Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 48

• 75 592
  • 767
  •   1
Отговори
# 435
  • Стара Загора
Откакто минах на спрей, кристал и стик без алуминий....се родих. Никакви жълти и бели петна, никакво събиране на продукт под мишниците.

# 436
Кой без алуминий ползваш?

# 437
  • Стара Загора
Спрея на Earth of salt, този кристал

Стик https://naturalcare.bg/kozmetika-tqlo/dezodoranti/suh-dezodorant-chaeno-dyrvo

# 438
  • оттам, откъдето започва България
Повече от 10 години ползвам стик Рексона. Никога не съм имала проблем с дрехите.

# 439
Имах стик рексона,ролон Дав също и все ми оставят следи👹👹 може,би защото се потя доста подмишниците,не знам и аз,моя приятел ползва всякакви и не му оставят следи,но не се поти почти,а при мен има следи винаги,явно защото се потя,от години насам ползвам гарниер лилавия бял е не прозрачен,но не ми оставя следи,а всички други оставят.

# 440
Аз съм доволна от тези на Нивеа, не ми остават бели следи Simple Smile

# 441
[Кои точно сте ползвала на Нивеа,аз преди 5години си бях купила black&white и не ми хареса никак с много лек аромат е

# 442
  • Стара Загора
Гарние имаха много приятен с розова капачка, но не ме предпазва и той. Затова и не повторих.

# 443
  • София, България
Здравейте, да попитам някоя ползвала ли е матиращата пудра на Есенс all about Matt и доволни ли сте, добре ли се справя? Всякакво мнение ще ми е от полза. 😊

# 444
Стиковете на Рексона и при мен оставят следи, а не се потя много, не е това. Понякога са ми оставяли още при обличането.

# 445
  • София
Здравейте, да попитам някоя ползвала ли е матиращата пудра на Есенс all about Matt и доволни ли сте, добре ли се справя? Всякакво мнение ще ми е от полза. 😊
Не мога да кажа, че е страхотна, но става.

# 446
  • оттам, откъдето започва България
Сухият дезодорант се слага поне 10 мин. преди обличане. Ако се сложи по-голямо количество  и веднага се облечеш, може видимо да изцапа тъмна дреха, но не се наслагва по дрехата под мишниците.
Явно аз не прекалявам с дозирането и затова нямам проблем.

# 447
Винаги изчаквам преди обличане, а и със сигурност не прекалявам с количеството, защото един стик 40г ми стига за 3-4 месеца. Оставя си следи Рексоната, поне видовете, които съм пробвала, а те са вероятно към 10.

# 448
  • Пловдив
[Кои точно сте ползвала на Нивеа,аз преди 5години си бях купила black&white и не ми хареса никак с много лек аромат е

Не е към мен въпросът, но ето този ролон на Нивея е много добър - ефикасен е, икономичен е и не оставя никакви следи, прозрачен е. Но е с алуминий и само заради това спрях да го ползвам.

# 449
Точно този описах по-нагоре. И аз съм много доволна. Както споменах, прозрачните като цяло не оставят следи.

Общи условия

Активация на акаунт