Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 48

• 76 678
  • 767
  •   1
Отговори
# 240
Ако това му е пълният състав, съдържа само огромно количество и разнообразие силикони, парфюм, витамин Е и пигменти. Според състава не ми вдъхва доверие или поне не повече от евтините BB кремчета на Ейвън от Nutra Effects. За един от другите им фондьотени съм чела добри отзиви, но в момента не се сещам кой, май за този под формата на мус.

# 241
И аз му се чудя. Няма да бързам, в края на краищата става въпрос за 3-4 лв. намаление. Иначе, поне от това, което ми мазнаха на ръката, наистина прави кожата кадифена (може би ефект на силикона) и придобива цвета на кожата.
Аз съм си купувала два пъти ББ крем и и двата пъти не бях доволна. От този на Гарние - стоеше мазен и цял ден цапаше всичко, до което се допре - носни кърпички, дрехи, очила и т.н. От този на СВР - правеше жесток кир ефект.

# 242
# 243
Аз моя шампоан Здраве актив го купих от ДМ на някаква промоция - 400 мл за под 4 лв. Nerd

Не би ли трябвало всички BB кремове да цапат при ползване на носни кърпички - все пак са един вид ФДТ, макар и с бонус ефект хидратация и т.н.?

# 244
Не знам, този на СВР много по-малко цапаше и беше много по-покривен. Гарнието мисля, че щеше да се стече на вади, ако се изпотя.
Не всички фон дьо тени цапат- зависи от класа. Имам дабъл ефект на Есте Лаудер - изобщо не цапа и не оставя никакви следи по нищо, да не кажа и че не мръдва до вечерта.

# 245
Значи може да пробвам Есте Лаудер на следващ етап, благодаря. Моят е на Шанел - освен че цапа, на мен ми мирише и лошо...

# 246
Подкрепям за ДУ на ЕЛ .

Аз съм много доволна и от шампоаните на Милва с Хинин и другия с Лайка . За цените са чудесни .

# 247
Аз имах Дабъл уеър лайт...страхотно животно. Покривен, ама не като маска, не мръдва по 15 часа, цапа само ако мн натискаш със салфетка примерно. И уж дишащ. На мен ми стигна за мноооого време, и реално ми излезе евтино.

# 248
Добро утро,предложете хубава пудра за лице от която да не излизат пъпки,имам на Импала антибактериалната,не стои като брашно,но не е никак покривна и ми излизат пъпки от нея....

# 249
Fit me на Maybelline, бих ти препоръчала , преди това бях с прехвалената stay matte на Римел, но за пръв път мейбълин да ми хареса повече 🐴😎
Аз пък съм в търсене на маска за коса или кристали ли да пробвам някакви се чудя, крайщата ми се изсушиха по- рано от обичайното, а лятото сега започва
Взех си на Балеа слънцезащитния спрей за коса https://www.dm.de/balea-sonnenschutz-spray-p4010355040152.html, един шампоан на Нюкс / не е за тази тема/ , но ми се иска и нещо допълнително ?

# 250
От маската на Pantene Keratin съм доволна,добре се справя със сухата ми коса,кристали съм ползвала всичкитее от козметичните магазинчета цени от 4лв до 15лв.така и не успях да харесам нито едни,митичното олио също е ужасно,и сега заложих на олиото на балеа води се Pre-Wash oil но аз си го ползвам на влажна и след това на суха коса,добре се справя за цената си и е 100мл Simple Smile

# 251
 И моите краища много се изсушават. Сега съм с шампоан на Гарниер с арган и камелия и същото олио за коса. Добре се справя за тази ниска цена. Взех ги от ДМ на промоция, ама преди време.

# 252
Аз ползвам тази маска, доволна съм.

# 253
В момента го ползвам този фон дьо тен на Кройтерхоф. Доволна съм средно покривен, лека текстура, наистина към моят цвят на кожата се адаптира. Ако е по- мазна кожата може да се ползва и  без основа, подходящ е за лятото- харесва ми.

# 254
 По - лек е от Есте Лаудер.

Общи условия

Активация на акаунт