WIZZ AIR - 31

• 68 193
  • 735
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Имате ли инфо, какво се случва с полетите Варна София зимните месеци?

# 376
  • Вестерос
Май ги махали

# 377
  • София
Здравейте момичета:)
Имам 2 ваучера за подарък по 100лв. всеки. Ваучерите са ми подарени септември 2017та и доколкото знам трябва да ги използвам в рамките на една година. Т.е. скоро.. Wink Въпросът ми е дали мога да направя резервация онлайн или задължително трябва да е по телефона (което предполага още такси)? Освен това знаете ли дали самото пътуване може да е по-късно от една година от датата на закупуване на ваучерите?
Благодаря! Flowers Cherry Blossom

# 378
Когато стигнете до плащане, има поле ВАУЧЕР - попълвате кода му и после бутон ОСРЕБРЕТЕ. Може да пътувате , когато пожелаете, единствено плащането трябва да е в периода на валидност на ваучерите.

# 379
  • София
Когато стигнете до плащане, има поле ВАУЧЕР - попълвате кода му и после бутон ОСРЕБРЕТЕ. Може да пътувате , когато пожелаете, единствено плащането трябва да е в периода на валидност на ваучерите.
Много благодаря, Galettta!

# 380
Здравейте,

Следващия месец имам полет до Дубай. Питането ми е следното: трябва ли да се редя задължително за получаване на бордна карта и на нашето летище?
И друг въпрос - мога ли без приорити да поискам чекиране на малка раница преди проверките за сигурност и да сложа в тях по-големи течности от 100мл?

# 381

a_angelov, откъде пътуваш?
Чекирай се онлайн, няма да се редиш за никаква бордна карта.

# 382

a_angelov, откъде пътуваш?
Чекирай се онлайн, няма да се редиш за никаква бордна карта.

От София летим. По-напред в темата четах за нещо подобно. А в Дубай, знам че е така доста често. Обикновено се чекирам онлайн и свалям бордните карти от приложението.

# 383
Ако не се чекираш онлайн, на летището ще платиш да те чекират. 20 лв на човек май беше. Ръчния багаж можеш да го дадеш на чек- ин гишето (взимат ги безплатно) щом нямаш приорити. Дори в мейлите пишат да си оставиш ръчния багаж още на чек- ин. Това е, за да се избегне струпване на гейта.

# 384
В Дубай си спомням, че ни караха да се редим на чек-ин, въпреки че имахме бордни карти и само ръчен багаж /2015г./.

# 385
Ако не се чекираш онлайн, на летището ще платиш да те чекират. 20 лв на човек май беше. Ръчния багаж можеш да го дадеш на чек- ин гишето (взимат ги безплатно) щом нямаш приорити. Дори в мейлите пишат да си оставиш ръчния багаж още на чек- ин. Това е, за да се избегне струпване на гейта.

Питането ми беше дали след като се чекирам онлайн трябва специално за Дубай да се редя за бордна карта от летишето.

# 386
Така или иначе ще се наредиш да оставиш багажа- ще кажат и за БК.

# 387
  • София
Здрвейте!Трябваше да пътувам утре вечерта със самолет София Варна .С Уизеър.Взех билет ,но сега пътуването се отменя.Знаете ли дали мога да го презавери или да го анулирам.И дали таксата е много голяма?

# 388
https://wizzair.com/bg-bg/informatsiya-i-uslugi/tseni-otstupki/v … ki-uslugi-taksi#/
Такса за отмяна
КОЛ ЦЕНТЪР   На полет, на пътник   ‎60,00 ​€​
‎120,72 ​лв.​

Такса за промяна на полет
ЧРЕЗ WIZZAIR.COM   На полет, на пътник   ‎40,00 ​€​ – ‎30,00 ​€​
‎80,12 ​лв.​ – ‎60,36 ​лв.​
Такса за промяна на полет
КОЛ ЦЕНТЪР, ЛЕТИЩЕ   На полет, на пътник   ‎40,00 ​€​ – ‎30,00 ​€​
‎80,12 ​лв.​ – ‎60,36 ​лв.​
+ разликата в цените, ако новия полет е по-скъп

# 389
  • София
Здравейте,знаете ли защо не мога да чекирам дете,родено 2007 г.?В опциите за дата на раждане ми дава като най-задна година 2004?

Общи условия

Активация на акаунт