Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 48

• 76 608
  • 767
  •   1
Отговори
# 420
Туити, благодаря. Нямам кутия, взех пет броя за проба
Аа ясно, аз от Елитис ги бях взела и там само на кутии бяха, а явно има и на бройки Simple Smile  Пиши дали има ефект при теб. И да знаеш, че миризмата не е от най приятните.

# 421
Какво визирате под "чист състав",защото за 3 лв мн ме съмнява.

# 422
  • Deutschland
Исках да си купя Балеа крем с колаген, но купих серум. Уж ефекта бил същия като след капсулите - сияйна и гладка кожа

# 423
  • Бургас
Фрау Скитница,сподели дали си доволна от серума.
Харесах много нещата на Балеа.

# 424
Аз си взех от намаленията накякъвкрем наБалеа мед с уреа....мех...лепне ми вече повече от половин час седи и ми лепне...
Я да ви питам...нещо напоследък като сложа крем и грим и всички неща и изляза започвам да се потя...само лицето и имам чувството,че полезностите кожата ми ги изхвърля. Даже не е потене точно, ами все едно цялата вода от кожата ми излиза навън на капчици... все едно съм се изкъпала току що. Случвало ли ви се?Чудя се от кремовете ли е,нещо непоносимост ли е, недостатъчно време чакам да попие ли, просто ми е твърде топло ли нз...Ама не става само с един вид, ами всичките..

# 425
  • Deutschland
Фрау Скитница,сподели дали си доволна от серума.
Харесах много нещата на Балеа.

О, да. Нанесох го преди час, кожата ми се озари почти веднага, но лепне в началото. След няколко минути всичко си идва на мястото и ефекта е гладка и сияйна кожа. Ще видим утре сутринта дали ще има сухота по нея. Минус е прекалено силния аромат, на някой може да не му хареса.

# 426
  • Бургас
Breedlove,и аз съм така.Но при мен е хормонално.
На Балеа мед с уреа и аз го взех,много хубаво попива при мен.Може би не е за твоя тип кожа,а може и да не е твоят продукт.Може да го оставиш за зимата.
Аз през лятото не се гримирам,крем слагам рано сутринта и вечер.Ако е много,много топло,само нещо леко хидратиращо, въпреки че ми е недостатъчно .

# 427
Breedlove, не е от крема, от горещината и задухата е. И аз съм така през лятото. Не съм открила лек, трябва да се стои на хладно.

# 428
Аз само докато приготвя дребен за излизане и почти съм останала без фон дьо тен... Пудра, нищо не помага. А направя ли рогел на центъра съм все едно без грим. Не смея да махна очилата Sad

# 429
Аз си взех от намаленията накякъвкрем наБалеа мед с уреа....мех...лепне ми вече повече от половин час седи и ми лепне...

кремът с урея е за суха кожа
не го изхвърляй, пробвай го през зимата
не е непоносимост, от горещината е
ако така се получава от всичките ти кремове, провери за каква кожа са и дали твоята е такава в момента
ако я усещаш суха след измиване и почистване, помисли да смениш почистващите средства с по-меки и неагресивни
крема с урея е без спф или с 15, предполагам, че го ползваш у дома
може да вземеш флорална вода и да пръскаш с нея след измиване вместо крем

# 430
Мерси, момичета. Кожата ми е суха,вода пия много, пръскам флорална, почистващите са ок, не ми дърпат, не прекалявам с тях. Сега тествах с крем, не стана така, явно трябва наистина само сутрин и вечер и като излизам да скипвам крема. Може пък да е от уеднаквяването на телесната температура след душа и навън
 Иначе избягвам фондьотена напоследък, откакто минах на органична козметика. Харесала съм един тониращ серум на Madara, все не му идва времето.
Пробвах едни маски на Дъглас по 6лв, на мен ми стигат за няколко пъти. Не са лоши.

# 431
щом кожата ти е суха, но сега реагира по този начин, защо не подбереш един лек гел за жегите? не мога да ти препоръчам нищо в момента, защото скоро не съм ползвала подобен продукт, но на балея преди около месец излезе лимитиран гел с алое и се обсъждаше в темите
ако те притеснява, че може да ти опъва в първия момент, може да нанасяш съвсем малко количество върху влажна (не мокра) от флорална вода кожа

# 432
За пореден път искам да похваля сапунът против петна на ДМ.
След като вчера бях отписала един потник, който детето ми наклепс с череши , който натърках със сапуна и изпрах и е без петна. Много съм щастлива, защото много харесвам потника Wink и с детските дрехи много ме е спасявал този сапун,а е на добра цена

# 433
Искам да попитам ползвали ли сте този рол-он? Оставя ли бели следи по дрехите?
По принцип ползвам само гарниер защото не оставя следи по дрехите и има силен аромат,но го ползвам от години и нещо взе да не ми харесва,искам рол-он със силен аромат и да не оставя следи по дрехите Simple Smile

# 434
Посочения не съм ползвала, но ако искаш рол-он и да не оставя следи, трябва да е прозрачен, а не бял и гъст. На Нивеа има един с лимонова трева със светлосиня капачка, той е прозрачен и не оставя следи. Освен това съхне доста бързо и е с много свеж аромат.

Общи условия

Активация на акаунт