Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 48

• 76 621
  • 767
  •   1
Отговори
# 390
Имах на жая с козе мляко,тя също не е лоша Simple Smile но най харесвам пантен с кератин:)

# 391
Благодаря за препоръките! Simple Smile

# 392
Ползвали ли сте златистия балсам на Пантен? Или заглаждащия флуид на Орсен 🤔

# 393
  • Deutschland
Ако е лятната серия на Пантен - супер е балсама. Златиста опаковка, но не съм у нас и не мога да снимам

# 394
Аз си взех един балсам на Пантен в черна опаковка. Не е лош за суха коса.

# 395
  • Стара Загора
Ако е онова 3 минутното от Аква серията, при мен беше почти безполезно. Но и моята коса е гъста, трудно се поддава на подобни леки формули. Blush

# 396
Ако е онова 3 минутното от Аква серията, при мен беше почти безполезно. Но и моята коса е гъста, трудно се поддава на подобни леки формули. Blush
За Паннтена ли говориш?

# 397
Видях, че сте писали за ексфолианти. Аз съм страшно доволна от ексфолианта за тяло на Балеа с морска сол и лимонена трева. 👌

# 398
А бихте ли препоръчали боя за коса. До сега два пъти ползвах syoss oleo intense, но косата ми се омазнява много бързо от нея и едвам я къпя, стои някак сплескана, не мога да прокарам пръсти през нея, за да я измия добре

# 399
Аз вчера си взех импулсивно от Лили на Престиж. Останах приятно изненадана. Много лесно се хомогенизира и нанася, не мирише остро на амоняк като някои други бои, не ми раздразни скалпа и стана много хубав цвят. Мисля да дам шанс и на други български бои.

# 400
И аз да питам за боя с руса коса съм,не искам престиж,много жълтеят,саяс олео е слаба не ми лови корените,колебая се между велатон и лонда коя е по-добра ? Престиж ползвах когато бях черна,харесва ми Simple Smile ММ бюти има хубави цветове,но не знам,не смея 😸

# 401
  • София
Аз вчера си взех импулсивно от Лили на Престиж. Останах приятно изненадана. Много лесно се хомогенизира и нанася, не мирише остро на амоняк като някои други бои, не ми раздразни скалпа и стана много хубав цвят. Мисля да дам шанс и на други български бои.

+++ 1 за Престиж!

# 402
 Пробвала съм толкова много бой, най си ми е любима лилавото Palette

# 403
  • София
Palette не съм ползвала, но съм чула, че много пада косата от тази боя.

# 404
Palette не съм ползвала, но съм чула, че много пада косата от тази боя.

Да така е. Аз получих косопад от нея. Супер силна и агресивна. Повече никога.!

Общи условия

Активация на акаунт