ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 7

• 20 880
  • 771
  •   1
Отговори
# 270
Зайко, а според мен сега ще бъде оше по-яко, защото вече свикнаха един с друг и ще са още по-естествени и сцените ще им се получават още по-добре Simple Smile Аз също им вярвах през цялото време Simple Smile

# 271
Аз пък си мисля, че лелята нарочна са я сложили да играе мрънкаща, за да може Марио да я убеждава и да изпъкне, че вече ще се бори за щастието си и за Зорница. Heart Накрая като Марио носеше Зори на ръце и лелята беше много хубаво усмихната на заден план Simple Smile

# 272
Аз пък си мисля, че лелята нарочна са я сложили да играе мрънкаща, за да може Марио да я убеждава и да изпъкне, че вече ще се бори за щастието си и за Зорница. Heart Накрая като Марио носеше Зори на ръце и лелята беше много хубаво усмихната на заден план Simple Smile
Съгласна. Wink Ето, във всичко намираме нещо положително. Ако не беше тя да мрънка, Марио нямаше да може да докаже така добре на Зорница, че е готов на всичко за нея. Всичко е направено с цел.Grinning

# 273
Ооо момичета, как ми липсвахте (аз на вас не Grinning ) Бях на тийм билдинг (който аз организирах и беше лудница) в хотел, в който нямаше обхват. (само на терасата в един ъгъл и в тоалетната -познайте къде се скривах да ви почитам от време на време. Поне беше красиво
Скрит текст:
). Joy
Шефката ми изпраща снимки, които трябва да кача на флашка. Сред всички снимки на екипа, получавам на имейла и това:
Скрит текст:
Бях леко стресната, когато я отворих.
Не мога да се включа във всички теми, че съм чела с половин око. По последните неща -Еххх, Дианка колко е хубава Heart Grinning

Донкилина, да ти кажа, че всеки път, когато съм в метрото между Левски и Кюри в главата са ми мръсни мисли. Защото си виновна ти пращам една ШИПКА
Скрит текст:

# 274
Хахахаха ах Димитрова, тази твоя шефка.Joy Някаква случайност ще да е това. Joy Ама стресиращо си е разбира се.

# 275
Леле, как ме стресна, преди да отворя последната снимка!!!!  После се скъсах от смях Joy Е, поне пътуването с метрото винаги е приятно Wink Особено тази отсечка Joy

Наистина си на красиво място Heart Eyes
А втората снимка не знам как да коментирам Frowning

# 276
Така е. Освен това Марио каза много хубави работи, докато я убеждаваше и си личеше колко много копнееше да покаже на Зорница, че я обича. По едно време си личеше и Зорница колко много копнее лелята да пита каквото има да пита, нищо, че се правеше на недостъпна Grinning

Димитрова, някой се опитва да ти вкарва вируси в компютъра Joy

# 277

Така е. Освен това Марио каза много хубави работи, докато я убеждаваше и си личеше колко много копнееше да покаже на Зорница, че я обича. По едно време си личеше и Зорница колко много копнее лелята да пита каквото има да пита, нищо, че се правеше на недостъпна Grinning

Да, изражението й толкова ясно показваше, че само това чака, че нямаше как да не го забележа веднага още от първо гледане. Добре, че жената все пак накрая си зададе въпросите, макар, че и да не беше, според мен Марио вече беше показал на Зорница колко много я обича и как държи на нея. Обаче така се получи чудесно, пък ние тук припаднахме от умиление. Поне аз помня моята усмивка колко идиотска беше. Joy

# 278
Както и друг път сме си говорили, Диана я изигра великолепно тази сцена, през лицето й мина такава палитра от емоции. Тя в началото, като ги даваха в далечен план, се беше наклонила към него, любопитна защо я дръпна и какво ще правят там. После се стъписа, но когато Марио каза, че при тях нещата не се получават от първия път, се замисли. А когато той каза, че може никога да не отговорят на въпроса, така впери кошутските си очи в лелята в очакване. Още в този миг вече беше ясно, че ще му пристане Grinning
А накрая разплакването беше изумително, толкова достоверно го направи, че и на мен ми се доплаква, като я гледам.

# 279
Леле, Москита, с тия анализи ме карате да гледам тия сцени (и по специално тази) по сума ти пъти още. Имам чувството, че колкото пъти ги пускам, толкова повече нови неща ще намирам в тях.

# 280
Моски, честно, разбиваш ме.
Няма такава романтичка като теб.
Аз видях едно - “Да” и “Да” Joy То аз май само 2 пъти съм гледала

# 281
Няма Дона, така е. Аз съм я признала отдавна, страхотно пише. Blush Kато й чета постовете все едно чета някой романтичен роман, кеф ми е. Grinning

# 282
За мен най-силното от цялата сцена беше как Зорница почти се разплака, а той и каза недей да плачеш. Heart

# 283
Хахахаха ах Димитрова, тази твоя шефка.Joy Някаква случайност ще да е това. Joy Ама стресиращо си е разбира се.
Привърженик е май на другия отбор тя. Grinning
Леле, как ме стресна, преди да отворя последната снимка!!!!  После се скъсах от смях Joy
Smiling Imp Smiling Imp

Значи аз и тогава го казах, сега пак. Зорница не е гледала за два сезона по този начин никога. То беше стресната, после с такова очакване какво ще каже той и накрая сълзите и усмивката.... Уникална

# 284
Аз ви разбивам, вие ме разбивате Joy
Не ми казвайте, че не сте ги видели тия неща. Stuck Out Tongue Winking Eye Сега ще ми кажете и че не сте забелязали, че като Марио молеше лелята да пита, накрая й каза питайте - Марио Ковачев-Зорница Огнянова и Зорница в тоя момент супер много се учуди, че явно е той възнамерява да отговаря на тоя въпрос. Като физиономията й беше едновременно между учудването и очарованието, че след няколко секунди явно ще чуе, че той си мечтае да се ожени за нея Joy

Общи условия

Активация на акаунт