Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 48

• 76 657
  • 767
  •   1
Отговори
# 300

Бяха похвалили олиото за коса на Balea Oil Repair (черното) и аз взех и маската с надеждата, че щом прехваленото олио е хубаво и маската ще е такава, но уви. Нито олиото, нито маската са хубави. Косата от тях ми става като вълна.
    Сухият шампоан на Balea 2in1, също не ми допадна. Отвратителен мирис и почти минимален ефект.
     Не съм доволна и от овлажняващата маската за лице на Balea (дозичките), много "тежка" за кожата ми, а тя е мазна. При нанасянето й започна да ми щипе на лицето, а след това и почервеня и така до следващия ден.
      Купих и 3-минутната им маска, но не смея да я ползвам, след  разочарованието от другата маска.
     Това са продуктите на Balea, които съм купувала, но не съм доволна от нито един. И не знам дали бих се доверила на тази марка за каквото и да е, дори и да излиза по-евтино от други.
     Надявам се да съм била полезна! Blush

# 301
  • Deutschland
Това с желатина и изобщо пийл оф маските съм чувала, че могат капиляри да спукат.
На тези шампоани им се чудех. Има ли за суха коса?

Розовият ползвам аз, страхотен е за суха коса и без маска или балсам

# 302
  • Стара Загора
Може и наистина да го спират. Така спряха този страхотен скраб за крака, още жаля по него. Така и не мога да намеря друго толкова ефективно, на кафе карам...

Доколкото знам, е в нова бяла опаковка. Само че са намалили грамажа на 100 мл и цената му е около 3, 70.

Иначе мога да ти препоръчам скраба с морска сол на Avon, намален е сега.

# 303
Този скраб за петички ли е?

# 304
идеални са за тяло, на мен зеленият /показан от Човечето/ също ми беше любим

# 305
iv4enceto_91, а пробвала ли си новия и стария, за да сравниш еднакви ли са?
Ще прегледам и Avon, мерси!

# 306
Да похваля шампоана на ДМ :

С руса коса съм , стана много мека и жизнена . Разресва се лесно .

6.99 лв от ДМ 

Ще си взема и балсама , дано се отразят още по-добре.
А дали става за естествени блондинки? Grin

# 307
  • София-Младост
http://revuele.eu/wp-content/uploads/2017/01/234.jpg

Ей това си взех онзи ден. Доста добре се справи с моите черни точки и пъпките,които имах завехнаха. Доволна съм.

+1
А къде се продава? Не съм виждала до сега.

# 308
От коя мицеларна вода сте доволни? Кожата ми е комбинирана,склонна към акне?
Само без Микса,че се изпъпчих от нея. И до там приключи опита ми с мицеларнити води. Обаче искам нещо,с което лесно да отстранявам грима,без млека,памуци и сто пъти миене на лицето.

# 309
  • София-Младост
Биодерма-розовата, но е от най-евтините. От другите винаги ми люти на очите.

# 310
Само без Микса,че се изпъпчих от нея. И до там приключи опита ми с мицеларнити води. Обаче искам нещо,с което лесно да отстранявам грима,без млека,памуци и сто пъти миене на лицето.

Аз съм доволна от тази на "Здраве". Има малка разфасофка, ако решиш първо да я пробваш как ще ти понесе - 3 лв. А големите опаковки са около 6 лв.

# 311
  • Бургас

Може да пробваш и мицеларните кърпички на Балеа.Аз имам лилавите, доволна съм.Не се занимаваш с памук и т.н.,вземаш си кърпичка и си готова.От намалението си взех нови,взех и още някакви на Балеа,но не са мицеларни.
А мицеларна вода ползвам на Гарние розовата.И от двувазната съм имала,също съм много доволна,но тя оставя мазен филм и не е ок за мазна/комбинирана кожа.
Откакто ми стана много суха кожата,към мицеларните кърпички или към мицеларната вода добавям(на памука) и от двуфазния дегримьор за очи на Нивеа.Той е мазничък и така не ми се пресушава кожата.

# 312
Аз също открих, че с мокри кърпички ми е далеч по-удобно, доста време така си премахвах спиралата и като цяло очния грим, но съм чела, че не е добре за кожата. Не видях влошаване, може и на по-късен етап да се появи, някой с информация по този въпрос? Иначе имам опит с кърпичките Grinning Nature of Agiva са сполучливи. На Балеа всички ми харесват, но cool camel са страхотни, уж са лимитка, но постоянно ги зареждат.  Също харесвам и Бочко с лавандула, мисля да пробвам на Нивеа с фламингото.

# 313
Не е добре да. Изобщо даже и отново трябва да измиеш с гелче или само с вода,което става двойна работа.

# 314
Не е добре да. Изобщо даже и отново трябва да измиеш с гелче или само с вода,което става двойна работа.
Разбира се , аз говоря като първоначално почистване. След това задължително с гел.

Общи условия

Активация на акаунт