, плодов сладолед.... Тук май споменаваха бонбонените мусове з ръце на Балеа и имаше едни италиански, излезе ми от ума марката.
А в дм дали ги има на Христина?

# 164
Христина са  в наше село.😀 На крачки от къщата ми. Тук е производсвената база и склада им. И жената е от тук, собственицата. Така и никога не съм си купила нещо тяхно. Заслужава ли си? Имат ли хубави продукти.?

Общи условия

Активация на акаунт