WIZZ AIR - 31

• 68 919
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
  • София
На Фейсбук страницата на Wizz излезе съобщение, че техническите проблеми са решени, намалението вече е видимо и във вид на извинение го удължават до полунощ (централно европейско време) на утрешния ден.

# 481
На излитане от София не е нужно бордната карта да е принтирана.

# 482
Някой има ли идея защо, след като при купуване на Discount Club стандартно членство минимумът отстъпка на човек, на посока, е 20 лв, при днешна покупка на билети+ дискаунт карта, разликата с редовната цена на билета е 16 лв./ човек/ посока, вместо 20, както пише в условията на членството?

И друго, което ми направи впечатление, е ,че всъщност промоцията е изчислена не на 20%, а на 18% намаление, което грешка ли е, леко подвеждане ли, не знам....

# 483
  • София
В условията пише, че намалението не се прилага към административната такса.

Гарантираната отстъпката на Дискаунт клуб е за билети над 19.99 евро - тоест ако цената на билета е по-ниска от тази, отстъпката е по-малка. Може би вашият случай е такъв.

Последна редакция: ср, 22 авг 2018, 19:52 от Beretsheri

# 484
Beretsheri, благодаря 👍!
( относно отстъпката на discount club- билетът е с по- висока цена от 19.99€ и затова се учудих, че цената не стана - 20 лв, а - 16...., но както и да е, още веднъж благодаря за поясненията! )

# 485
  • Somewhere far away
При пропуснат полет от къде да търся най -скорошен нов ?  в уизз иима чак на27 ми . а това не ме устройва

# 486
  • София
Как да променя името си в профила на сайта на Уиз?

# 487
Здравейте! Някой получил ли си е уиз кредит-а за резервация на хотел за м. юли? Досега съм ги получавала до 10-15-ти на месеца следващ престоя в хотела, но този път нищо не получавам. Писах два пъти на customerrelations1@wizzair.com, но никакъв отговор. Промяна в контактите ли има?

# 488
Аз имам неполучени кредити от края на юли, но и друг път ми се е случвало забавяне. Досега не се е случвало да не ми начислят кредит. Simple Smile
Никога не съм писала на мейла, така че не мога да кажа дали има промяна, или просто бавно/не отговарят.

# 489
  • София (Възраждане)
Аз също имам неизплатен кредит тъкмо от края на юли, вероятно летните отпуски на персонала объркват плана Simple Smile

# 490
Аз имам и от юни и от юли - и засега нищо. Понякога отговарят много бавно на мейла. Иначе отговорът им беше, че изисквало технологично време, за да получат информация от доставчика на услугата, приемете извиненията ни, дрън-дрън...

# 491
  • София по рождение
Аз също имам неизплатен кредит тъкмо от края на юли, вероятно летните отпуски на персонала объркват плана Simple Smile
Извинете този кредит как и за какво го ползвам?

# 492
  • София (Възраждане)
Ако влезеш в booking.com през линка на сайта на Уизз и реализираш нощувка, до 15-то число на следващия месец следва да ти върнат на уизз акаунта 10% от стойността. Могат да се използват за нова резервация за полет и т.н.

Впрочем кредит от началото на юни тази година ми беше върнат съвсем навреме.

# 493
  • Варна
И на мен не ми е върнат все още, за резервация 7.07-10.07.

# 494
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
и аз така с кредит от юни, писах им обещаха до края на юли, нищо - пак им, писах, казаха, че ще проверят и от тогава ни вопъл, ни стон!

Общи условия

Активация на акаунт