Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 48

• 76 450
  • 767
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив

И аз в този сайт проверявам продуктите. Но ми направи впечатление, че феноксиетанолът не се отчита като вреден, както и алуминиевите соли в ролоните.

# 136
Елислава нЕма такова чудо! Трайно и без амоняк и да покрива червено. З м почти е невъзможно такава боя да се задържи. От половин година поддържам червено и се правя с Гарние Колор Сенсейшън 4.60 . Доста е трайна,обаче с амоняк. Но не е много изтощаваща и си оцелих сама цвета,който и в салон не ми го правят като хората. За около 5 лв е боята.
Ползвала съм Кастинг,за 2 седмици се отмива. Според мен трудно ще намериш такава боя за тези изисквания. Червеното си пада бързо дори и да е амонячна. На мен тази ми трае доста, на около 2 м се правя.
Черевното ще ти избива много време. Става с наслагване и постепенно. Ако имаш червен пигмент по природа(аз съм така,с тъмна коса съм) ще и още по-трудно. На мен години ми трябваха да не ми избива червеното.

# 137
Кастинга се отмива бързо, аз съм пробвала безамонячни професионални - гръцки и италиански. Има голям избор в едно магазинче близо до пл. Македония, в пряката, където върви трамвайната линия (по диагонал срещу БСК). По принцип си купувам гръцки професионални от магазин в един малък град,  в София съм намирала подобни само в този.

Червеното трудно се прикрива и три месеца няма как да трае. Аз се правя червена, естествения ми цвят е червено-кестенява. Ако се намажа с лешник или подобно, до месец започва видимо да прозира червеното.

# 138
https://apteka.framar.bg/30045422/%D0%B2%D0%B8%D0%BA%D1%82%D0%BE … -160-%D0%BC%D0%BB

Ползвам тази пяна за измиване и съм доволна

# 139
  • Стара Загора
Имам въпрос към тези, които са използвали или използват интимен гел Lactacyd fresh - усеща ли се нещо странно при употребата? Аз си взех като бяха намалени в Кауфланд и преди малко за първи път го използвах - имаше някакво странно усещане, не парене, но в първия момент все едно съм нанесла нещо с охлаждащо действие, което отмина след 2-3 минути. Чудя се това нормално ли е (може да е точно от това Fresh), или щом има такова нещо значи нещо не ми понася?

# 140
Имам въпрос към тези, които са използвали или използват интимен гел Lactacyd fresh - усеща ли се нещо странно при употребата? Аз си взех като бяха намалени в Кауфланд и преди малко за първи път го използвах - имаше някакво странно усещане, не парене, но в първия момент все едно съм нанесла нещо с охлаждащо действие, което отмина след 2-3 минути. Чудя се това нормално ли е (може да е точно от това Fresh), или щом има такова нещо значи нещо не ми понася?

Да, и аз съм го ползвала. Оставя ментолово усещане.

# 141
  • Стара Загора
Нещо не ми е приятно много това усещане, но пък няма да мога да го върна и имам две опаковки (за съжаление нямаше от друг вид, когато бях в Кауфланд). Явно трябва да свикна.

# 142
Нещо не ми е приятно много това усещане, но пък няма да мога да го върна и имам две опаковки (за съжаление нямаше от друг вид, когато бях в Кауфланд). Явно трябва да свикна.

Ако пазиш бележката можеш да ги върнеш, просто кажи, че не те кефи, пробвала си го и не ти понася

# 143
Аз съм го ползвала като душ гел,  много освежава, а не изсушава. Струва ми се, че и някак по-малко ми се вмирисваха подмишниците.

# 144
  • Стара Загора
Пазя касовата бележка, трябва да отида и да пробвам. Определено не ми допадна това усещане там долу и ще е голяма мъка да изразходя две опаковки.

# 145
  • Стара Загора
Такова е усещането на интимния и при мен. Все едно си сложил син олипс на това място. Grinning

# 146
Пазя касовата бележка, трябва да отида и да пробвам. Определено не ми допадна това усещане там долу и ще е голяма мъка да изразходя две опаковки.
Все пак върни само неначенатата опаковка! Нали се сещаш, че ако ти приемат рекламацията, и двете опаковки ще се озоват отново на рафта.

# 147
Здравейте! Имам няколко въпроса. 1. Имате ли мнения за двуфазния лосион (новия в черна опаковка) на Нивеа?
2. Някаква добра маска бихте ли ми препоръчали против черни точки и разширени пори за суха кожа?
3. Коя основа за грим е по-добра според вас на trend it up или на Maybelline baby skin?

# 148
  • Бургас
Скрит текст:
Момичета, моля ви да ми препоръчате продукти за лице за много мазна кожа. Сега през лятото е трудно да сложа крем за лице... Лъщи страшно много.
Само вечер слагах когато ми беше много мазна кожата.
На Делиа хиалуроновият серум попива веднага.
На Лирене ХиалуроМат кремчето е много хубаво,също и Биотен с дюля.
И Виши 89 ако имаш възможност да вземеш,попива за секунди и изобщо не омазнявя,над него клепам мазно,че ми стана суха кожата.
На Ейвън с краставица серията за мазна кожа също ми беше ок.
И на Балеа крем гел Аква и този с алое също са ок,не омазняват.В най-горещото ги ползвам,че мразя мазнотии в жегите.
Благодаря ти,Мимка!
Ще си взема Делиа и Балеа.
Ейвънската серия не съм я ползвала от мнооого години.

# 149
  • Deutschland
Купих си основа за грим на Есънс, блогърите тук много я хвалят и аз нали не мога да не пробвам 😂
Прилагам снимка от нета. Тези дни ще се пробва

Общи условия

Активация на акаунт