Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 48

• 76 653
  • 767
  •   1
Отговори
# 315
От коя мицеларна вода сте доволни? Кожата ми е комбинирана,склонна към акне?
Само без Микса,че се изпъпчих от нея. И до там приключи опита ми с мицеларнити води. Обаче искам нещо,с което лесно да отстранявам грима,без млека,памуци и сто пъти миене на лицето.
И моята кожа е склонна към акне, даже имам специализирани продукти за борба с този проблем. Мицеларна вода Биотен с дюля ми понася много добре. Преди това ползвах двуфазната на Гарние, но ми идваше мазна и ползвах само водната част, много рядко и двете. А още по-преди ползвах розовата мицеларна вода на Биодерма, от която изобщо не съм доволна, не можеше да ми почисти порите и се запушваха, кожата ми ставаше релефна само след няколко дни, трябваше да почиствам  и с друг продукт след нея. Тя може би е за кожа, която не произвежда толкова себум, според мен.

Как мислиш да ползваш мицеларна вода без памуци?

# 316
Искам да похваля дезодоранта на Дав без алуминий.
Изключително съм доволна !
Аромата е превъзходен /Сега ще си търся и такъв душ гел //

Не се потя и се държи супер в жегата .
Свежата миризма се запазва доста дълго за през деня !
Препоръчвам !
Сега е на промоция в в Ремедиум .

Ще си взема и другите видове , надявам се да не ме разочароват

Както споменах по-рано аз съм доволна от марката на Лидл за мицеларна вода за чувствителна кожа , както и гела и скраб за ежедневна грижа . .

# 317
http://revuele.eu/wp-content/uploads/2017/01/234.jpg

Ей това си взех онзи ден. Доста добре се справи с моите черни точки и пъпките,които имах завехнаха. Доволна съм.

+1
А къде се продава? Не съм виждала до сега.
Аз го взех от квартално магазинче,в което се продава буквално всичко.

Доволна съм от тази мицеларна вода:
https://www.ebag.bg/product/535822/images/0/800

За кожа склонна към омазняване е.

# 318
Този номер с мокрите кърпички и аз го правя, бебешки някакви вземам, не са някаква известна марка. Спиралата ми се измива лесно сама по себе си, но като се стече под очите и се омеши с коректора и се маже ли маже... Grinning Слагам една мокра кърпа на очите, държа я няколко секунди и бърша без да натискам много, после вече си мия лицето нормално и крем и т.н. Не съм забелязала да ми се отразява по някакъв начин - нито по-добре, нито по-зле, просто е по-мързелив вариант. То и това по очите ми е повечето грим на мен де, иначе я сложа ББ крем, я не, няма много за сваляне после. Щом са за бебешка кожа все си казвам че няма да са агресивни, знам ли.
Така и не се научих да си махам грима със специални лосиони и млека и с тампон, купувам си някой и го изхвърлям почти пълен като му изтече срока на годност...

# 319
  • Стара Загора
Зелените кърпички на Pom Pon свалят пълен грим и то само с една. Голяма е и напоена достатъчно.

# 320
И аз с една де, те са големи бебешките и разтварят грима идеално. Ако пропусна това да го направя, само с миене ставам като панда после. Като цена излизат смешно че са големи опаковки, купувам и забравям.

# 321
Аз си държа такива кърпички в колата, в чантата, че някой път очите ми много се дразнят от грима или пък лятото се разтича. И като ми свърши повода да съм с грим на бърза ръка го изчиствам с две-три кърпички.

# 322
Преди си чистех грима точно с бебешки кърпички,обаче не. Не е за мен това. Кожата около очите ми започваше да щипе.

# 323
Аз не ползвам бебешки, а такива за почистване на грим. Те са и в по-малки опаковки, по-удобни за разнасяне.

# 324
И аз махам с бебешки кърпички и после с лосион за лице.

# 325
Мицеларна вода на Себамед. Сега ползвам синята бебешка. Изключително нежна и деликатна. Често в големите вериги аптеки са на промоция и ти големите разфасовки и излиза много изгодно.
Друга мицеларна вода от която съм много доволна е тази на Ларош в комбинация с термална вода. Купих на промоция /не сега/ две големи шишета за 25 лв.

# 326
От коя мицеларна вода сте доволни? Кожата ми е комбинирана,склонна към акне?
Само без Микса,че се изпъпчих от нея. И до там приключи опита ми с мицеларнити води. Обаче искам нещо,с което лесно да отстранявам грима,без млека,памуци и сто пъти миене на лицето.

В момента съм с RILASTIL,но май не е за темата.
Иначе не люти,не лепне,страхотна Simple Smile

# 327
Взех вече тази на Биотен. И един шампоан на Шаума с бадемово мляко.

# 328
  • offshore & overseas
Мицеларните води и аз ги недолюбвам, но и кожата ми вече не е младежка, та може заради това да има раздразнения и неприятно усещане при мен. Опитвала съм бебешката на Биодерма (тя направо си ми ожули кожицата), Микса (тази марка като цяло не ми понася), Гарние (уж за чувствителна кожа, двуфазна, жълтата мисля), на Агива с розова вода и някаква на Ейвън (не знам има ли видове). От всички най-добре ми понесоха на Агива и на Ейвън. Ейвънската даже я получих като подарък, най-неочаквано, а пък Агивската си е евтинджос, ок. 3 лв. е. Само дето с мицеларните води при мен няма усещане за чистота, демек, оставам си с чувството, че лицето ми е не е почистено.

Тоалетните млека също много-много не ми допадат, често пъти действат комедогенно дори на моята все пак не дотам мазна кожа. Нооо напоследък съм се спряла на една комбинация, която се справя добре, но която не прилагам всеки ден (т.к. не всеки ден използвам нещо различно от хидратантен крем). И това е млякото на Гарние за чувствителна кожа (ся са измислили, че това е био мляко)+тоника за чувствителна кожа. Така няма нужда да измивам лицето си след млякото (нещо ново, което научих от тази тема).

Както и да е, моята представа за идеалното почистване на мазна кожа (или смесена към мазна) е с измиващ гел. Евентуално ако трябва нещо да се добави за очите и после хидратиращ крем/гел. Иначе остава усещането за дискомфорт и не-чистота.

Мицеларната вода на Биотен я загледах и аз. Мооже би ще пробвам и нея, че в тия жеги млякото не е чак толкоз добър вариант.

# 329
Aко след мицеларна вода имам усещане, че ми трябва още почистване, минавам с розова вода - успокоява и хидратира кожата ми перфектно. Но тази на Биотен не ми оставя това усещане, ако ползвам след нея розова вода, то е заради ефекта на розовата вода, който много обичам.

Общи условия

Активация на акаунт