ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 7

• 20 729
  • 771
  •   1
Отговори
# 525
Онези цифри от наградите на Нова просто е нелепо да се сравняват. Първо, защото става въпрос за актьорите, не героите, а уж под оня пост спореха за Марио и Банков. Второ, защото тогава бяха за различни продукции и трето - дори нямаше сериал тогава, ако не се лъжа. Какво изобщо сравняват за бога? Абсолютно неравнопоставени са в тоя случай.

За Димо съм съгласна, персонажът му ми е 200 пъти по-любим от този на Банков и освен това играе от самото начало на сериала, развит е отвсякъде.

# 526
Дона, аз пък да си призная нонстоп си въртя финала и задължително и сцената,където Тони се кара на Марио колко е глупав.Какво пак си направил бе брат ми?Любима ми е.Искам често да го чувам в новия сезон.Направо да е новото Тони има само мен. Joy

# 527
Mayova, ок, значи е моя грешката Blush Но да, отново се доказва, че разграничение между актьор и персонаж няма. Понеже постът във Фейса си беше с питане за двойките Банков и Огнянова, не кой актьор колко фенове има и какви награди е печелил.. Глупаво е наистина да се сравнява това, но за тях все трябва да има противопоставяне, все едно реномето на В. пада всеки път, ако тия не се изкажат Smiley А за двойките, М. и З. си водеха стабилно, колкото и да не им се иска Wink

Майче, за жалост си беше по работа Neutral Face но имаше и доза почивка /бях командировка и все пак успях да си открадна малко свободно време Blush /

# 528
Дона, вади оръжията и ги почвай Joy

# 529
Момичета , толкова се притесних ,че ще пътувам и ще ви изпусна  ooooh! , че лепнах някакъв вирус  Ill и си клекнах в къщи - отлага се Sad  .
Доне , сега цветарка ли стана ? На мен не ми върви с  никакви растения , ако са в стаите  , които обитавам .
Откакто  евакуирах  трите саксии на една остъклена тераса , живеем си мирно и спокойно  Joy
Нали във ФБ бяха инициирали  някаква анкетка , какво стана ?
Майче , сори за почивката , но ти нали и без това си си на моренцето  Hug
Понякога не ви ли става  гадно за  тези неудовлетворени дами от ФБ - та тях самият им идол ги няма за нищо .
Димитър и Велислав да вземат да си ангажират официално Диде да им пуска по нещо в страниците , тя тъкмо ще е и добронамерена .
Взимайте ключа от бара в това студено и дъждовно време  Drunk , аз съм на чай с коняк /изпитано средство  Laughing / .
За сега няма да имам време да гледам  stranger things .Видях ,че има два сезона по 8-9 серии . Това ми напомня на  едно испанско сериалче "Черната лагуна" , него  го изгледах с колям кеф , нищо че и то беше тийн .

# 530
Дона, аз пък да си призная нонстоп си въртя финала и задължително и сцената,където Тони се кара на Марио колко е глупав.Какво пак си направил бе брат ми?Любима ми е.Искам често да го чувам в новия сезон.Направо да е новото Тони има само мен. Joy
Присъединявам се, и аз си признавам, че редовно си пускам епизоди хаха. Обичам да гледам и от първите епизоди, когато всичко едва започваше. Онази целувка на аварийния пусна ли я един път, чупя копчето от превъртане, няма такава братче. Направо го отвя. Joy Тази в ритуалната ми е най. С нея завършвам задължително. Grinning Скоро никой не ни е казвал колко сме инфантилни. Joy

# 531
Яница,отвя го-точно ми описва мнението по въпроса. Joy
И да много сме инфантилни.Грешници.Аз поне си го признавам.

# 532
Яница,отвя го-точно ми описва мнението по въпроса.

Всичко, което тя сдържаше в себе си към него до момента направо се отприщи с тая целувка. Той все едно само това чакаше, беше сякаш готов за нея и хубавичко си я укроти и си я нацелува. А как я гледаше после, тя като си замина, определено беше щастлив. Heart

И аз си го признавам - грешна, инфантилна, че и за капак романтичка. Дано Дона ми прости за последното. Joy

# 533
Дааааааа, колко яко би било!!!!!
Heart Eyes Айде!!! Дано! Айде, айде, айде!!!
Дона, вади оръжията и ги почвай Joy
Викаш да не се правя на миролюбива?
Доне , сега цветарка ли стана ? На мен не ми върви с  никакви растения , ако са в стаите  , които обитавам .
Не, все ги уморявам тия цветя, ама си падам фотографка, макар че в последно време не снимам (за бой съм). Тия китки се намираха в бившата ми работа и там ги снимах.
Съжалявам, че си се разболяла Sad
Онази целувка на аварийния пусна ли я един път, чупя копчето от превъртане, няма такава братче. Направо го отвя. Joy
Оф, мамка му, аварийния. Крещях тогава. Силно. Добре, че живея сама.Как му се хвърли, усмихната, как го гушна с тоя сив суичър, пък си я галеше по бузките.....бааааси! И ръцете му изглеждаха едни яки там. Оф. Търся си сив суичър. Искам сив суичър. Голям. размер. Че съм широкоскроена

Последна редакция: вт, 26 юни 2018, 20:00 от Анонимен

# 534
Ели, бързо оздравяване! Blush Чайчето с коняк е изпитано лекарство и винаги помага Smiley Hands Raised Hands
Яни, няма кой да ни нарича инфантилни, понеже Хъмбъл беше така милостива да ни създаде наш си инфантилен свят Smiley, тук всички сме от една порода Wink

На тази целувка тогава точно си мислех „Давай Зори, нацелувай го само както ти си можеш“ Smiley Нашето момиче е майстор на страстните целувки обаче, за ужас на моралистите Innocent

# 535
Много се извинявам, че ви развалям романтичната приказка за целувките на М и З, обаче......простоооо....

# 536
На тази целувка тогава точно си мислех „Давай Зори, нацелувай го само както ти си можеш“ Smiley Нашето момиче е майстор на страстните целувки обаче, за ужас на моралистите Innocent

Недей, че сега ще ми се прииска да се целувам с някой Joy

# 537
Много се извинявам, че ви развалям романтичната приказка за целувките на М и З, обаче......простоооо....

Митака- гръцки Бог Heart Eyes
Доне, нали?  От такива сцени желания идват Smiley

# 538
Mayova, ок, значи е моя грешката Blush Но да, отново се доказва, че разграничение между актьор и персонаж няма. Понеже постът във Фейса си беше с питане за двойките Банков и Огнянова, не кой актьор колко фенове има и какви награди е печелил.. Глупаво е наистина да се сравнява това, но за тях все трябва да има противопоставяне, все едно реномето на В. пада всеки път, ако тия не се изкажат Smiley А за двойките, М. и З. си водеха стабилно, колкото и да не им се иска Wink

Майче, за жалост си беше по работа Neutral Face но имаше и доза почивка /бях командировка и все пак успях да си открадна малко свободно време Blush /

Аничка, повредата не е в твоя телевизор Simple Smile. Те просто са тотално сбъркани - кое актьор, кое герой, кое любов, кое не е... пълна каша там и няма оправия, защото виждат само на В. сините очи и нищичко друго.

Не знам дали му вдигат реномето за пред останалите, ама в моите очи, колкото пъти се изкажат, толкова повече то пада. И вероятно няма да съм единствената...Те просто се надяваха, че ревейки за голямата и незабравима любов и едновременно с това, хвърляйки кал по Велислав,  ще успеят да си върнат Единствения и Неповторим, но се получи обратният ефект.

Ох, целувката на аварийния ми е най-най-най любимата от всички. Винаги си я оставям за десерт  Heart Eyes Heart Eyes

# 539
Ехаа, твойто момче, Доне, голям хубавец тука! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт