Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 48

• 76 611
  • 767
  •   1
Отговори
# 405
И аз съм доволна от Престиж, с нея получава точният цвят, с другите до сега все е по-тъмен, и не ми изсушава косата, боядисва белите ми косъмчета и държи по месец

# 406
За ексфолиране на тялото ползвам ето такава ръкавица, от магазин за 1 лев заедно с душ гела под душа, ефекта е много добър.

# 407
И аз да питам за боя с руса коса съм,не искам престиж,много жълтеят,саяс олео е слаба не ми лови корените,колебая се между велатон и лонда коя е по-добра ? Престиж ползвах когато бях черна,харесва ми Simple Smile ММ бюти има хубави цветове,но не знам,не смея 😸
Аз си взех 205 номер, натурално русо. Много ми беше кофти цвета на косата след предходно боядисване с Лонда, корените ми бяха рижави. Сега стана много хубав цвят.

# 408
Пробвала съм толкова много бой, най си ми е любима лилавото Palette
Аз съм с естествена червеникава коса, която от години боядисвам в корените, защото побелявам. ползвала съм какво ли не, само тази Palette не ми се отмива след няколко измивания. а цената й в Елитис е повече от добра.

# 409
И не ми пада косата, но моята по принцип си е здрава и нямам някакви сосбени проблеми с нея, освен, че е тежка и все съм без обем (но това е друга тема).

# 410
И аз да питам за боя с руса коса съм,не искам престиж,много жълтеят,саяс олео е слаба не ми лови корените,колебая се между велатон и лонда коя е по-добра ? Престиж ползвах когато бях черна,харесва ми Simple Smile ММ бюти има хубави цветове,но не знам,не смея 😸
Аз си взех 205 номер, натурално русо. Много ми беше кофти цвета на косата след предходно боядисване с Лонда, корените ми бяха рижави. Сега стана много хубав цвят.
Кой номер,може ли да видя косата ви? 

# 411
  • Deutschland
Вчера открих в българския магазин ампули и шампоани Денисе и си взех ампули с плацента набързо, защото малката ме вбеси тотално и нямах време да избирам. Момчето ми предлагаше да чета нещо, ама можех ли 🤔. Въпроса ми е на чиста коса ли се маже ампулата и колко време след това не трябва да я мия!?! На тях пише, че са за косопад, имаше и други видове, ама следващия път

# 412
Вчера открих в българския магазин ампули и шампоани Денисе и си взех ампули с плацента набързо, защото малката ме вбеси тотално и нямах време да избирам. Момчето ми предлагаше да чета нещо, ама можех ли 🤔. Въпроса ми е на чиста коса ли се маже ампулата и колко време след това не трябва да я мия!?! На тях пише, че са за косопад, имаше и други видове, ама следващия път
След баня се слага на леко подсушена коса. Без отмиване е. Отзад на кутията би трябвало да има упътване как се прилага.

# 413

Аз също съм руса. Колкото пъти съм се боядисвала с Лонда, резултата е все едно не съм боядисвана. Не знам дали само на моята коса е така, но никак не съм доволна. Обикновено ползвам по-скъпи бои - ЛОреал или Хена плюс https://remedium.bg/hair-colouring/hennaplus-long-lasting-colour … 8light-blond.html

Последна редакция: сб, 07 юли 2018, 13:29 от Poni69

# 414
  • Deutschland
Туити, благодаря. Нямам кутия, взех пет броя за проба

# 415
  • София

Аз също съм руса. Колкото пъти съм се боядисвала с Лонда, резултата е все едно не съм боядисвана. Не знам дали само на моята коса е така, но никак не съм доволна. Обикновено ползвам по-скъпи бои - ЛОреал или Хена плюс https://remedium.bg/hair-colouring/hennaplus-long-lasting-colour … 8light-blond.html

Колко време цвета на косата се запазва с Henna Plus? Колкото пъти съм сменяла марката на боята, никога не съм била доволна от резултата.

# 416
Да похваля душ-гела на Биотен с червена боровинка.Страхотен аромат,чист състав и на цена от 2,39. 😍 Вероятно вече минаван на Биотен.

# 417
Моята коса е доста побеляла и почти никоя руса боя не покрива белите ми коси. Хена плюс ги покрива. Харесва ми това, че се поотмива и няма рязка граница между боядисана и небоядисана коса. Иначе аз не се боядисвам по често от на 2 месеца.

# 418
  • София
Моята коса е доста побеляла и почти никоя руса боя не покрива белите ми коси. Хена плюс ги покрива. Харесва ми това, че се поотмива и няма рязка граница между боядисана и небоядисана коса. Иначе аз не се боядисвам по често от на 2 месеца.

О, това е много добре! Може и да я пробвам.  Simple Smile

# 419
Да похваля душ-гела на Биотен с червена боровинка.Страхотен аромат,чист състав и на цена от 2,39. 😍 Вероятно вече минаван на Биотен.

И аз ги заглеждам. А действието върху кожата какво е - премива, овлажнява или неутрално? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт