WIZZ AIR - 31

• 68 198
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Здравейте, на Брюксел Шарлероа дали ще ми трябва разпечатана бордна карта или може и с тази от приложението? Купих билетите с две резервации и чекирането ще е когато сме там.
Благодаря предварително!

# 346
Здравейте,
Бих искала да попитам относно новите правила за багажа и прочие. Ако купя Приорити само на мен, без детето, то ще има ли някакво значение при цялата проверка и процедура по качване на самолета?

# 347
  • София
С каква цел ще купувате приорити? Има значение само, ако държите големият ръчен багаж да пътува с вас на борда и да не го вземат в багажното на самолета.  И ще влезете от първите в самолета. Иначе няма да Ви разделят с детето, дори и без приорити.

# 348
Здравейте, на Брюксел Шарлероа дали ще ми трябва разпечатана бордна карта или може и с тази от приложението? Купих билетите с две резервации и чекирането ще е когато сме там.
Благодаря предварително!

Или разпечатана, или бордна карта на телефона.

# 349
С каква цел ще купувате приорити? Има значение само, ако държите големият ръчен багаж да пътува с вас на борда и да не го вземат в багажното на самолета.  И ще влезете от първите в самолета. Иначе няма да Ви разделят с детето, дори и без приорити.
Най - вече заради допълнителната чанта, която ще мога да взема с мен и идеята, че нося подаръци в ръчния, за които искам да знам, че ще си ги съхранявам в близост . Като цяло идеята с качването първи, не ми е от голямо значение Simple Smile

# 350
Забелязали ли сте горе-долу кога излиза разписанието от април нататък?

# 351
  • Хасково
Здравейте,
Резервацията ми е за 8 билета, 3 от тях са със запазени места, които вече чекирах за полета на отиване на 4.08. Връщането ни е на 8.08, не откривам обаче от къде да направя чекирането за връщане на тези с платените места.
В секцията Пътен план виждам и двата полета, а в секция Предстоящи Пътувания виждам само полета за отиване. Може би обратния полет все още не е потвърден?! Чекирането не беше ли 15 дни преди полета?

# 352
di-di, има промени за чекинг, особено, ако не са резервирани местата. Мисля, че е до 2 дни преди самия полет. Поправете ме , ако греша.

Аз по случай моя сменен полет от Варна-София на Лондон-София... Звънях миналата седмица. Нямало как да ми върнат парите по кред.карта, след като вече било чекнато да се върнат само в профила. Шефката ми е натиснала в бързината тази опция... Питах как и кога мога да ползвам сумата , ако все пак реша. До 3 месеца трябвало да си купя билет за друг полет, който да употребя след 1 година?!?!? Викам къде мога да го прочета това в сайта, за да го копи/песйтна на шефката си, от която карта дефакто е купуван билета за сменения полет - 'тя информацията е разпръсната в сайта, няма как да е на едно място. Пуснете една жалба и колегите ще ви върнат на въпросите''
Та, така... след като 3 пъти ме слага на изчкаване ,за да се консултира с колегите, защото не беше сигурна в отговорите си, девойката ми каза да пиша молба. Писах. Но явно ще почакам доста за отговор. Почти съм сигурна, че пак ще ми откажат да ми върнат парите в картата и ще настоят да си останат в профила...
Дали има смисъл да пиша на КЗП, как мислите? Дефакто съм купила услуга, която не мога да ползвам. Те са ми взели парите и предлаганите след тов адати и полети не ме устройват. Аз си искам парите обратно.

# 353
  • София
Днес има 20% намаление на цената на отделни полети, ако се пътува преди 30 септември - въпросните полети са отбелязани с %.

# 354
  • София
Някой има ли наблюдение дали има закономерност децата да са в по-задната част на самолета? Предни дни пътувах София-Варна и имаше много! деца на самолета, но всички бяха от средата назад позиционирани /с родителите си, разбира се/. Бях на един от първите редове и не се чуваха много. Ще летя обратно Варна - София с двете деца и се чудя дали да не си купя едно място и децата просто автоматично да оставя да си ги раздели до мен. Всички тези мисли ми минават, защото последния ни полет беше кошмарен. Едно малко детенце с баба си зад нас не спря да вика, крещи, плаче...истерично. Баба му с нищо не му помогна да се успокои и съответно целия полет беше адски неприятен и 40мин ми се сториха като 3 часа. Не заради моя дискомфорт, а защото моите и двете деца не издържаха и 10мин след това започнаха и те тихичко да си плачат. Много щастливи се качиха, защото беше първият им полет, но ...късмет Simple Smile От тогава всеки път като пътувам сама и ме питат имаше ли ревящи деца Grinning
Та, иска ми се този полет да избегна подобен дискомфорт за тях и да им го направя по-приятен. Да си купя ли едно място по-напред или няма никакво значение това Simple Smile

# 355
не,няма такава закономерност и не би трябвало да има.
От както престанах да купувам места за мен и дъщеря ми,системата ни разпределя от средата на самолета,по-скоро напред.Преди дни бяхме на 5 ред.

# 356
  • София
не,няма такава закономерност и не би трябвало да има.
От както престанах да купувам места за мен и дъщеря ми,системата ни разпределя от средата на самолета,по-скоро напред.Преди дни бяхме на 5 ред.

Благодаря за бързия отговор Simple Smile
Чекирах се, реших да не купувам място...27 ред...но няма значение, дано е на късмет и да е спокоен полет Simple Smile

# 357
  • Германия
Без избрани места нас ни дадоха 8-ми ред. На връщане си избрах места на 27-ми и от двете страни имаше семейства с по 1 бебе. Не знам дали е било случайно, или и те  си бяха избрали местата. Предимството на последните редове е, че излизаш бързо, като се кацне.

# 358
  • Перник
Здравейте-прясна информация от 28ми -Милано Бергамо-София-на никой от пътниците не събраха малките куфарчета в багажното-пътуваха си с тях,аз бях с Приорити така или иначе,но ми направи впечатление.

# 359
А куфарчетата, които не се дават за чекиране, теглят ли ги?

Общи условия

Активация на акаунт