Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 48

• 76 656
  • 767
  •   1
Отговори
# 270
За сухи краища на косата аз се справям като слагам маска на суха коса и завивам с гореща кърпа и седя половин-един час. После измивам стандартно с шампоан и слагам балсам за по-лесно разресване. Маската течно злато на Агива Натура е моя избор след хвалбите тук във форума.
Кристали не ползвам, слагам няколко капки масло, каквото имам на разположение, косата ми направо “изпива” маслото и става много жизнена.

# 271
Аз от известно време ползвам мляко за коса на ДМ (Балеа) и много ми харесват краищата. Мисля временно да мина на мляко,вместо на олио.

# 272
Как го ползваш това мляко и аз го взех по препоръки от тук, но не ми допада и не виждам ефект, слагам го на измита и леко влажна коса, но освн , че трудно я суша после , никаква разлика не усещам и аромата не държи, само докато мажа

# 273
Аз имах мляко за коса на Балея с кокос и праскова. От сума ти време стои така. Не ми допада. Мирише страхотно,но за моите по-сухи,боядисани краища нищо не прави.
Аз си правя маски за коса със стимуланта на Икаров напоследък и съм много доволна. Косата ми става еластична,мека и жизнена. По принцип ми е фикс идея, гоня и дължина и се клепам усилено с домашни бъркочи.
Любимо ми е и кокосовото масло,зехтина също.
Само,че откакто съм червеникава косата я боядисвам по  на често и си оказва влияние,по-сухичка е една идея и леко изтощена. Сега съм в търсене на нещо силно хидратиращо и подхранващо.

Последна редакция: пн, 02 юли 2018, 07:55 от Мис Каролин Бингли

# 274
  • София
Много често си правя домашен дегримьор. Слагам 1 част масло от авокадо, жожоба или някакво друго в 2 части розова вода. Почиства чудесно грима. Този дегримьор беше голям хит в бг-мама преди години.  Simple Smile  Peace

# 275
Добро утро. Искам да похваля тази спирала на Орифлейм. Прави миглите...страхотни. Не ги прави твърди, не се рони и не дразни очите. https://bg.oriflame.com/products/product?code=32079 , в момента даже е намалена.
п.с. моя приятелка използва масло от жожоба в грижата за кожата си, нанася го сутрин и вечер вместо кремове и т.н. Има изключително сияйна и чиста кожа.

# 276
Маслата са нещо прекрасно, но не могат да осигурят нужната хидратация и подхранване на кожата в дълбочина, ако се ползват вместо кремове. Препоръчително е да се ползват в съчетание с кремове. Приятелката явно има кожа, която е толерантна към масла, че да й понася да ги нанася по 2 пъти на ден. Моята кожа е с разширени пори. При опит да ползвам масла ежедневно, порите ми се запушиха още на втория ден.

# 277
  • русе
Вчера купих този гел и на първо ползване май е добре.Найстина сякаш махна досадната мазнотия от носа и челото ми.Някой ползвал ли го е или нещо др за мазна кожа.И кажете нещо което наистина да маха ужасните черни точки😡😡😡

# 278
За черни точки акне аут,брат ми беше пълен с големи ужасни,пи таблетките,ползваше тоник и крем,страшен ефект имаше,но спря са ги ползва и отново е ужасно положението,аз ги купих същите заради мазната кожа,но за мен се оказаха прекалено силни обели ми се лицето

# 279
http://www.bioderma.bg/nashite-produkti/sebium/gel-moussant

Ето този продукт е ефективен за борба с черните точки, лекува и качеството на себума, не само да отстранява мазния филм по кожата. Има го и в малка тубичка от 45 мл. Аз не го ползвам всеки ден, а според състоянието на кожата, иначе ме пресушава. Има и лечебен крем на Биодерма за кожа склонна да образува черни точки (отново повлияващ качеството на себума, който кожата произвежда и е прична за тези запушвания на порите).

# 280
http://revuele.eu/wp-content/uploads/2017/01/234.jpg

Ей това си взех онзи ден. Доста добре се справи с моите черни точки и пъпките,които имах завехнаха. Доволна съм.

# 281
  • Deutschland
http://revuele.eu/wp-content/uploads/2017/01/234.jpg

Ей това си взех онзи ден. Доста добре се справи с моите черни точки и пъпките,които имах завехнаха. Доволна съм.

+1

# 282
  • Стара Загора
За черни точки - 1 с.л.желатин с 1 с.л. прясно мляко се загряват в микровълновата и се маже на влажа кожа мисля. Michele Phan имаше клип за това (How to make your own pore strips).

# 283
  • София
+1 за маската с желатин. Върши чудесна работа!

# 284
Внимавайте колко желатин слагате, осовбено на суха кожа...аз попрекалих преди време и беше тегаво. Със сода бикарбонат като ексфолация може би би помогнала. Аз сега ползвам скраба на Лореал със захар и семки от киви и съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт