ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 7

• 20 668
  • 771
  •   1
Отговори
# 75
Ели, в събота (все още) ходя на курс. Затова толкова рано... Sad  Сега малко в почивката пиша.
Иначе и аз го правя този номер понякога - през седмицата ходя като сомнамбул от ранното ставане (налага ми се да ставам дооста рано), уикенда мога да се кукна от сутринта като пич - тъпа работа

Аз само се притеснявам Тони както го готвиш/готвим за главно дейсващо лице, ония да не решат, че не са на същото мнение Joy и да го направят третия в компанията на Пенев и Владов? Е те това зверски ще ме вбеси, защото пък той има потенциал. И точно пък при тия дваматаааааа!
Нашите трима мисля, че поддържат приятелски отношения. Поне такъв вид дават. По-възрастните също. Но пък за Димо, Дария, Ралица да речем нямам такова усещане.

# 76
Аз пък обратно - нямам усещане, че тримата поддържат особено интензивни приятелски отношения сега в паузата, докато не снимат... Активна почивка, както се казва Grinning И мисля, че Димо и Дария са си дружки и извън снимачната площадка.
Ели, недей така де, каквото и да забъркат сценаристите /онези, не нашите Joy /, все ще го преглътнем. Къде с питие, къде с другарска помощ тук в темата HugJoy Ама и се намерило кой да ти го казва това, при положение, че преди известно време и аз си мислех как при определено развитие на сюжета ще зарежа гледането

# 77
Ели, единствените сложни геометрични фигури с участието на Марио и Зорница,които мога да понеса да гледам са с участието на само тях двамата и се изпълняват в леглото след работа,сутрин преди работа и за разнообразие повреме на работа под душа,в линейката,в колата или където ги свари желанието... Kissing Heart
Миналия сезон гледахме супер Марио сега искам да гледам Супер Тони,хич да не ми се ослушват сценаристите.Марио освобождава временно ролята на супергерой,зает е да се чуди,кои точно бонбони ще харешат най-много на жена му,годеницата му или там каквото е по сценарии.

# 78
....Миналия сезон гледахме супер Марио сега искам да гледам Супер Тони,хич да не ми се ослушват сценаристите.Марио освобождава временно ролята на супергерой......./quote]
Явно ще трябва пак магии да правим , за да ни чуят

Показва се слънчице  над терасата ми , явно  облаците се изнасят на изток към Майчето - ето и едно чадърче  за слънце и дъжд Joy

# 79
“Годеницата му” звучи толкова сладко Heart Eyes

Тони грабне ли ролята на супергерой, няма да е временно хахаха
BlushBlushBlushBlushBlush

Сетих се за още един Супер Тони (Старк)
Скрит текст:

# 80
  • София
Ммм, Много ми харесва. Супер Марио, Супер Тони, абе братята са си екстраординарни от всякъде.

Ели, минава време и аз вече съсем съм се самоубедила, че няма да има триъгълници. Тъпо и изтъркано ще е. Но там ще ни спретнат друга драма.
За съжаление обаче май Тони ще е на мушката на сценаристите с любовни терзания. Дано само доразвият образа му на умен и добър лекар. Нооо, ако има някаква логика, Тонката няма как да продължава да е рентгенолог след втората трансплантация, така че със сигурност ще смени специалността. Аз да ви призная първо си мислех за неврохирургия, но сега искам да е педиатър и да работи с Кръстева. Според мен ще е страхотен детски лекар, има прекрасно чувство за хумор, весел и добронамерен е, предразполага и добре се разбира с децата.

Имам един тон къщна работа и днес трябва да я свърша, та ще надничам само от време. Хайде весела и слънчева събота.
И Майче, изкъпи се в морето заради мен Wink

Последна редакция: сб, 23 юни 2018, 12:23 от rosita_ta

# 81
Долитам с една снимка от 2000 година
Скрит текст:

# 82
Еййй, Роси, вярно, беше много готин с онова момче - загрижен и бързо му влезе в тона. Даже миналия сезон го обсъдахме това - как ще му легне да работи с деца.Тъпото е, че като педиатър пак няма да го виждаме толкова - гледай я Кръстева колко работи. Я има деца пациенти, я не. Освен това ми се иска да го видя в операционната.
За любовните терзания - там зависи от Бенито и психиката ѝ Rolling Eyes Колко трудно ще приеме това с баща си, как ще се отрази с отношенията ѝ с околните...

Абе любовните драми ги виждам с новите персонажи, няма как да не ги завъртят. А, и Банков.

# 83
Кукла с букла
Скрит текст:
😍😍

# 84
 И аз съм с две ръце за Тонката-педиатър!! Гледах сцени на Тони и Албена и ако трябва да съм честна на второ гледане ми допаднаха като двойка. Съвсем различни и отпуснати са и двамата заедно. Подозирам, че няма да ги разделят и силно се надявам да оправят образа на Албена.
 Относно Марио и Зорница ще бъде върха на тъпата тъпотия да ги набутат пак в триъгълник. Те си изстрадаха връзката за 2-3 сезона напред. Примерно? Опитвам се да се сетя каква драма могат да им измислят, която да не включва трети елемент, сложна бременност, депресия, тежък инцидент и инвалидни колички и черни дробове.. Може да вкарат малко елементи от живота на Огнянова. Също така се чудя все пак ако Иво излезе от затвора дали няма да прави проблеми на Зорница затова, че е покрива Ина?
 Дона, пепел ти на езика с тоя Банков Grinning

# 85
Дона, аз пък Банков въобще не го виждам в новия сезон, а и не искам де. Grinning Като ги знам нашите сценаристи веднага ще го завъртят около Зорница и Марио, гаранция. Пък ние нали не искаме триъгълници пак с тези двамата? Нито с когото и да е било. Крайно отегчително ще е за мен отново да гледам подобни изцепки на сценаристите. Не знам дали ще тръгнат да му измислят нова любовна история тепърва, при положение, че вече има някаква основа за драми, ако го набутат между М и З, пък аз друго развитие за него не виждам. Може да им се стори скучно, ако бъде просто някакъв министър, лекар или нещо подобно.

Тони като педиатър и на мен ще ми хареса. Аз останах очарована как добре се разбираше с онова дете тогава и подходът му беше страхотен.

# 86
Хъмбъл , от къде долетя с това  Shocked ? Това явно му е от страховития период с психо-трилърите  Peace
Банков да сваля новите  жени /и мъже ?/ .
Марио и Зори нека да са скучни - да се джафкат  boxпо между си , да работят по интересни случаи , да има свежи лафове с другите колеги  и в края  на деня  за награда на аудиторията  да се сдобряват  luvbed
И аз само ще поглеждам , защото ще си дам почивка 4-5 дни /не на моренце  Cry / и сега два дни работа - гърч  Mr. Green

# 87
Ако ще се занимава с деца, поне детски хирург да е. Нали ще е Супер Тони?
Абе няма какво да мечтаете, неврохирургия ще е. На няколко пъти го загатнаха в пети сезон. А и само ми вижте хубавия подпис за доказателство Wink
Аз пък бих искала Банков да се върне. Казвала съм, че изключая Зорница и нещата там, го харесвах. Сега...ако се върне, в началото 100% ще има леки “О Боже мой” около Зорница, но после винаги могат да го прикачат към някоя друга жена - може от новите персонажи.
Иво защо да погва Зорница? Той не знае, че тя помагаше на Ина?
На Марио и Зорница предполагам , че ще им измислят някоя болест....неврохирургична, може би? хаххаххаахахаххаха Но ако не искат да се повтарят, тоя път Марио ще има някакъв проблем. Като типичен пън ще се дърпа да го лекуват, а нала Света Зорница ще го налага с компреси с ракия и оцет Joy

Абе, имам една питанка - Иво разбра ли, че Ина стои зад ареста му? Май не разбра?То всъщност никой май не знае - нали писмото до Калин беше анонимно?

# 88
 Е стига де, неврохирургична, чесно ли ? Честно казано по-добре да им натресат трети човек отколкото да го разболяват от неврохирургична болест Simple Smile

Кога са намеквали за Тони и неврохирургия?
 Кръстева няма пациенти, защото не ги показват. Като Лора беше в нейното отделение беше по-активна. Сега ако завъртят Тони натам 100% ще дават по-често такива случаи. Ако го направят неврохирург не виждам да го дават по-често, защото досега почти не е имало неврохирургични случаи. Дават най-често случаи от общата хирургия, защото там повечето персонажи и покрай тях и Зорница Simple Smile

Според мен разбра. Нали тя му каза, че това няма да му го прости, а той и каза, че я е подценявал. Винаги има начин да разбере за Зорница, най-малкото ще му дойде въпросителната защо в изследванията на Ина не се показа, че е бременна.

# 89
И аз съм навита да са малко скучни Grinning. Под скучни разбирайте без любовни драми с трети човек или пък да ми се разделят, само тия неща не. Нека да са си заедно, пък да им се случва каквото ще. Joy Тя Ели го е написала. Искам и едно дете да си направят задължително, че да има Тони с кого да се занимава през свободното си време. Може да влиза в ролята на бавачка понякога хахах. Видяхме, че с децата му се отдава. 

Дона, на Марио може да има проблем, само да не е като на Пешко с еректилната дисфункция или пък да има проблем да направи дете на Зорница. Grinning Проблемът с инвалидната количка се изчерпа покрай Калин, не очаквам такива работи, нито пък закъсал черен дроб или проблеми с ръката хахах.

Мисля, че Фотев разбра, че тя стои зад всичко. Ако не се лъжа докато го закопчаваха й каза, че не го е очаквал от нея.

Фифф, надали ще се усети, че Зорница е помогнала за изследванията. Ще реши, че просто е дала пари на когото трябва и е подменила изследванията.

Общи условия

Активация на акаунт