Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 48

• 76 664
  • 767
  •   1
Отговори
# 255
Междодругото немога да кача снимка,но да си на 20 и да имаш бръчки около очите нормално ли е,т.е не е пачи крак,а под очите? Мисля,че е от дехидратация?

Не е нормално. Ако използваш някакъв измиващ гел или пяна за мазна и проблемна кожа, не си мий очите с нея. Мий така, че да не попада в тази зона. За махане на грима на очите използвай нещо по-щадящо. Вземи си и някакъв по-богат мазничък околоочен крем и пий повече вода.

# 256
И моите краища много се изсушават. Сега съм с шампоан на Гарниер с арган и камелия и същото олио за коса. Добре се справя за тази ниска цена. Взех ги от ДМ на промоция, ама преди време.
Бях забравила за това олио,купих си го когато косата ми беше в добро състояние и ми беше тежко,ще го купя отново за в момента ще ми е идеално Simple Smile

# 257
  • Бургас
И олиата на Балеа за коса са хубави,около 7 лв,но цели 100 мл.
На Ейвън също са им хубави серумите,но са само 30 мл и предпочитам Балеа.

# 258
Лолита,кристалите за коса на Виктория Бюти са много хубави, особино тези с арган. Страхотна ми става косата от тях. Имам и професионални, но тези не им отстъпват. Чудесни са, за около 7 лв мисля,че бяха. За тази цена са страхотни.  За маска от масовите мога да препоръчам Миосотис -червената, на Dove са хубави и Червената на Лореал Елсев със серамиди,тя е възстановяваща.
Пудри-Римел stay matte я харесвам аз. Основно ползвам на Максфактор компактната(сега ми изскочи името). Ще потърся и ще покажа. Обаче на мен напоследък май от всичко ми излизат пъпки. Какъвто и грим да сложа.

# 259
 Точно от тези на Виктория бюти аз пък въобще не съм доволна. Все едно не съм си сложила абсолютно нищо. Нито аромат остава, нито някакъв ефект от тях Confused и тогава, когато ги ползвах, не ми бяха и толкова сухи краищата.. явно на всяка коса различно действат

# 260
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Точно от тези на Виктория бюти аз пък въобще не съм доволна. Все едно не съм си сложила абсолютно нищо. Нито аромат остава, нито някакъв ефект от тях Confused и тогава, когато ги ползвах, не ми бяха и толкова сухи краищата.. явно на всяка коса различно действат
Наистина действат различно на всяка коса. При мен имаха точно същия ефект като при теб - едно голямо нищо.  Peace

# 261
Междодругото немога да кача снимка,но да си на 20 и да имаш бръчки около очите нормално ли е,т.е не е пачи крак,а под очите? Мисля,че е от дехидратация?

Не е нормално. Ако използваш някакъв измиващ гел или пяна за мазна и проблемна кожа, не си мий очите с нея. Мий така, че да не попада в тази зона. За махане на грима на очите използвай нещо по-щадящо. Вземи си и някакъв по-богат мазничък околоочен крем и пий повече вода.

Значи трябва да си купя на Гарние двуфазната мицеларна за очите или на Нивеа..Ох,тях пък изобщо не ги харесвам като марки,но ще пробвам Confused

# 262
За мицеларна вода съм доволна от марката на Лидл , опаковката за чувствителна кожа .

# 263
Значи трябва да си купя на Гарние двуфазната мицеларна за очите или на Нивеа..Ох,тях пък изобщо не ги харесвам като марки,но ще пробвам Confused

Може и с тоалетно мляко, с някакъв измиващ гел за суха кожа, и с интимен гел с млечна киселина става. Въпросът е да не е с нещо агресивно като гел за мазна кожа/против акне, защото наистина подобни продукти съдържат силно изсушаващи съставки.

# 264

Може и с тоалетно мляко, с някакъв измиващ гел за суха кожа, и с интимен гел с млечна киселина става. Въпросът е да не е с нещо агресивно като гел за мазна кожа/против акне, защото наистина подобни продукти съдържат силно изсушаващи съставки.
Сега съм с мицеларната на Лореал за суха кожа,а моята е комбинирана,но ми се отразява по-добре тази,отколкото за мазна кожа.Незнам защо.Не ми пари на очите,но много ги изсушава.Това с тоалетното мляко ще го пробвам задължително,🤗само трябва да улуча млякото,да не ми пари,че цял ден плача после😂😂😂

# 265

Може и с тоалетно мляко, с някакъв измиващ гел за суха кожа, и с интимен гел с
Сега съм с мицеларната на Лореал за суха кожа,а моята е комбинирана,но ми се отразява по-добре тази,отколкото за мазна кожа.Незнам защо.Не ми пари на очите,но много ги изсушава.Това с тоалетното мляко ще го пробвам задължително,🤗само трябва да улуча млякото,да не ми пари,че цял ден плача после😂😂😂
На Биотен тоалетното мляко с памук е хубаво. Ползвам вече 2-3 опаковка.

# 266
Да похваля лакочистителя на Ебелин. Взех си го, щото нямаше друг, ама чудесно се справя.
Аз реших да си направя сама двуфазен лосион за грим. Смесих малко мицеларна вода с олио от жожоба, маха всичко от раз и не ми изсушава толкова.

# 267
Доволна съм от балсама за коса на l'oreal elseve color-vive.

# 268
Да похваля лакочистителя на Ебелин. Взех си го, щото нямаше друг, ама чудесно се справя.
Аз реших да си направя сама двуфазен лосион за грим. Смесих малко мицеларна вода с олио от жожоба, маха всичко от раз и не ми изсушава толкова.
пари ли на очите? и колко капки на колко мл. слагаш?

# 269
Не ми пари. Аз се поглезих с Биодерма, която е нереалистично скъпа. По принцип при мвн маслото от жожоба има мн добра поносимост. Мисля като свърша мицеларната вода, да го смеся с някаква органична от лайка или розова и ако се справя добре, няма и да си взема повече мицеларна. Сложих на око, защото беше за проба, но можеш да отсипеш малко и ако ти е мн мазно да добавиш вода или масло, както ти е комфортно.

Общи условия

Активация на акаунт