WIZZ AIR - 31

• 68 003
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
И аз това очаквах, закупих билети за мен и детето , но нямаше никакво изискване за закупуване на места, беше по желание. Става въпрос за вътрешен полет, ако има значение.

# 181
  • София (Възраждане)
Не се тревожи, малко вероятно е системата да ви раздели, пък и ако го направи, персоналът ще ви настани един до друг. Те за възрастни го правят, какво остава за деца.

# 182
Зависи на колко години е детето.Ако е на години,позволяващи да пътува само има вероятност да бъдат разделени дете и родител. Последният път пред мен имаше баща,а детето му/видимо на около 14г/беше няколко реда по-напред.Жената до него предложи да си смени мястото с детето. Дори и дасте разделени,винаги има начин да се оправят нещата

# 183
Ще пътувам сама с двете деца. Мъжът ми реши, че след като няма официална политика на сайта, трябва да купя места за да съм сигурна, че ще сме тримата на един ред. За местене преди излитането не винаги има време и затова реших да купя места...
И малко извън темата: на малкият ми син при последното пътуване му текна кръв от носа. Стюардесата не знаеше какво да прави, аз - също /освен да попиваме със салфетки и да го сложим в хоризонтално положение/. Случвало ли ви се е и как се справяте?

# 184
  • Германия
На малкото ми дете често кървеше носът без видима причина, та от УНГ-лекарят и от курс по първа помощ знам, че главата се навежда напред и се охлажда врата. Така каквото има да капе си излиза, а не се връща назад в гърлото, където би могло да предизвика повръщане и задавяне. И при обилен кръвоизлив се слагат едни тампончета в носа, на детето ги изписаха по рецепта. Слава Богу се наложи само веднъж да прибягвам до тях.

# 185
Благодаря на всички за отговорите, детето е доста под 14 годишна възраст. За кървенето от носа: вероятно е от промяната на налягането. Правилните действия са както е писала дамата по горе - лавата се навежда напред и се охлажда врата. При обилен кръвоизлив се слагат тампончета в носа. Желая на всички гладки и спокойни полети!

# 186
Някой да има проблеми със сайта днес? От два часа не мога да купя билети.

# 187
Момичета, благодаря за съветите - дано не се налага този път да спираме кръв от нослето!
Тръгваме утре и изпадам в паника - нищо не е наред... Сега започвам да се притеснявам за нотариално завереното пълномощно за пътуване сама с децата - старо от 08.07.2016 година. В него не пише период, нито конкретна дестинация. Смятате ли, че може да има проблем, че е от преди две години? Текстът е следния:
Долуподписаният ........
декларирам, че съм съгласен децата ми:
1. ......
2. ......
да пътуват извън границите на РБългария придружени от майка си ..........
дата 08.07.2016
ПП. Всички цитирани документи /лични карти, паспорти и т.н./ са актуални.

# 188
Момичета, благодаря за съветите - дано не се налага този път да спираме кръв от нослето!
Тръгваме утре и изпадам в паника - нищо не е наред... Сега започвам да се притеснявам за нотариално завереното пълномощно за пътуване сама с децата - старо от 08.07.2016 година. В него не пише период, нито конкретна дестинация. Смятате ли, че може да има проблем, че е от преди две години? Текстът е следния:
Долуподписаният ........
декларирам, че съм съгласен децата ми:
1. ......
2. ......
да пътуват извън границите на РБългария придружени от майка си ..........
дата 08.07.2016
ПП. Всички цитирани документи /лични карти, паспорти и т.н./ са актуални.
Не,няма да имаш проблем.Не се притеснявай толкова Simple Smile и лек полет /само си направи копие и носи оригинала също. Задържат копието при тях. И ако ще се връщаш отново сама с децата е добре да имаш и превод на английски.Случва с евсе по-често да търсят документ и от другата страна/

# 189
  • София
За разделянето с две деца: преди две седмици от Атина до София зад мен седяха майка с две деца, а бащата беше няколко реда назад. Изглежда не е задължително да са двама по двама.

За кръвта от носа: в никакъв случай не слагайте детето в хоризонтално положение. Както са писали другите, навежда се напред, за да може кръвта да изтече и детето да не се задави. В аптеките има един крем (не му помня името), който в такъв случай се намазва на памуче, слага се в носа и спира кръвотечението.

# 190
Не,няма да имаш проблем.Не се притеснявай толкова Simple Smile и лек полет /само си направи копие и носи оригинала също. Задържат копието при тях. И ако ще се връщаш отново сама с децата е добре да имаш и превод на английски.Случва с евсе по-често да търсят документ и от другата страна/
Преводът сам по себе си надали ще свърши някаква работа. Вероятно трябва да е от "заклет" преводач...

# 191
не,не трябва да е от заклет преводач.Трябва да бъдазаверен нотариално и той
Ако представиш документ на бг на чуждоезични,няма как да очакваш даразберат какво пише в него

# 192
не,не трябва да е от заклет преводач.Трябва да бъдазаверен нотариално и той
Ако представиш документ на бг на чуждоезични,няма как да очакваш даразберат какво пише в него
Ако е в ЕС- българският е официален език и изобщо не трябва да Ви интересува дали ще го разбере някой или не- това е негов проблем.
"ЕС провежда политика за насърчаване на употребата на всички официални езици на територията на целия съюз."

# 193
  • Велико Търново
Здравейте,
имам закупени билети София - Атина за 8 септември и обратния полет на 15 септември. И двете дати са в събота.
Днес на сайта виждам, че на тези дати няма полети до Атина.
До момента нямам известие от Уиз за отмяна на полетите.
Леко съм в паника, не зная какво да предприема. Възможно ли е днес, заради днешното намаление да не показват полетите на някои дати? Трябва ли да изчакам известие от тях, или си е моя грижата да се информирам и да се свързвам с тях.

# 194
  • София-Младост
Отстрани обаче пише, че всички билети са разпродадени.
Това е полета нали
съб, 8 септември 2018
16:35 17:55

Общи условия

Активация на акаунт