Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 48

• 76 659
  • 767
  •   1
Отговори
# 330
Както и да е, моята представа за идеалното почистване на мазна кожа (или смесена към мазна) е с измиващ гел. Евентуално ако трябва нещо да се добави за очите и после хидратиращ крем/гел. Иначе остава усещането за дискомфорт и не-чистота.
Така процедирам и аз, не си представям да си почистя грима с нещо и да не си измия лицето след това. В редките периоди когато съм използвала ФДТ гледах и за него да не разчитам само на измиващия гел.
Ще ме зарибите сега и мицеларна вода да пробвам за грима, май само такова не съм Grinning

# 331
  • Deutschland
Покупки от преди малко. Любимият Дав и маска, която ако не ми пасне на сухите краища, не ги хидратира, ще умра от яд.

# 332
  • Стара Загора
Тази маска на Гарние с банана от България ли е купувана?

Относно скраба на Велнеа, новия - не съм го пробвала, но някой тук беше споменал че е същия като стария.

# 333
[video][/video]Покупки от преди малко. Любимият Дав и маска, която ако не ми пасне на сухите краища, не ги хидратира, ще умра от яд.

Чудех и се на тази маска, като пуснаха серията в ДМ. Пиши как ти се отразява на косата и аз "страдам" от сухи краища.

# 334
 И аз така си купих мицеларна вода, че даже и две - на Гарниер и на Лореал - просто, защото много се говори за нея. Не съм забелязала да се опъпчвам, добре си вършат работата и двете. Махат грима, после се мия със съответнара марка измивен гел. И аз съм със смесена, към проблемна кожа.

# 335
  • Deutschland
От Германия е, почти 6€ струва, а реконструктора на Aussie беше намален и сега ме е яд, че не го взех. Ще пиша отзиви, когато я пробвам

# 336
Минавам да похваля измиващото олио на Палмърс, за което питах по-напред.
Маха всичко, дори очен грим (спирала и коректор) без излишно търкане и опъване на кожата, което за мен е голям плюс. В момента ползвам само него за да почистя грима. И на суха и на влажна кожа пробвах.

Преди това ползвах двуфазен за очите, мицеларна вода за лицето и след това измиващ гел за цялото лице (всички на Гарние - много ги харесвам).

Скрит текст:

# 337
 Току-що видях рекламата на тази маска на Гарниер с банан, те са много, най-различни видове, май и са нови. Яко ли мирише Yum

# 338
  • Deutschland
Току-що видях рекламата на тази маска на Гарниер с банан, те са много, най-различни видове, май и са нови. Яко ли мирише Yum

Мирише уникално на бананов сладкиш. Има още два вида, но тази е за суха коса и затова купих нея. Между другото на Langhaar mädchen има само една маска и тя е Silver blond, тоест лилава, не розова както мислех и не купих. Олиото им има малки разфасовки и следващия път ще взема за проба.

# 339
И аз забелязах, че имат малки, днес си купих шампоана за обем и се измих, ама още не виждам резултатът какъв е. За олиото много се чудех, имат и маска някаква...

# 340
Каква е цената на извиващото олио на Палмърс? Става ли за суха кожа? С тези измислени мицеларни води е нормално да усещате сухота и опъване на кожата. Минералните води нямат почистващи способности. Тя съдържа мицели – частици, които абсорбират нечистотиите и замърсяванията. Станала е популярна първо в Париж, където водата е твърда, а дамите - изключително суетни.
Няма да пиша коя е първата марка, че ще прозвучи като реклама, но беше спомената по-горе. Инвестирайте в малко по-скъпите варианти и ще усетите разликата.

# 341
Момичета страшно ме сърби скалпа от шампоана с кокосова вода от ДМ Балеа,два пъти го ползва,и от матрикс ми беше така,имате ли си на идея защо? Купила съм си Балеа с мак за боядисана ще пробвам и него и ако ме сърби няма да ги ползвам,по принцип корените ми се омазняват краищата са сухи,от другия шампоан Angel Blond нямам никакви проблеми.

# 342
Момичета страшно ме сърби скалпа от шампоана с кокосова вода от ДМ Балеа,два пъти го ползва,и от матрикс ми беше така,имате ли си на идея защо? Купила съм си Балеа с мак за боядисана ще пробвам и него и ако ме сърби няма да ги ползвам,по принцип корените ми се омазняват краищата са сухи,от другия шампоан Angel Blond нямам никакви проблеми.
С маска с кисело мляко и сода ще ти се оправи скалпа предполагам. Явно не са за теб тези шампоани. Аз на балеа малко продукти харесвам и шампоаните не са сред тях.

# 343
Каква е цената на извиващото олио на Палмърс? Става ли за суха кожа? С тези измислени мицеларни води е нормално да усещате сухота и опъване на кожата. Минералните води нямат почистващи способности. Тя съдържа мицели – частици, които абсорбират нечистотиите и замърсяванията. Станала е популярна първо в Париж, където водата е твърда, а дамите - изключително суетни.
Няма да пиша коя е първата марка, че ще прозвучи като реклама, но беше спомената по-горе. Инвестирайте в малко по-скъпите варианти и ще усетите разликата.

Мицеларните води са си точно за почистване - мицелите обират себум, замърсявания и грим. Ползвала съм няколко скъпи варианта, точно на въпросната марка, която първа ги е разработила и пуснала - ами много бях недоволна, даже ги хвърлих преди да ги изхабя. Много по-добре ми действат по-евтини варианти, българските, които се споменаха. Махат идеално всякакъв грим, после минавам с розова вода или само изплаквам с обикновена. Понякога съм почиствала само с мицеларна, дори без изплакване , тоник и крем, като съм изморена. Заспивам, на сутринта никакви лоши последствия, кожата ми си е добре.

# 344
  • София
Въпросната тайнствена френска марка (защо просто не я наричате Биодерма Smile ? ), лично на мен ми люти зверски на очите, ако попадне там. Освен това лепне и за мен далеч не е най-добрата, нищо че е първата в производството на такъв продукт.

Общи условия

Активация на акаунт