ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 7

• 20 772
  • 771
  •   1
Отговори
# 540
Ехаа, твойто момче, Доне, голям хубавец тука! Heart Eyes
тук тъкмо цъвнал и вързал. 😀

# 541
Много се извинявам, че ви развалям романтичната приказка за целувките на М и З, обаче....простооо
Митака- гръцки Бог Heart Eyes
Доне, нали?  От такива сцени желания идват Smiley
Калимера, калиспера, сагапо, епимено, Солун, Атина, сиртаки, метакса, Олимп!  Hands Muscle

От тази сцена....ми иде...не, няма да казвам...не. Ама и на мен май ми е най-най-любимата. Боже мой, като видях промото с нея, си казах - абсурд! Това ще е към края! А то - след 2 епизода. Още търся музиката от тази сцена, много, много я искам!

Ехаа, твойто момче, Доне, голям хубавец тука! Heart Eyes
Ейййййййййййййййййййййц!!!! - това го казах на глас Joy

Москита, добър вечер!

# 542
Оф, мамка му, аварийния. Крещях тогава. Силно. Добре, че живея сама.Как му се хвърли, усмихната, как го гушна с тоя сив суичър, пък си я галеше по бузките.....бааааси! И ръцете му изглеждаха едни яки там. Оф. Търся си сив суичър. Искам сив суичър. Голям. размер. Че съм широкоскроена

Спомням си реакцията ти тука, беше нещо от типа на "Целувкатааааа" Joy, щото ние си знаехме, че ще има такава предварително, ама чак толкова скоро не мислехме, че ще ни я пуснат. Тогава беше един от моментите, в които темата гръмна за ужас на мрънкащите.Joy

Митака като гръцки бог - щях да падна тогава, уби ме, голям образ. Joy

Aничка, на есен искат или не, пак се натрисаме при тях и ще си спомнят бързо за "инфантилните девойки". Joy

# 543
Донатела, добра да е Hug
Не мога да ви изчета, камо ли да напиша нещо. Митака е страхотен. Аз редовно му търся снимки, ама е суша Sad
Целувката на аварийния ми е любима. Казвала съм и друг път - защото моята борбена Зорница се завърна Heart

# 544
Дулсинея, аз пък искам такова бяло яке като нейното хахаах. Ти ми намери яке, аз ще ти намеря суичър. Joy

# 545
О, не се съмнявам, че така съм реагирала. Аз съм първосигнална Joy
Митакът...има си чувство за хумор момчето, как само се заядоха с него за правописната грешка Rage

Ама виж го с тая коронка бе! Готов е да царува в Свети Кирил Wink
Митака е страхотен. Аз редовно му търся снимки, ама е суша Sad
Постарай се малко повече де....не ти вярваме така Stuck Out Tongue Winking Eye

# 546
Дулсинея, аз пък искам такова бяло яке като нейното хахаах. Ти ми намери яке, аз ще ти намеря суичър. Joy

Ооо, добре! Искам и слушалки като нейните! Да си слушам all the kids go и alone - extreme music Wink

# 547

Ооо, добре! Искам и слушалки като нейните! Да си слушам all the kids go и alone - extreme music Wink

Щом е за любимите ми песни, особено последната ще ти намеря хахах.

# 548
Поздравче:

# 549
Митакът като се появи с оная ми ти китара, първата ми мисъл беше: "Искам да си ми съсед! Искам да си ми съсед!". Да го слушам как я действа Simple Smile А като събра и дружките от импро театъра, ми се залепи  една идиотска усмивка и не слезе от лицето ми доста, след като бяха приключили.   Joy
И мен ме е яд, че няма много инфо за него.  Crossing Arms

# 550
Много весел му беше “денят” във фейса Simple Smile
Еееех, той тогава ми напомни за неосъществената ми мечта да се науча да свиря на китара и цигулка...
А вместо китарист, за съседи имам две кифльони, които надуват Тони Стораро през уикенда в 8 сутринта Scream

# 551
Гледането на сериала без вас не е същото.След целувката на аварийния,някой беше написла,че Зорница е серийна изнасилвачка.Е зарадва ме почти,колкото самата целувка бях така Joy
Упорито си вярвам,че Димитър ще има главна роля в новия сезон и ще ни компенсират с негови изяви.И искам мега яка фотосесеия на Велислав и Диана моля. Heart Eyes

# 552
Хахахах Дона, не ти завиждам. Аз чалга не пускам, това за мен е смърт. JoyСрещу моята тераса пък има дамски фитнес център и всеки ден от него гърми музиката от зумба тренировките. Не ме питай как се чувствам след работа, когато още шум е най-малкото, което ми трябва...умирам. Joy

Зайко, вече трябва да има. Няма начин да не им направят, обзалагам се, че ще се получат уникално и тук ще се накичим с тях по аватарите. Joy

Последна редакция: вт, 26 юни 2018, 21:14 от yanitsa.s

# 553
Ели, споко, то и без това времето е скапано, тъкмо ще оздравееш и то ще е слънчево отново. Опитай лека на Диана с розето Grinning

Значи ако няма хубава фотосесия  на Тримата ще се вбеся, за и без това тъпата за 5-ти .

Е онагледете я тая пуста целувка на аварийния де, пууу Joy

# 554
Ейй, не ги свали тия ръце от лицето й значи. Обожавам, когато прави така. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт