ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 7

• 20 839
  • 771
  •   1
Отговори
# 375
Къде да дам своя глас? Даже няма нужда да ме подкупват и да го продавам.

# 376
Във фейса ще се броят🤣🤣🤣🤣
Луд умора няма Joy Joy

# 377
Зайко, значи положението е зле? Grinning
Да и изпишем ксанакс на девойката?
Аз попаднах на реклама на Вергов на Fibank. За съжаление веднагически направих асоциация с Банков и по-точно с постоянните недомлъвки Ще има Банков/Няма да има Банков... Вергов мисля че си вкара голям автогол с това...

# 378
Зайко, общо взето и аз съм така вече. Тия неговите фенки с техните глупости и непрекъснато скандиране, че искат Банков/Вергов сравняването с Марио/Велислав, което е супер грозно, направо ме накараха без да искам и без да е виновен актьорът да му се дразня и да не го искам в сериала, а преди беше различно. До такава степен са изпростяли вече.

# 379
В рекламата на Fibank не рецитираше ли Прощално или има и друга?

# 380
В рекламата на Fibank не рецитираше ли Прощално или има и друга?

Рекламата е по повод 25 години Fibank. Разхожда се на някакво парти и рецитира някакви приказки, но със сигурност не е На прощално.

# 381
Димитрова,ти пък къде си тръгнала да гласуваш.Тя едната вече отсече,че е безсмислено,защото всички знаят,че тези, които харесват Банков и Огнянова са повече.Добре,че в четвъртък ми свършва отпуската,че ще трябва на мен да ми изписвате нещо. Cry

# 382
Роси, съм, сега ще излизаме на разходка Simple Smile

Фиф, тази ли, докато бяхме на вечеря в ресторанта на хотела я видях
https://youtu.be/xMfKJqI-Yek

# 383
  • София
О, Майче как ме зарадва, защото тук дойде есента и извадихме якетата, а се гласим да слизаме към морето в края на седмицата.

Въх, ще сменям банката 😎☺😊

Абе тея актьори много почиват значи, ми може ли 8 седмици отпуска, на нищо не прилича това! Оставиха ни да скучаем и да се чудим как да запълваме дните. А и Диде скоро не ни е радвала със снимки. Димитър, въобще не се знае къде е, морските да се оглеждат, може и някой случайно да го види. Велислав и той - поне да беше писал кой отбор иска да стане шампион, че това за Хърватска не беше много ясно, дали е само защото размазаха Аржентина или по пиринци ги подкрепя.

# 384
Майче, тази е

За какво преброяване става въпрос, че никак не ми се влиза да ги чета да си скапвам настроението Grinning

# 385
Аз в едната тема видях, за Марио има 17 гласа, за Банков примерно 6, отдолу коментар - всички знаят, че привържениците на Банков са повече Joy

# 386
Във фейса ще се броят🤣🤣🤣🤣
Аз мислех, че начина на лайкване е броене, ма найсе, щом искат, ще вадим бюлетините. Понеже Батко в левскарче (пуу, как можа значи да е от неправилния отбор) за него синята, а за Банков червената

Пак се повтарям- хора без работа!!!
И аз съм почивка тая седмица, дано не ви изтърва съвсем

Последна редакция: вт, 26 юни 2018, 00:52 от fchelata

# 387
Аз в едната тема видях, за Марио има 17 гласа, за Банков примерно 6, отдолу коментар - всички знаят, че привържениците на Банков са повече Joy

"За протокола - Банков/Огнянова. Завинаги" из мемоарите на една стринка Joy Да си знаете хора, пълни са със страст и любов, добре, че поне осъзнават някои, че е невъзможна тая любов. Joy  Оффф, къде я видяхте тая любов бе хора, къде? В постоянното пренебрегване към Зорница ли? В шамара накрая или в обвинението, че го е ползвала за донор може би. Или пък в лъжата към нея, не разбирам? А може би в "грижата", която положи той за нея, когато тя лежеше в дома му и й беше зле.  Ако за тях това е любов, значи нещо в тях не е наред или аз не й разбирам на любовта. Друго обяснение нямам. Просто не ми го побира акъла как зрели хора повтарят едно и също до откат и вярват в нещо безрезервно при положение, че фактите са на лице.

Аааа, сега очакват и Карамазов да се появи в сериала, че тя и него да овършее. Joy

# 388
ама те са си направили анкета ли? Grinning

# 389
Димитрова, да, лайковете са за Марио, сърчицата (ъф корс) за Банков. Grinning
Яница, нищо не разбираш, моето момиче. Имаше страст и целувките им се получаваха страхотно. Какво повече искаш? Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт