WIZZ AIR - 31

• 68 179
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
  • Перник
А куфарчетата, които не се дават за чекиране, теглят ли ги?

не,не ги мериха

# 361
А куфарчетата, които не се дават за чекиране, теглят ли ги?

не,не ги мериха
Мерси!
Винаги си купуваме кафе от Италия и да знам колко мога да натъпча после 😊

# 362
Предполагам е ясно, че ако един път не са ги мерили не значи, че вашия няма да го премерят

# 363
За пътуване на деца с двамата родители освен червен паспорт, нали не трябват актовете за раждане?

# 364
За пътуване на деца с двамата родители освен червен паспорт, нали не трябват актовете за раждане?

Принципно не. На летище София не ми го искат. Наскоро ми искаха копие на сухопътна граница. Тоест, винаги си нося копие от АР на детето.

# 365
Предполагам е ясно, че ако един път не са ги мерили не значи, че вашия няма да го премерят
Така е. Аз питам занкг,не за размери обаче.

# 366
Обърках при въвеждането на личните данни при онлайн чекирането а телефонът който е даден ми казва че е невъзможен разговор.! какво да направя?

# 367

Същото е и за кг

# 368

Същото е и за кг
Няма да прекалявам.

# 369
  • В страната на бурите
Отдавна не е имало промо цени... или съм ги и пуснала?

# 370
  • София
Писах преди два дни за намаление на отделни полети, при условие че се пътува до 30 септември. Последното за всички дестинации е било на 12 юни.

# 371
Полет Барселона-София преди около 20 дни всички куфарчета бяха събрани в багажното/пътници без priority/.
Същото се случи и преди два дни с полет от Будапеща.

# 372
  • sf
Ако съм без приорити и ми вземат раницата в багажното, къде се очаква да си държа телефона, портмонето, ключовете и прочие дреболии? 🤔

# 373
  • Somewhere far away
Ако съм без приорити и ми вземат раницата в багажното, къде се очаква да си държа телефона, портмонето, ключовете и прочие дреболии? 🤔
В по -малката ръчна чанта.

# 374
Зависи колко е голяма раницата. Ако е с големината на по-голяма дамска чанта, няма да я вземат.

Общи условия

Активация на акаунт