ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 7

• 20 677
  • 771
  •   1
Отговори
# 90
Добре, айде няма да е неврохирургичен проблем. Песъчинки в бъбреците става ли?  Най-много някое нюню камъче. Мини такова....че милото Марио няма да издържи иначе Joy Фенките му съвсем Hug

Фифф,

Ами първо - сцената от подписа ми, когато Тони  диагностицира пациентката със синдром на Спящата красавица. тогава нали Стаменова го попита дали не се е замислял за втора специалност - например неврохирургия и му каза - млд сте, имате талант.
После - при пациентката...онази свръхсексуалната. Пак се прояви наш Тон. Имаше още една сцена, но сега не се сещам коя. Абе имаше разни индикации за неврохиругия.

А, браво бе! Хем Тони да стои далеч от тях двамата, ама ако може да го играе бавачка, че да имат време да правят второто бебе?

# 91
 Яни и аз искам да са скучни Grinning Но сценаристите не искат и 100% ще им натресат някоя гадост...

Сори, Доне, като чух неврохирургична болест и ми призля, но аз съм яко хипохондричка Grinning Добре, камъче става!!

# 92
Фифче, нали се сещаш, че ако са скучни, няма да ги дават?
Колкото даваха Пенев, Владов и Кръстева?

# 93
 Сещам се, затова съм се активизирала да мисля какви драми покрай тях ще ми понесат, хем да ми е интересно, хем да не рева, хем да има измъкване от кашата Grinning

Последна редакция: сб, 23 юни 2018, 14:47 от Фифф

# 94
А, браво бе! Хем Тони да стои далеч от тях двамата, ама ако може да го играе бавачка, че да имат време да правят второто бебе?

Еее, нали за Тони се разбрахме по колко време ще е при тях?  Wink  Пък за детето, ако се наложи. Grinning

Фифф, ние и за Зорница така се чудихме как ще я дават по-често, след като остава в сериала без Банков и като не знаехме дали ще има нов мъж или не, щото преди тя да се появи нямаше случаи за урологията. Сега обаче, след историята с Банков, на едно 60 % от операциите, че да не са и повече, имаше нужда от нея. Същото очаквам да стане и с Тони, където и да се захване да специализира.

# 95
За нервохирургията звучи готино, не ме разбирай погрешно, но не съм сигурна колко точно ще го дават, ако е само той с тази специалност. Освен ако не наемат и Мишева и примерно някой от новите ако не е неврохирург. Тогава ще има повече потенциал да дават повече от персонажите и съответно повече от специалността. Току що ме тресна мисълта, че ще е много готино Тони да си намери нова социална среда, нови приятели както са примерно общите хирурзи. По този начин ще се откачи много по-безболезнено от Марио и ще приеме случая със Зорница, защото няма шанс да не му е гадно известно време заради несподелената любов.. колкото и да ги обича и да се радва за тях Simple Smile

Яни, неврохирургията е много специфична специалност. Урологията може да се комбинира с общата хирургия. Но как ще ти отворят главата докато си с отворен корем едновременно? Това би бил яко стрес за организма.

# 96
Фифф, не се притеснявай, ще го измислят и това. Grinning Вярвам във въображението на сценаристите.

# 97
Айдееее, пак Тони колкото се може по-далеч от брат си и Зорница Joy Той Марио няма да издържи Joy Катого гледам щом едно заболяване за шести сезон не може да издържи JoyJoy Не забравяй, че Марио е този, който не може да се откачи

Ама на мен идеята ми е Мишева да остане в болницата и Тони да специализа при нея. Междудругото в първи сезон Калин на два пъти вече спомена нещо за неврохирурзи, следователно явно имат някакво отделение (в момента гледам първи сезон с много мъка), само дето 2-3 сезона не са наливали пари в него Joy

# 98
Яни и аз искам да са скучни Grinning Но сценаристите не искат и 100% ще им натресат някоя гадост...

Сори, Доне, като чух неврохирургична болест и ми призля, но аз съм яко хипохондричка Grinning Добре, камъче става!!
Споко, и аз съм хипохондричка Simple Smile Не ме питай как съм гледала осем сезона на Хаус, където всеки пациент беше с егати и рядката болест Joy И никога не е лупус Wink

Абе Тони издържа две чернодробни трансплантации, едва не умря, пък Марио горканчо да не го тресне нещичко. Ще се оправи бе, голям мъж е Joy А и нали съм казала, че ще завъртят черен бизнес с органи в билницата, че 25 бг мами ще имат нужда от черен дроб Hug

# 99
Освен това, сега се сетих, че ако Мишева остане в болницата, ще има поводи за джафкане и ревност при Мазови. Тоест с един куршум - два заека хахаха. Тях пък изобщо не знам какво ще ги правят вече, но това е за другата тема. Grinning

# 100
  • София
Прегръщам идеята Тони да е детски хирург. Ще е готино да оперират двамата с Марио. Батко ще се прави на шеф и ще дава акъл, а малкия ще го затапва с остроумни коментари и подмятания.
Много искам да ги виждам двамата  заедно, вече като приятели и братя, а не родител и дете.Толкова са готини когато се шегуват един с друг, свободни и близки. Мисля, че това е нещо, което ще се хареса и на публиката, защото и щастието е интересно, не е нужно само гадории да се случват.

Ако върнат Банков със сигурност ще го завъртят покрай Зорница, но до там. Да ви призная честно, просто не виждам какво би я накарало да се върне при него и да зареже Марио. И преди сме си говорили, че Тя е много праволинейна в чувствата си и никога не би играла игрички с триъгълници, квадрати и т.н. Първоначално ще се смути и ще се разстрои, но съдейки по характера и, който ни показаха до сега, ще постави ясни граници на доцента и ще му затвори вратата за всякакви надежди спрямо нея. За мен с тръгването на Банков, когато дори и не се обърна, всичко, което ни показаха в 5 сезон говори, че нещата между двамата са приключили. За мен Зорница го преболедува и се излекува от преживяното с него.

Мишева остава, моля ви.
Добре де, ще си призная, въпреки че мислех още да ви поднасям с нея и Тони, но хайде от мен да мине.  Та искам Мишето с Владов Simple Smile. Според мен ще са супер готини двамата.

# 101
Мазов ще стане стария Мазов (моляяяяяя, искам го!), Мазова ще се джафка с Мама Гочева какъв език е най- добре да започне да учи Стефан, когато навърши 1 годинка - немски, китайски или суахили Wink

# 102
Прегръщам идеята Тони да е детски хирург. Ще е готино да оперират двамата с Марио. Батко ще се прави на шеф и ще дава акъл, а малкия ще го затапва с остроумни коментари и подмятания.
Много искам да ги виждам двамата  заедно, вече като приятели и братя, а не родител и дете.Толкова са готини когато се шегуват един с друг, свободни и близки. Мисля, че това е нещо, което ще се хареса и на публиката, защото и щастието е интересно, не е нужно само гадории да се случват
да да да да да!
Къде си да те запрегръщам и да ти ударя 17000 лайка???? Hug Описваш ми идеално мислите. Просто тези двамата!
И за Зорница съм съгласна. Като казвам, че искам Банков, нямам предвид да прави драми с тях. А Зорница не ми се мисли какво трябва да я е треснало по главата, за да зареже Марио. Това би било огромна издънка на сценаристите - ако изобщо си го помислят.
Но пък си струва да видим битката на титаните Ковачев и Банков в операционната Joy която ще е лична, не професионална Joy и Врабеца, за да налива масло в огъня Joy Банков ако не го изгони от операционната, пък на Joy

# 103
Мазов ще стане стария Мазов (моляяяяяя, искам го!), Мазова ще се джафка с Мама Гочева какъв език е най- добре да започне да учи Стефан, когато навърши 1 годинка - немски, китайски или суахили Wink

Да, да, за стария Мазов съм с две ръце. Ужасно много ме кефи така. Grinning Даже бих си пуснала втори сезон заради него само, да му се смея на ироничните подмятания хахах и на свалката с Лора. Да ти кажа сега гледаш първи сезон с мъка, но от втори ще ти стане по-добре, особено с Лора и Мазов. Wink Забавни ми бяха.

По-скоро предполагам, че Мазов ще се кара с майка си за възпитанието на детето, отколкото Лора с нея. Поне така ни го показаха в 5-ти сезон. Лора беше съгласна с Гочева повечето пъти, а Мазов все се дърпаше.

Ама шансът да прави драми с тях е голям, колкото и да ми се иска да е обратното. За Зорница ми е ясно и от километри си личи, че Марио няма да го зареже, той си е нейният принц на бял кон, човекът за нея е. Grinning

# 104
Здравейтеее, нямаме слънце, но пък прекрасен вятър в изобилие, къпах се в морето, умирах си от студ след като излизах, ноооо всичко е точно Joy

Тони, да специализира ако ще Аюрведа, само да не го виждам зомбиран, както онзи път със Зори в кабинета му и разбира се моята мантра - стои далеч от Бени Шипката Grinning.

Дона, при такъв сценарий, не знам дали Банков пръв ще го изгони или Марио ще го наръга съвсееееем случайно със скакпела Joy

Последна редакция: сб, 23 юни 2018, 15:21 от maichetoo0o

Общи условия

Активация на акаунт